هنوز تو رشته ای که می خونم شک دارم
-
سلام خوبید. من یازدهم ریاضیم و با علاقه خودم اومدم این رشته. ولی جدیدا فکر می کنم رشتم به درد نمی خوره و درامد نداره و سگ دو زدنه و تهش هیچه بی انگیزه شدم واسه تلاش کردنش. همش حس می کنم اگه بیشتر درس می خوندم و با زیست خودم رو وفق می دادم و می رفتم تجربی به نفعم بود. الان خیلی بی انگیزم و نمی دونم چیکار کنم واسه تغییر رشته هم حس می کنم دیره:))) چیکار کنم به نظرتون
-
سلام خوبید. من یازدهم ریاضیم و با علاقه خودم اومدم این رشته. ولی جدیدا فکر می کنم رشتم به درد نمی خوره و درامد نداره و سگ دو زدنه و تهش هیچه بی انگیزه شدم واسه تلاش کردنش. همش حس می کنم اگه بیشتر درس می خوندم و با زیست خودم رو وفق می دادم و می رفتم تجربی به نفعم بود. الان خیلی بی انگیزم و نمی دونم چیکار کنم واسه تغییر رشته هم حس می کنم دیره:))) چیکار کنم به نظرتون
7a8d6823b448f5
سلام رفیق.
فکر نکن مرغ همسایه غازه. هزاران هزار دکتر و پرستار و چی و چی هم داریم که به قول خودت در حال سگ دو زدنن.
منم رشتهم ریاضی بوده. الآن سال آخر کارشناسی معماری دانشگاه هنر اصفهانم و دارم دفاع میکنم (صرفا میگم که بدونی اهل درس بودم و هستم). رشتهت به درد میخوره، درآمد هم توش داره. رشتههای بسیار زیاد مهندسی داریم که هم درآمد دارن و هم بازار کار. اگر فکر میکنی کلی مهندس و فلان دور و برت میبینی که بیکارن، دلیلش خیلی چیزاست. نه صرفا «رشته».
جدای از همهٔ اینا، باید دنبال «علاقه»ت بری. نه درآمد. چون لزوما دنبال درآمد رفتن، درآمد داشتن رو به ارمغان نمیاره.
وقتی علاقه داشته باشی به کاری که میکنی، میتونی توش پشتکار و جدیت داشته باشی و خود به خود به سمت درآمد هم سوق داده میشی. اگر کاری رو میکنی که دوستش داری، زمان رو احساس نمیکنی و همین منجر به پشتکار و ادامه دادن میشه. اما اگر علاقه پشت کاری نداشته باشی، هرچقدرم که پولساز باشه، باز به درد تو نمیخوره چون نمیتونی درست انجامش بدی. دو سه روز که انجامش دادی و احساس کردی درآمدی برات به همراه نداره، یواشیواش دلتو میزنه، ازش خسته میشی و میخوای بذاریش کنار. درحالی که پشتکار داشتن توی هر کاری، نتیجهٔ خودش رو هم به همراه خواهد داشت. -
7a8d6823b448f5 در هنوز تو رشته ای که می خونم شک دارم گفته است:
درامد نداره و سگ دو زدنه
اگه بحثت بحث پوله اون موقع یه پزشک،جراح یا هر شغل دیگه ای ام باید همچین حسی بگیره چون یهو میبینی یه دعانویس با استفاده از حماقت مردم تونسته ۳ برابر بالاترین درآمد پول در بیاره...
خودشم مگه میشه کاری بخوای انجام بدی پولی در بیاری به خاطرش تلاش نکنی؟اگه به فکر اینکی که با کمترین کار بیشترین پول و در بیاری واقعا متاسفم نمیدونم چی بهت بگم... مثلا الان بری تجربی زیستم مثلا ۱۰۰ بزنی اصلا رتبه ۱ بشی فکر کردی شغل و گذاشتن در اختیارت گفتن شما بشین نگاه کن رییس من پول و برات میزنم؟ -
7a8d6823b448f5 شاید باورت نشه ولی من خودم که دانشجوی پزشکیم بعضی وقتا میگم کاش رشتهم ریاضی بود میرفتم امیرکبیر قبول میشدم بعد مهاجرت میکردم😂
*حتی یه مدت دنبال گرفتن دیپلم ریاضی بودم که فهمیدم گرون وایمیسه نرفتم سراغش
بخدا الان اوضاع جوریه که تلاش نکنی تو همون کاری که هستی، توسط جامعه خورده میشی و از بین میری.. حالا میخواد هر رشتهای باشه.. ذاتا تو ایران اگه پول و ارث نداری باید خییلی تلاش کنی و این یه واقعیته..
حالا تو فکر کن سگ دو بزنی تو رشتهای که دوست داری
یا سگ دو بزنی تو رشتهای که دوست نداری
کدوم برات منطقی تره؟ همونو انتخاب کن -
یه استادی داشتیم میگفت
که دانشجوی مهندسی نباید خیلی به دانشگاه اتکا کنه
دانشگاه ها خروجی دانشمند میدن
در حالی که صنعت به دانشمند نیاز نداره
کلی رشته مهندسی هست که هر کدوم کلی گرایش متنوع دارن
شرایط اشباع بودن ، نیاز هر جغرافیا هم برای هر کدوم متفاوته ، از یه گرایش نسبت به گرایش دیگه داخل یه رشته فرصتا و شرایط فرق میکنه
نمیشه با تجربیات موفق و ناموفق بقیه نسبت به رشته ای نظر دادرشته های پزشکی هم در کنار اینکه قبولی راحتی ندارن ، تحصیل راحتی هم ندارن ، پشت این تضمین شغلی سختی های خودش هست
باید ببینی اگه روی کدوم مسیر سرمایه گذاری کنی برات راحت تره ....
مهم اینه فقط
وگرنه پزشکی رشته فوق العادیه کارت تضمینه ، درآمد خوبی داری ولی وقتی نه توان خوندشو آدم داشته باشه و نه علاقه ای باشه ، آخرش آدم ولش میکنه و نمیکشهاین حرفایی کلی هم ول کن
همه میگن مثلا رشته های مهندسی اپلای راحت تری دارن مثلا ، ولی کسی که سواد کافی نداشته باشه راحت تر اپلای میکنه یا پزشکی که سوادشو داره ؟ واقعا این حرفا تعیین کننده نیستواقعا همه چی به خود آدم مربوطه