-
missdiba
سلام هردوتای فیلم ها خوب هستن و دیدن فیلم ها برمیگرده به سلیقه ونوع آموزش شما مثلا تو فیلم های کلاس مزیتی که هست اینه ممکن سوالات دانش آموزای حاضر سوال خود شما باشه وپرسیده بشه واستاد جواب بدن ولی از نظر کیفیت آموزشی هردو یکی هستن. نکته بعدی اینکه الان بهتره از فیلم هایی که استاد خودشون به تنهایی تدریس میکنند استفاده کنید چون مدت زمان کمتری برای ارائه یه مطلب نیاز هست.
این نظر من بود تصمیم گیرنده شما هستین
موفق باشید -
فااطمه سلام ممنونم عزیزم.اتفاقا منم گفتم شاید بچه ها سوالی بپرسن که سوال منم باشه ولی متاسفانه تو فیلم های اسید و باز اصلا متوجه نمیشدم بچه ها چی میپرسن مگر اینکه خود استاد دوباره سوالو تکرار میکردن.ممنونم از نظرت
missdiba در شیمی استاد آقاجانی گفته است:
فااطمه سلام ممنونم عزیزم.اتفاقا منم گفتم شاید بچه ها سوالی بپرسن که سوال منم باشه ولی متاسفانه تو فیلم های اسید و باز اصلا متوجه نمیشدم بچه ها چی میپرسن مگر اینکه خود استاد دوباره سوالو تکرار میکردن.ممنونم از نظرت
خواهش میکنم عزیزجان
-
missdiba حتما. ایشالا امسال موفق بشی خصوصا تو شیمی
️
@Dr-mahmudi راستی مبحث اسید و باز رو امسال تدریس کردن استاد آقاجانی.تو کانالشون هسممنون
-
سلام بچه ها یه سوال داشتم درمورد فیلمای آقای آقاجانی: کسی میدونه کدوم کلاس کنکورشون بهتره؟!؟! اونی که سر کلاس برای بچه ها درس میدن یا اونی که روی صفحه نمایش توضیح میدن.لطفا هرکی فیلما رو دیده و میدونه جواب بده.ممنون
missdiba در شیمی استاد آقاجانی گفته است:
سلام بچه ها یه سوال داشتم درمورد فیلمای آقای آقاجانی: کسی میدونه کدوم کلاس کنکورشون بهتره؟!؟! اونی که سر کلاس برای بچه ها درس میدن یا اونی که روی صفحه نمایش توضیح میدن.لطفا هرکی فیلما رو دیده و میدونه جواب بده.ممنون
بنظرم اونایی ک تو استدیو ضبط شدن خیلی بهتر هستن
تایمشون هم نسبت به کلاس کنکور کمتره
چون تو کلاس بالاخره حاشیه ها و صدا های اضافی و اینا هست نمیشه تمرکز کرد
وقت زیادی هم نمونده تا همه فیلم ها رو دید گلچین کن و یا کلا صفر تا صد رو ببین
ب هر حال تصمیم با خودتون -
من یه پیشنهاد دارم به نظرم تا وقتی لازم نشده فیلم نبینین خیلی وقت گیره ، از طرفی انتشارات مبتکرتن به کتاب داره به نام فیل شیمی به تالیف اقای بازرگان که همه میشناسنشون ،فقط درسنامه است و استثنایی با خوندن درسنامه اون هرتستیو میشه جواب داد
-
RitaL در شیمی استاد آقاجانی گفته است:
سرور سایت مشکل داره خب یکاریش بکنید دوستان من نمیتونم دانلود کنم :((((((
سلام، لینک بدید لطفا.
-
-
دوستان تو صفر تا صد استاد آقاجانی چند بار میگن که یه جلسه محاسبات کار میکنن اما هر چی گشتم پیداش نکردم. شما ندیدین فیلمشو؟
-
missdiba رو صفحه نمایش
-
آره خودمم همین حسو دارم که تو کلاسا بهتر توضیح دادن نمیدونم حسم درسته یا داره گولم میزنه؟!؟!
missdiba تو الا رو تخته بهتره تو کلاس خیلی چیزا رو نگفت من هر دو رو دیدم
-
به نظرم اونیکه تو کلاس درس میده
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء