گزارش ساعت مطالعه شروع از صفر
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط Drmehdi انجام شده
بسم رب الحسین (ع)
سلام. دوستانی که تازه شروع کردن به خوندن ساعت مطالعه شون رو از فردا طبق برنامه 75روزه یا برنامه های دیگه که اعلام میشه یا برنامه شخصی سازی خودشون ساعت مطالعه هر درس و تعداد تست شون رو آخر هر شب اعلام کنه...
-
بسم رب الحسین (ع)
سلام. دوستانی که تازه شروع کردن به خوندن ساعت مطالعه شون رو از فردا طبق برنامه 75روزه یا برنامه های دیگه که اعلام میشه یا برنامه شخصی سازی خودشون ساعت مطالعه هر درس و تعداد تست شون رو آخر هر شب اعلام کنه...
-
بسم رب الحسین (ع)
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi برنامت کجا؟
-
Drmehdi برنامت کجا؟
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط The Best انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی شد پس
-
چی شد پس
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
بسم رب الحسین (ع)
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amirkonkuri97 چه قاطی پاطیه
-
@amirkonkuri97 چه قاطی پاطیه
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemdr1378 اره بدرد من نمیخوره
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amirkonkuri97 پشت کنوری؟!
-
@amirkonkuri97 پشت کنوری؟!
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemdr1378 ن دانش آموزم
-
fatemdr1378 ن دانش آموزم
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirkonkuri97 هیچی
-
@amirkonkuri97 هیچی
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemdr1378 مدرسه ندارم تا امتحانات
-
fatemdr1378 ن دانش آموزم
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
fatemdr1378 مدرسه ندارم تا امتحانات
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemdr1378
مرسی پیاده میشم
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amirkonkuri97 در گزارش ساعت مطالعه شروع از صفر گفته است:
Drmehdi چجوری باهات در تماس باشم؟!
من نمیتونم باهات چت کنم. چت تو محدود کردی پس تو پیام بده -
@amirkonkuri97 در گزارش ساعت مطالعه شروع از صفر گفته است:
Drmehdi چجوری باهات در تماس باشم؟!
من نمیتونم باهات چت کنم. چت تو محدود کردی پس تو پیام بده -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده