علوم پایه
-
بچه ها من واقعا نسبت به ازمون علوم پایه گیج شدم
اصلا هیچ ایده ای ندارم
و نمیدونم چه منابعی باید بخونم
ممنون میشم از تجربیاتتون بگین 🥲 -
-
بچه ها من واقعا نسبت به ازمون علوم پایه گیج شدم
اصلا هیچ ایده ای ندارم
و نمیدونم چه منابعی باید بخونم
ممنون میشم از تجربیاتتون بگین 🥲آب هویج نعشه
روش ۱: مدوفستو بگیر
میکرودرسنامههاشو بخون و از اون مباحثش تست بزنروش ۲: فیلمای تقلب رو ببین و بعد تست بزن
روش ۳: گنجینه پروگنوزو استفاده کن
روش ۴: سیب سبزو استفاده کن
نکته مهم: مهم نیست کدوم روشو استفاده کنی. فقط یکی روشروع کن و تا تهش برو... و سعی کن دیگه تهش یه ماه مونده شروع کنی.. من خودم خیلی دیر و با ساعت مطالعه کم درس خوندم و خب استرسش خیلی زیاد بود و پیشنهاد نمیکنم بهت... فقط اینکه بعد اینکه مباحثو یاد گرفتی آزمونای جامع یادت نره حتی شده یکی. چون تستای مبحثی به آدم حس یادگیری کاذب میده.
نکته بعدی: اگه یه وقت شرایطت جوری شد که خیلی دیر شروع کردی از حذف مباحث نترس... اما اون درسایی که انتحاب کردی بخونی رو حتتتتما یه دور مرور کن. مثلا با تقلب مرور کن یا مثلا نکاتی که نوشتی یا با تست جامع از اون درس و و و و
موفق باشییی و فایتینگگگ
-
آب هویج نعشه
میکرودرسنامههاشو بخون و از اون مباحثش تست بزنروش ۲: فیلمای تقلب رو ببین و بعد تست بزن
نکته مهم: مهم نیست کدوم روشو استفاده کنی. فقط یکی روشروع کن و تا تهش برو... و سعی کن دیگه تهش یه ماه مونده شروع کنی.. من خودم خیلی دیر و با ساعت مطالعه کم درس خوندم و خب استرسش خیلی زیاد بود و پیشنهاد نمیکنم بهت... فقط اینکه بعد اینکه مباحثو یاد گرفتی آزمونای جامع یادت نره حتی شده یکی. چون تستای مبحثی به آدم حس یادگیری کاذب میده.
نکته بعدی: اگه یه وقت شرایطت جوری شد که خیلی دیر شروع کردی از حذف مباحث نترس... اما اون درسایی که انتحاب کردی بخونی رو حتتتتما یه دور مرور کن. مثلا با تقلب مرور کن یا مثلا نکاتی که نوشتی یا با تست جامع از اون درس و و و و
موفق باشییی و فایتینگگگ
Michael Vey خیلی خوب توضیح دادی
دقیقا همین -
این پست پاک شده!
-
آب هویج نعشه سلام
از یکی دو ماه مونده به آزمون، آزمونهای سالهای قبل رو هر دو سه روزی بزنین و خوب تحلیل کنین. مدوفست بخاطر پاسخنامههاش به نظرم بهترین گزینهس -
Michael Vey خیلی خوب توضیح دادی
دقیقا همینZahra.HD چاکرتم😂
-
آب هویج نعشه
موفق باشییی و فایتینگگگ
Michael Vey
وای خیلی مفید بود پرنیا
سال بالایی ها وافعا گیجم کرده بودن
منتها من بکم گیج شدم نمیدونم امتحانای خودمون کی تموم میشه
ای کاش زودتر ازمون امتحان بگیرن یه ماه کامل بیکار باشیم:<
راست میگی باید یه روش داشته باشم شاخه به شاخه نپرم -
Michael Vey
وای خیلی مفید بود پرنیا
سال بالایی ها وافعا گیجم کرده بودن
منتها من بکم گیج شدم نمیدونم امتحانای خودمون کی تموم میشه
ای کاش زودتر ازمون امتحان بگیرن یه ماه کامل بیکار باشیم:<
راست میگی باید یه روش داشته باشم شاخه به شاخه نپرمبنظرتون آبان شروع کنم خوبه؟
من یه اناتومی افتادم
میخوام مهر اونو ببندم تموم بشه *با جنین و بافت و ایناش
بعد دیگه آبان با خیال راحت درسای علوم پایه رو بخونم -
آب هویج نعشه سلام
از یکی دو ماه مونده به آزمون، آزمونهای سالهای قبل رو هر دو سه روزی بزنین و خوب تحلیل کنین. مدوفست بخاطر پاسخنامههاش به نظرم بهترین گزینهسSinaF
یعنی درسنامه و ویدیو پبنشهاد نمیکنین؟
تست محور باشم؟