برنامه راه ابریشم الا
-
سلام دوستان
ی سوال داشتم درباره برنامه راه ابریشم
من ریاضی رو با اقای نباخته نگاه میکنم اما برنامه طبق تدریس آقای ثابتی هست
گفتن ک خودتون بر اساس موضوع تطبیق بدین ولی مشکل اینجاست که ترتیبشون یکی نیست مثلا تدریس آقای ثابتی از تابع شروع میشه اما اقای نباخته از مجموعه
و بعد چند مبحث به تابع میرسه
واقعااااا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم؟؟!!! -
منظورم اینه ک اقای نباخته از مبحث مجموعه و دنباله شروع کردن اولین تدریسشون اینه ولی آقای ثابتی از تابع شروع کردن
مبحث به مبحث هر دو استاد جدا تدریس کردن ولی ترتیبشون یکی نیست
بعد من واقعا نمیدونم چجوری تطبیق بدم ی سری چیزاشون فرق داره مثلا همون موصوع تابع برای اقای نباخته سر فصل هاش ی جور دیگس -
طرح درس چجوریه
متوجه نشدم ببخشید -
mobina_m
منظورم اینه که کل مباحث رو یکی یکی مشخص و اولویت بندی کنید. بعد به هر مبحث رسیدید بگردید تدریس اون بخش رو از استاد ببینید.
به عنوان مثال اول معادله نامعادله رو کامل مشاهده کنید ببندید. بعد برید سراغ تابع مثلا و اونم ببینید و بخونید و بعد مثلثات و الی اخر...
اینو مشخص کنید اگه ویدیو ها پراکنده هم باشه دیگه براساس عنوانشون پیدا میکنید جلو میرید
باز نمیدونم جوابگو باشه یا نه -
mobina_m
منظورم اینه که کل مباحث رو یکی یکی مشخص و اولویت بندی کنید. بعد به هر مبحث رسیدید بگردید تدریس اون بخش رو از استاد ببینید.
به عنوان مثال اول معادله نامعادله رو کامل مشاهده کنید ببندید. بعد برید سراغ تابع مثلا و اونم ببینید و بخونید و بعد مثلثات و الی اخر...
اینو مشخص کنید اگه ویدیو ها پراکنده هم باشه دیگه براساس عنوانشون پیدا میکنید جلو میرید
باز نمیدونم جوابگو باشه یا نه