نظر شما چیه ؟
-
@nawrciiss در نظر شما چیه ؟ گفته است:
سلام .. خوشحالم از اینکه با این سایت آشنا شدم و به یک انجمن درسی پیوستم ... من یه سوالی خیلی ذهنم رو مشغول کرده و البته ، خیلی هم حالم رو بد میکنه .. برای چی اکثر رتبه های برتر کنکور ، باید از مدارس تیزهوشان باشن ؟ تمامِ رتبه های برتر سطح شهر ما از این مدارس بودن .. واقعا به حقیقت پیوستن این موضوع ، خیلی انرژی بدی به من منتقل میکنه .. کسی هم هست مگه رتبه ی زیر 100 باشه اما از مدرسه تیزهوشان نباشه ؟ " البته من در این سالهای اخیر منظورمه " و اینکه بچه ها ، به نظر شما برای رتبه ی زیر 100 شدن ، مدرسه مهمه ؟ اگه از تابستون سالِ یازدهم "سوم" شروع کنیم کامل به خوندن ، میتونیم به نتیجه ی دلخواهِ خود برسیم ؟ ممنون میشم من رو از این انرژی های منفی دور کنین ..
شهر ما داشتیم زیر ۶۰ مدرسه عادی
@zahra-m1999 کنکورِ سال 96 ؟ 95؟
-
یه مطلبی رو گفتنش به نظرم خیلی لازم اومد.
اشتباهی قدیمی، به قدرت آدمی است، که فکر کنیم تا کاری اتجام نشود قبل از ما، نمیتوان انجام داد.
همه داستان دویدن یک مایل زیر 4 دقیقه رو شنیدید.
تا سالها هیچکس نمیتونست این فاصله رو زیر 4 دقیقه بدوه. پزشکا اعتقاد داشتن از لخاظ فیزیکی غیر ممکنه. تا اینکه یک روز یه نفر دوید. و بقیه فهمیدن میشه. تا اینکه امروزه در دبیرستان ها هم یک میال رو زیر 4 دقیقه میدونتقریبا همه سوالاتی که از طرف دوستان پرسیده شده، اینه:
تا حالا کسی تونسته از شرایط من شروع کنه و به فلان چیز برسه؟فرض کنیم نشده، شما میخوای چیکار کنی؟ تقدیر رو قبول کنی که دیگه نمیشه؟ چون تا حالا کسی نتونسته؟
یا اولین باشی تو کارت؟ کدوم رو انتخاب میکنی؟
میگه تو مسیر هیچ گوسفندی دوراهی وجود نداره. هیچ گوسفندی دوگانگی نداره. دنبال کوسفند جلویی حرکت میکنه، اونم از جلویی، اونم از جلویی و از همه جلوتر، چوپان داره میره.الان، از حرف من ناراحت نشو. من بهت توهین نکردم. خودت، به خودت اخترام بذار، خودت، خودت رو گوسفند فرض نکن، و دنبال یه راه رفته شده نباش. راه خودت رو بساز. اگه لازم بود از صفر بساز. ولی خودت بساز. بساز و یاد بکیر. بذار یکی دو بار خراب بشه. ولی یاد بگیر. بذار اصلا یه عده گوسفند مسیر تو باشن. ولی تو گوسفند کسی نباش. آزاد باش. رها باش. لاممکن ها رو ممکن کن. چرا دنبال تاریخی؟ از اشتباهات تاریخ یاد بگیر، این جدا. ولی مسیر تکراری نرو.
-
اشتباهی قدیمی، به قدرت آدمی است، که فکر کنیم تا کاری اتجام نشود قبل از ما، نمیتوان انجام داد.
تا سالها هیچکس نمیتونست این فاصله رو زیر 4 دقیقه بدوه. پزشکا اعتقاد داشتن از لخاظ فیزیکی غیر ممکنه. تا اینکه یک روز یه نفر دوید. و بقیه فهمیدن میشه. تا اینکه امروزه در دبیرستان ها هم یک میال رو زیر 4 دقیقه میدونتقریبا همه سوالاتی که از طرف دوستان پرسیده شده، اینه:
تا حالا کسی تونسته از شرایط من شروع کنه و به فلان چیز برسه؟فرض کنیم نشده، شما میخوای چیکار کنی؟ تقدیر رو قبول کنی که دیگه نمیشه؟ چون تا حالا کسی نتونسته؟
میگه تو مسیر هیچ گوسفندی دوراهی وجود نداره. هیچ گوسفندی دوگانگی نداره. دنبال کوسفند جلویی حرکت میکنه، اونم از جلویی، اونم از جلویی و از همه جلوتر، چوپان داره میره.الان، از حرف من ناراحت نشو. من بهت توهین نکردم. خودت، به خودت اخترام بذار، خودت، خودت رو گوسفند فرض نکن، و دنبال یه راه رفته شده نباش. راه خودت رو بساز. اگه لازم بود از صفر بساز. ولی خودت بساز. بساز و یاد بکیر. بذار یکی دو بار خراب بشه. ولی یاد بگیر. بذار اصلا یه عده گوسفند مسیر تو باشن. ولی تو گوسفند کسی نباش. آزاد باش. رها باش. لاممکن ها رو ممکن کن. چرا دنبال تاریخی؟ از اشتباهات تاریخ یاد بگیر، این جدا. ولی مسیر تکراری نرو.
VictorKeke در نظر شما چیه ؟ گفته است:
خیلی قشنگ و تامل بر انگیز بود .. خیلی وقتِ به این عقیده فکر میکنم ، اما همیشه از نتیجَش میترسم .. ترسِ از نتیجَش ، یا تلاش کردن و دربرابرش ، نتیجه ای نگرفتن ، دلسرد کنندست .. !
-
خیلی قشنگ و تامل بر انگیز بود .. خیلی وقتِ به این عقیده فکر میکنم ، اما همیشه از نتیجَش میترسم .. ترسِ از نتیجَش ، یا تلاش کردن و دربرابرش ، نتیجه ای نگرفتن ، دلسرد کنندست .. !
@nawrciiss
ترس از نتیجه نیست.
تجربه نشون داده غالبا تنبلی دلیل اصلی هست. قرد تنبلی ش میاد، دنبال توجیه میگرده.
ولی خب، هستن افرادی که صرفا مسیر براشون روشن نیست.
دوستی بود، از دانشگاه، برای کنکور ارشد آماده میشد. سه ترم مشروطی و 60-70 واحد افتاده داشت. حتی امید قبولی هم نداشت. وقتی باور کرد که شدنی هست، وقتی فهمید که رتبه های خوب شاخ و دم ندارن، خوند و رتبه 8 آورد.
الان ببینید جزو کدوم دسته اید. دنبال یهونه و توجیهید برای تنبلی ها، یا اینکه نه، اگر مسیر رو ببینید طی میکنید؟ -
@nawrciiss
ترس از نتیجه نیست.
تجربه نشون داده غالبا تنبلی دلیل اصلی هست. قرد تنبلی ش میاد، دنبال توجیه میگرده.
دوستی بود، از دانشگاه، برای کنکور ارشد آماده میشد. سه ترم مشروطی و 60-70 واحد افتاده داشت. حتی امید قبولی هم نداشت. وقتی باور کرد که شدنی هست، وقتی فهمید که رتبه های خوب شاخ و دم ندارن، خوند و رتبه 8 آورد.
الان ببینید جزو کدوم دسته اید. دنبال یهونه و توجیهید برای تنبلی ها، یا اینکه نه، اگر مسیر رو ببینید طی میکنید؟VictorKeke در نظر شما چیه ؟ گفته است:
@nawrciiss
ترس از نتیجه نیست.
الان ببینید جزو کدوم دسته اید. دنبال یهونه و توجیهید برای تنبلی ها، یا اینکه نه، اگر مسیر رو ببینید طی میکنید؟
نه اصلااا جز، دسته ی تنبل نیستم .. این رو با اطمینان 100 درصدی میگم ..
شما یه لحظه فکر کن ، یه نفر باشه تو شهرتون ، نه یه نفر حتی چند نفر ، همیشه در آزمونهایی که میدن تراز هاشون بالاست !!
رتبه ی 15 کشور در آزمون قلم چی بیاره ..
از راهنماییش شروع کرده باشه به تست زنی در برابر مثلا شمایی که هیچ تستی نزدی .. !
این جور افراد رو شما ببینی ، چی کار میکنی ؟
صد در صد تنبلی نمیکنی اما روحیت رو از دست میدی ..
من منظورم این بود !!
در این جور مواقع چی کار باید کرد -
@nawrciiss
ترس از نتیجه نیست.
الان ببینید جزو کدوم دسته اید. دنبال یهونه و توجیهید برای تنبلی ها، یا اینکه نه، اگر مسیر رو ببینید طی میکنید؟VictorKeke
یه جمله دیگه نوشتی که خیلی عجیب بود برام.
تلاش و نتیجه نگرفتن؟ این جمله خیلی عیجب و مسخره نیست؟
هر تلاشی، بنا بر مقدارش، نتیجه ای داره. اگر نتیجه مد نظر شما نیست، پس تلاشتون در حد کافی نبوده. وگرنه تنها رابطه بین ما و رسیدن به اهداف، شناخت مسیر و تلاش هست. فاکتور سومی دخیل نیست که شما تلاش کنی، مسیر رو هم بشناسی، ولی نرسی. -
@nawrciiss
ترس از نتیجه نیست.
الان ببینید جزو کدوم دسته اید. دنبال یهونه و توجیهید برای تنبلی ها، یا اینکه نه، اگر مسیر رو ببینید طی میکنید؟
نه اصلااا جز، دسته ی تنبل نیستم .. این رو با اطمینان 100 درصدی میگم ..
شما یه لحظه فکر کن ، یه نفر باشه تو شهرتون ، نه یه نفر حتی چند نفر ، همیشه در آزمونهایی که میدن تراز هاشون بالاست !!
رتبه ی 15 کشور در آزمون قلم چی بیاره ..
از راهنماییش شروع کرده باشه به تست زنی در برابر مثلا شمایی که هیچ تستی نزدی .. !
این جور افراد رو شما ببینی ، چی کار میکنی ؟
صد در صد تنبلی نمیکنی اما روحیت رو از دست میدی ..
من منظورم این بود !!
در این جور مواقع چی کار باید کرد@nawrciiss
نه متأسفانه نمیتونم مثالتون رو تایید کنم. چون خودم از دسته مثالی هستم که شما زدی، ولی در آخر دوستی در المپیاد از من جلو زد (سال 89) که در تک تک مراحل از من ضعیف تر و عقب تر بود. -
VictorKeke
یه جمله دیگه نوشتی که خیلی عجیب بود برام.
تلاش و نتیجه نگرفتن؟ این جمله خیلی عیجب و مسخره نیست؟
هر تلاشی، بنا بر مقدارش، نتیجه ای داره. اگر نتیجه مد نظر شما نیست، پس تلاشتون در حد کافی نبوده. وگرنه تنها رابطه بین ما و رسیدن به اهداف، شناخت مسیر و تلاش هست. فاکتور سومی دخیل نیست که شما تلاش کنی، مسیر رو هم بشناسی، ولی نرسی.VictorKeke برای شمایی که شاید یه مدت ، قدرتمند بودن از بقیه رو تجربه کردین ، شاید عجیب و مسخره باشه ..
ولی ، باور کنین هست !
نشنیدین که میگن : خیلی خیلی خوند ، اما نشد که بشه !
خب ما بر فرض میگیریم که کیفیت خوندنِ آنچنانی نداشته ، اما صد در صد نتیجه ی دلخواهِ خودش در برابر رسیدن به هدفش اینی نبوده که گرفته !!
خیلی شده ، تلاشی بکنیم ، اما ، به بن بست بخوریم ..
اینکه برای شما اینچنین نیست ، برام جای تعجبه ..
خب خوش به حالتون ! -
VictorKeke برای شمایی که شاید یه مدت ، قدرتمند بودن از بقیه رو تجربه کردین ، شاید عجیب و مسخره باشه ..
ولی ، باور کنین هست !
خب ما بر فرض میگیریم که کیفیت خوندنِ آنچنانی نداشته ، اما صد در صد نتیجه ی دلخواهِ خودش در برابر رسیدن به هدفش اینی نبوده که گرفته !!
خب خوش به حالتون !@nawrciiss
کیفیت خوندن نه، مسیر هدف. خیلی فرق دارن. شما رعایت کنی اصول مطالعه و فروع مطالعه رو، هدف رو بشناسی، مسیر رو بشناسی، و باز هم نرسی، این چیزیه که هیچ وقت ندیدم. خودم رو نمیگم، در هیچ کس دیگه ای ندیدم.
ولی برعکسش رو خیلی دیدم. کسایی رو دیدم کن تنها فکرشون هدفشون بوده، و تنها مرجع مقایسه شون، خودشون بودن.کسایی رو دیدم که از قعر قعر شروع کردن و با رعایت اصول و فروع، رسیدن به اوج اوج.
در کنار اینها، دسته دیگری رو هم دیدم. دسته ای که تنبلی ها رو با بهونه هایی مثل قوی بودن دیگران توجیه کردن. دیدم که اینها همیشه در دریای افکار ناتوانی غرق شدن و به هیچ جایی نرسیدن. -
VictorKeke برای شمایی که شاید یه مدت ، قدرتمند بودن از بقیه رو تجربه کردین ، شاید عجیب و مسخره باشه ..
ولی ، باور کنین هست !
خب خوش به حالتون !@nawrciiss
بارها هم شده من تلاش کنم و به بن بست بخورم، چرا نشده؟
پس بعد از یه عمر تحصیل چرا برگشتم از اول کنکور بدم؟تو زندگی همه اتفاق میفته.
ولی بعد از این اتفاق فرق ها مشخص میشه
که آیا همه چیز رو میبازیم که شدنی نیست؟
یا همه چیز رو میسازیم و میدونیم که شدنی هست؟ -
@nawrciiss
نه متأسفانه نمیتونم مثالتون رو تایید کنم. چون خودم از دسته مثالی هستم که شما زدی، ولی در آخر دوستی در المپیاد از من جلو زد (سال 89) که در تک تک مراحل از من ضعیف تر و عقب تر بود.VictorKeke بعد ببخشید یه مطلبِ دیگه .. من خودم هم المپیاد رفتم و قبول شدم اما مبحثِ المپیاد با کنکور خیلی فرق داره .. حداقلش اینه که تعداد رقابت در کنکور خیلی بشتره تا المیپادی که اندک افرادی در آن شرکت میکنن
-
@nawrciiss
کیفیت خوندن نه، مسیر هدف. خیلی فرق دارن. شما رعایت کنی اصول مطالعه و فروع مطالعه رو، هدف رو بشناسی، مسیر رو بشناسی، و باز هم نرسی، این چیزیه که هیچ وقت ندیدم. خودم رو نمیگم، در هیچ کس دیگه ای ندیدم.
ولی برعکسش رو خیلی دیدم. کسایی رو دیدم کن تنها فکرشون هدفشون بوده، و تنها مرجع مقایسه شون، خودشون بودن.کسایی رو دیدم که از قعر قعر شروع کردن و با رعایت اصول و فروع، رسیدن به اوج اوج.
در کنار اینها، دسته دیگری رو هم دیدم. دسته ای که تنبلی ها رو با بهونه هایی مثل قوی بودن دیگران توجیه کردن. دیدم که اینها همیشه در دریای افکار ناتوانی غرق شدن و به هیچ جایی نرسیدن.VictorKeke
حرفایی که همیشه شنیدم اما ، بازهم توجیه داشتم برای خودم ..
ولی اینبار ، دقیقا حق با شماست ..!
خیلی وقتِ عقیدم تغییر کرده ،
با حرفای شما ، بیشتر .. -
@nawrciiss
بارها هم شده من تلاش کنم و به بن بست بخورم، چرا نشده؟
پس بعد از یه عمر تحصیل چرا برگشتم از اول کنکور بدم؟تو زندگی همه اتفاق میفته.
ولی بعد از این اتفاق فرق ها مشخص میشه
که آیا همه چیز رو میبازیم که شدنی نیست؟
یا همه چیز رو میسازیم و میدونیم که شدنی هست؟VictorKeke در نظر شما چیه ؟ گفته است:
یا همه چیز رو میسازیم و میدونیم که شدنی هست؟
همه چیز رو میسازیم و میدونیم که شدنی هست ..!
البته امیدوارم ، همه برسن به خواسته هاشون که سالهاست باهاش زندگی کردن -
VictorKeke
حرفایی که همیشه شنیدم اما ، بازهم توجیه داشتم برای خودم ..
ولی اینبار ، دقیقا حق با شماست ..!
خیلی وقتِ عقیدم تغییر کرده ،
با حرفای شما ، بیشتر ..@nawrciiss
اگر تغییر کرده بسم الله شروع کن از فردا.
تا خرداد، درسای سوم رو بخون، فقط ویدئو ها رو ببین با نوشتن جزوات،
و حل کامل سوالات کتاب درسی. هیچ رفرنس دیگه ای لازم نیست.
تابستون درسای دوم رو با این روال بخون،
سال بعد دوم سوم رو مرور کن و چهارم رو بخون. اگه زیر پانصد نیاری من جواب میدم -
VictorKeke بعد ببخشید یه مطلبِ دیگه .. من خودم هم المپیاد رفتم و قبول شدم اما مبحثِ المپیاد با کنکور خیلی فرق داره .. حداقلش اینه که تعداد رقابت در کنکور خیلی بشتره تا المیپادی که اندک افرادی در آن شرکت میکنن
@nawrciiss
مهم نیست، هر هدفی مسیر خودش رو داره. هدف رو بشناسی و مسیر رو بشناسی، هیچ بهونه دیگه ای نیست در نرسیدن -
@nawrciiss
اگر تغییر کرده بسم الله شروع کن از فردا.
تا خرداد، درسای سوم رو بخون، فقط ویدئو ها رو ببین با نوشتن جزوات،
و حل کامل سوالات کتاب درسی. هیچ رفرنس دیگه ای لازم نیست.
تابستون درسای دوم رو با این روال بخون،
سال بعد دوم سوم رو مرور کن و چهارم رو بخون. اگه زیر پانصد نیاری من جواب میدمVictorKeke من یازدهم هستم ..
امسال میشه تابستونِ سالِ سومم .. نه سالِ دیگه !!
برای یازدهم چی ؟ باز هم با همین روال؟ -
@nawrciiss
مهم نیست، هر هدفی مسیر خودش رو داره. هدف رو بشناسی و مسیر رو بشناسی، هیچ بهونه دیگه ای نیست در نرسیدنVictorKeke بله .. حق با شماست .. واقعا !!
-
VictorKeke من یازدهم هستم ..
امسال میشه تابستونِ سالِ سومم .. نه سالِ دیگه !!
برای یازدهم چی ؟ باز هم با همین روال؟@nawrciiss
خب دیگههه! یازدهم هستی، تا هرداد یازدهم روبخون، تابستون دهم رو بخون، سال بعد دوازدهم -
@nawrciiss
خب دیگههه! یازدهم هستی، تا هرداد یازدهم روبخون، تابستون دهم رو بخون، سال بعد دوازدهمVictorKeke در نظر شما چیه ؟ گفته است:
@nawrciiss
خب دیگههه! یازدهم هستی، تا هرداد یازدهم روبخون، تابستون دهم رو بخون، سال بعد دوازدهمبلــه ممنونم .. ببخشید به نظر شما ، تست هم باید تا خرداد زد ؟ یا نه ، تست برای تابستون؟
-
سلام .. خوشحالم از اینکه با این سایت آشنا شدم و به یک انجمن درسی پیوستم ... من یه سوالی خیلی ذهنم رو مشغول کرده و البته ، خیلی هم حالم رو بد میکنه .. برای چی اکثر رتبه های برتر کنکور ، باید از مدارس تیزهوشان باشن ؟ تمامِ رتبه های برتر سطح شهر ما از این مدارس بودن .. واقعا به حقیقت پیوستن این موضوع ، خیلی انرژی بدی به من منتقل میکنه .. کسی هم هست مگه رتبه ی زیر 100 باشه اما از مدرسه تیزهوشان نباشه ؟ " البته من در این سالهای اخیر منظورمه " و اینکه بچه ها ، به نظر شما برای رتبه ی زیر 100 شدن ، مدرسه مهمه ؟ اگه از تابستون سالِ یازدهم "سوم" شروع کنیم کامل به خوندن ، میتونیم به نتیجه ی دلخواهِ خود برسیم ؟ ممنون میشم من رو از این انرژی های منفی دور کنین ..
@nawrciiss تو شهر ما همه از غیر تیزهوشانن