سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوات ریاضی تجربی صفر تا صد کنکور - محمدامین نباخته (97-96)
-
farzad_76 در جزوات ریاضی تجربی صفر تا صد کنکور - محمدامین نباخته (97-96) گفته است:
سلام
دوستان کسی از فیلم های هندسه استاد نباخته استفاده کرده؟
از تدریسشون راضی بودید؟
میشه بعد تدریسشون راحت تست های هندسه رو جواب داد؟هندسه رو هیچکس نمیتونه جوری تدریس کنه که بعدش بتونید تست هاش رو بزنید
هندسه هستااااااا
نیاز به خلاقیت داره.ولی به طور کلی کنکور زیاد گسترده نمینه.تیپ تست ها و راه حل ها رو بلد بشید.حله
ولی انتظار نداشته باشید بعد فیلم بتونید تست ها رو شخم بزنید. هندسه شوخی نداره -
سلام
ما منتظر جزوه مشتق هستیم هنوز -
سلام دوست عزیز. ادامه جزوات هنوز کامل نشده؟ بیصبرانه منتظریم و متشکر. دعای خیر همیشگی
-
Dr.mahmudi
بیژن شفیعی
با سلام خدمت دوستان عزیز. متاسفانه به دلیل کمبود وقت نرسیدم فصل مشتق رو تکمیل کنم. دوستان میتونین از جزوه ی موجود برای همایش ریاضی آقای نباخته استفاده کنین که مشتق هم داره. -
یعنی این جزوه ای که میگید دقیقا همون مثالا و نکات فیلماس؟
-
میخواستم بگم در حقیقت تا الان خیلی لطف کردید جزوه هایی با اون کیفیت و تمیزی و کاملی در اختیار ما قرار دادید. اما یه مطلبی این وسط هست. یکی دو بار بچه ها پرسیدن کی ادامه جزوات رو میذارید پاسخ دادید وقتی مبحث کامل شد. ای کاااش یه شاید یا اگه وقت کنم کنارش میگذاشتید. یکی مثل من رو حساب حرف شما تا خود جلسه 60 رو دیدم و رو حساب کاملی جزوه چیزی یادداشت نکردم. الان باید یا 79000 تومن بدم همایشی که دی ماه برگذار شده و جزوه ش با این فیلما حتما تفاوت داره بخرم تازه شروع کنم تطبیق ذهنی دادن یا دوباره از اول بشینم فیلما رو ببینم که واقعا دیگه الان وقتی برا دوباره فیلم دیدن نیست. تا همون جایی که نوشتید هم واقعا لطف کردید اما....
-
marylb
الان به نظرم یه راه میرسه. شما وظیفه ای نداشتید و همش لطف بوده اما اگه تمایل دارید تا هرجاش که نوشتید بزاریدش تا ما که تا الان ننوشتیم لاقل کمتر به عقب برگردیم برا تماشای فیلما و یادداشت برداری. جزوه همایش فرق داره با این یکی فیلما و همچنین هزینش شاید برا یه سری افراد مقدور نباشه. درحقیقت خیلیا به خاطر رایگان بودن آلا اینجان که صد البته ارزش معنوی کار آلا قابل شمارش نیست. به هر حال این راه حل من بود.
یا حق -
Dr.mahmudi سلام دوست عزیز. من نگفتم کلا نمیزارم. گفتم فعلا وقت نمیکنم بزارم. احتمالا تا اواخر فروردین بتونم تکمیل کنم بزارم جزوه رو. اینم که گفتم از روی جزوه ی همایش بخونین به خاطر خودتون بود که زیاد عقب نیفتین والا اگه عجله ندارین صبر کنین.
-
Dr.mahmudi در جزوات ریاضی تجربی صفر تا صد کنکور - محمدامین نباخته (97-96) گفته است:
دوباره از اول بشینم فیلما رو ببینم که واقعا دیگه الان وقتی برا دوباره فیلم دیدن نیست.
اگه واقعا پیگیر جزوات بوده باشین میبینین جزوه های اول بدون پاسخ بودن تا خود دانش آموز بتونه پاسخ رو با سلیقه خودش بنویسه. من خودم فیلما رو دوبار می دیدم. یه بار برای نوشتن صورت سوال و بار دیگه برای وارد کردن پاسخ. کمبود وقت الان هم به دلیل همون زمانی هست که برای اون جزوات گذاشتم.
-
بازم مرسی دوست گرامی تشکر میکنم از همه زحماتتون برای جزوات قبلی به امید موفقیت شما و همه آلایی ها در کنکور 97 .
-
خب پس ممنون ممنون ممنون بابت جزوات بسیار عالیتون.
-
لینک دانلود جزوه مشتق آقای نباخته
http://s8.picofile.com/file/8325370042/moshtag.PDF.htmlلینک جلساتی که جزوه از روی آن نوشته شده است:
جلسه چهل و نهم- قسمت اول مشتق
جلسه پنجاهم- قسمت دوم مشتق
جلسه پنجاه و یکم- قسمت سوم مشتق
جلسه پنجاه و دوم- قسمت چهارم مشتق
جلسه پنجاه و سوم- قسمت پنجم مشتق
جلسه پنجاه و چهارم- قسمت ششم مشتق
جلسه پنجاه و پنجم- قسمت هفتم مشتق
جلسه پنجاه و ششم- قسمت هشتم مشتق
جلسه پنجاه و هفتم- قسمت نهم مشتقموفق باشید
@دانش-آموزان-آلاء -
این پست پاک شده!