برنامه مطالعاتی
-
سلام
خدا قوتبنظرتون این برنامه خوبیه برای این موقع از سال (آخر شهریور)؟
اگر ایرادی داره بگید

-
این خروجی یه الگوریتم در زبان پایتون هست که با دریافت بازه های تست ها در تعدادی از روز که بخواید به یک حالت بهینه پخش میکنه
-
میخوام توی پاییز نیم سال اول دوازدهم و کل دهم رو کار کنم
(شیمی ده و دوازده هنوز گیر نیاوردم) -
گام 2 یعنی یکی درمیون و گام 4 یعنی از هر 4 تست یکی
بازه تست ها بر اساس بودجه قلمچی هست
-
سلام
خدا قوتبنظرتون این برنامه خوبیه برای این موقع از سال (آخر شهریور)؟
اگر ایرادی داره بگید

Mohammad Moziri
درود بر تو محمد.
تو که امکانشو داری و اینقدرم تمیز و خوشگل و مرتب این جدول رو تنظیم کردی، میتونی برآورد کلی و نهایی هشت روزت رو هم مشخص کنی که مشخص باشه در انتها از هر درس چه تعداد سؤال (تست) حل کردی و درنهایت کم یا زیاد بودنشون رو نسبت به همدیگه بسنجی تا این اتفاق نیفته که درسی به اندازهٔ کافی بهش توجه نشه.
پیشنهادمم بهت اینه که خیلی در قید و بند برنامهها نباشی. انجام دادنشون از هرچیزی مهمتره. نشه که روزها وقت بذاری برای برنامه تنظیم کردن و بعد عملیشون هم نکنی.
برای شیمی هم اگه درگیر کتابی، من چه سر کنکور خودم و چه بعدها توی انجمن، وصف کتاب شیمی جامع خیلی سبز رو همیشه شنیدهم. -
Mohammad Moziri
درود بر تو محمد.
تو که امکانشو داری و اینقدرم تمیز و خوشگل و مرتب این جدول رو تنظیم کردی، میتونی برآورد کلی و نهایی هشت روزت رو هم مشخص کنی که مشخص باشه در انتها از هر درس چه تعداد سؤال (تست) حل کردی و درنهایت کم یا زیاد بودنشون رو نسبت به همدیگه بسنجی تا این اتفاق نیفته که درسی به اندازهٔ کافی بهش توجه نشه.
پیشنهادمم بهت اینه که خیلی در قید و بند برنامهها نباشی. انجام دادنشون از هرچیزی مهمتره. نشه که روزها وقت بذاری برای برنامه تنظیم کردن و بعد عملیشون هم نکنی.
برای شیمی هم اگه درگیر کتابی، من چه سر کنکور خودم و چه بعدها توی انجمن، وصف کتاب شیمی جامع خیلی سبز رو همیشه شنیدهم.S.daniyal hosseiny
خیلی ممنونم ازت
حتما جوری مدیریت میکنم که بشه انجامش داد. انشاءالله
اینی که گفتی هم به کد اضافه میکنم کاری نداره.
بازم ممنونم 😃🌷 -
این پست پاک شده!
-
اینم از این

-
اینم از این

Mohammad Moziri
قربانتتت. ❤️
ببین همینجا مثلا بار هندسه ۱ زیاد شده توی مجموع. شاید بخوای کمش کنی.
اگرچه که به نسبت خواست خودت، حجم دروس و نیازی که توی وقت گذاشتن برای دروس وجود داره تصمیم میگیری.
صرفا میگم یعنی به این نکات هم توجه کن توی برنامهریزیهات. هرچند که نکتهٔ دور از ذهنی هم نیست.
موفق باشی. ❤️🤝🏻