گزارش ساعت مطالعه شروع از صفر
-
من امروز ساعت نگرفتم چون اصلا تمرکز ندارم مداوم حواسم پرت میشه موقع خوندن امیدی به قبولی هم ندارم با این وضع ولی خب خودمو سرگرم می کنم از بیکاری بهتره
دینی2 درس اول 27 ت...زیست1 فصل اول 25 ت...شیمی 2فصل اول فک کنم 28 ت... کل لغات اخر کتاب ادبیات 20 ت ...کل لغات زبان 3درس اول ... -
شاید خیلیی دیر باشه..ولی خسته شدم ازین وضعیت..صبح پاشم بی هدف بچرخم تو نت تا شب..شبم غصه و اه و ناله تا خوابم ببره
از فردا نه از همییین الان همه چیو تغییرمیدم..شاید دیر باشه ولی اخرین شانس و فرصتمه..نمیدونم قبل از من چن نفر تونستن..اصلا کسی تونسته یا نتونسته..ولی من سعی خودمو میکنم چون تموم زندگیم و ایندم به همین کنکور لعنتی بستگی داره و فقطم همین امسال برام اخرین ساله..هزااااار بار تصمیم به شروع گرفتم اما هیچکدومش بیشتر از دو روز طول نکشید..از فردا نه از همین لحظه شروع میکنم میخونم و از امشب میام گزارش میدم..امیدوارم موفق بشیم همگی -
شاید خیلیی دیر باشه..ولی خسته شدم ازین وضعیت..صبح پاشم بی هدف بچرخم تو نت تا شب..شبم غصه و اه و ناله تا خوابم ببره
از فردا نه از همییین الان همه چیو تغییرمیدم..شاید دیر باشه ولی اخرین شانس و فرصتمه..نمیدونم قبل از من چن نفر تونستن..اصلا کسی تونسته یا نتونسته..ولی من سعی خودمو میکنم چون تموم زندگیم و ایندم به همین کنکور لعنتی بستگی داره و فقطم همین امسال برام اخرین ساله..هزااااار بار تصمیم به شروع گرفتم اما هیچکدومش بیشتر از دو روز طول نکشید..از فردا نه از همین لحظه شروع میکنم میخونم و از امشب میام گزارش میدم..امیدوارم موفق بشیم همگی -
سلام من طبق برنامه 75 روزه دارم میرم اولین روزش امروز بود که همه چیزو خوندم ..دیگه ساعت نگرفتم نمیدونم
-
از فردا نه از همییین الان همه چیو تغییرمیدم..شاید دیر باشه ولی اخرین شانس و فرصتمه..نمیدونم قبل از من چن نفر تونستن..اصلا کسی تونسته یا نتونسته..ولی من سعی خودمو میکنم چون تموم زندگیم و ایندم به همین کنکور لعنتی بستگی داره و فقطم همین امسال برام اخرین ساله..هزااااار بار تصمیم به شروع گرفتم اما هیچکدومش بیشتر از دو روز طول نکشید..از فردا نه از همین لحظه شروع میکنم میخونم و از امشب میام گزارش میدم..امیدوارم موفق بشیم همگی@shiva-tr خوشبحالت حداقل دو روز طول کشیده واسه من که نصف روز بوده ...من یهویی به خودم اومدم دیدم وقت نیست اصلا از هرچی حاشیه بود اومدم بیرون.. شانس اوردم برنامه 75 روز دوستان بهم دادن وگرنه شاید وضعیت منم مثل شما میشد بی هدف بی حوصله ناامیدی. ...
-
سلام من طبق برنامه 75 روزه دارم میرم اولین روزش امروز بود که همه چیزو خوندم ..دیگه ساعت نگرفتم نمیدونم
-
javad0140 میگم بنظر شما منی ک مباحث رو قبلا خوندم اکثرا (بجز تقریبا عمومی و تقریبافیزیک)و الان وقت کمتری ازم میگیره برا خوندن مجدد از برنامه 75 روزه استفاده کنم؟اخه 75 روز زیاده باید ماه اخر فقط کنکورا رو سه روز یکبار بزنم
@shiva-tr والا از نظر من اون تهش 10 روز اضافه میاد البته اگر از فردا یا پس فردا شروع کنی..تویه اون 10 روز کنکور 94 95 96 میزنی.. البته من که از الان دارم سوالی کنکوری کار میکنم بعد میرم سراق کانون گزیه دو اینا واسه شما که همه چیزو خوندی بجز این دوتا بستگی به خودت داره مثلا 75 روز هم مرور هم خوندن دوباره اونای که نخوندی ..یا شایدم بخوای ی برنامه جدا گونه بریزی بخونی.... واسه من که برنامه 75 روز دیگه اوج خوش شانسی منه..اخرین امیدم که عمرا بزارم دوباره مثل قبل بشه .
-
@shiva-tr والا از نظر من اون تهش 10 روز اضافه میاد البته اگر از فردا یا پس فردا شروع کنی..تویه اون 10 روز کنکور 94 95 96 میزنی.. البته من که از الان دارم سوالی کنکوری کار میکنم بعد میرم سراق کانون گزیه دو اینا واسه شما که همه چیزو خوندی بجز این دوتا بستگی به خودت داره مثلا 75 روز هم مرور هم خوندن دوباره اونای که نخوندی ..یا شایدم بخوای ی برنامه جدا گونه بریزی بخونی.... واسه من که برنامه 75 روز دیگه اوج خوش شانسی منه..اخرین امیدم که عمرا بزارم دوباره مثل قبل بشه .
-
javad0140
بله دیگه اخرین شانسه
خودکرده را تدبیر نیست
یعنی اگ از اول مهر یا حتی دی مثل ادم پیش رفتم الان توی همه درسا استاد بودم
ولی مهم نیس ایشالا کنکورو عالیه عالی پشت سر میذاریم ک دیگه افسوس روزای رفته رو نخوریم..موفق باشید@shiva-tr
.Worrying does nt take away tomorrows troubles IT TAKE AWAY TODAYS JOY. فقط جا نزن تویه این مدت هرکاری میخوای بکنی بکن -
خب امروز حدودا از هفتو نیم عصر شروع کردم ازمون قلمچی جامع پارسال رو دان کردم ادبیات و ریاضی و شیمی رو حل کردم(ادبیات 36 درصد فقط قرابتارو کامل جواب دادم بقیه هیچییی..ریاضیم خیلی خوب بود بجز مباحثی ک هنوز نخوندم بقیشو اکثرا بلد بودم فقط نیاز به مرور سریع دارم شیمیم خوب بود باید از فردا شیمی 2 رو شروع کنم به مرور اخه هیچی یادم نیس ولی شیمی 3 بجز فصل2 که نخوندم خیلی خوب بود)
دینی و زبان و ادبیات رو که باید از صفر شروع کنم
عربی ترجمه بلدم قواعدم کلیتش میدونم چی ب چیه ولی باید از فردا جدی با تست شروع کنم
فیزیکم اول و دوم رو سعی میکنم توی دو هفته ی اخیر بخونم با روزی 4 ساعت...
ریاضی باید بشینم پایه رو توی این دو هفته مرور کنم البته بجز هندسه...
شیمی دوم و سوم رو توی این دو هفته بااااید تموم کنم(شیمی دومو قبلا خوندم کلیتشو میدونم شیمی 3 فصل 1و3 رو خوندم )
زیستم که اگه بشه باید توی این دو هفته پایه رو بخونم حالا تا هرجا که شد بیشتر نیاز به مرور دارم بجز بعضی از فصلا...
...........................
درکل امروز خیلیی دیر شروع کردم حدودا فکر کنم 3 ساعت شدولی فردا قووووول میدم زیر 12 نشه
شب خوش
-
سلام این برنامه واسه دانش اموزا مناسبه؟تاامتحاتا مدرسه ندارم ولی وقت امتحانا چی ؟بالاخره یه زمانیو باید گذاشت واسه خوندن امتحانا با وجود اینکه ممکنه قبلا خونده باشی و یک زمانی هم واسه رفت و برگشت و حضور در مدرسه هدر میره که از برنامه خیلی عقب میوفتی اگه میشه یک نفر واسه اون زمان یک راهنماییی بکنه واقعا میخوام شروع کنم
-
خانه مشاوره تحصیلی مشاوره برای شروع کنکور از فروردین
Drmehdi همیار حدود 20 ساعت پیش
بسم رب الحسین (ع)سلام . اول اینکه آیا کسی بوده که تو این زمان قبول شه ؟؟1- من برادرم پزشکی میخونه یکی از هم کلاسی هاش از20فروردین شروع کرده و پزشکی آورده.
2-مصاحبه نفر دوم :(((من دانشجوی پزشکی دانشگاهِ سراسری سنندج ، ورودی بهمن ۹۵ هستم.معدل کتبی نهایی من ۱۵/۲۳ بود.پارسال همش سردرگم بودم یه هفته برنامه مینوشتم یه روز اجرا نمیکردم،هرچی هم مشاور میرفتم فایده نداشت هیچ کاری نمیکردم همش یه روز برنامه رو انجام میدادم بعد میومدم حجم کتابارو میدیدم خیلی زیاد بود ناامید میشدم و گریه میکردم این برنامه ادامه داشت تـــــا ۲۵ اسفند نشستم یه برنامه ریختم تا ۱۵ فروردین که بترکونم اما ۱۳ فروردین زار زار داشتم گریه میکردم بازم برنامه رو اجرا نکرده بودم فرداش رفتم پیش معلم ریاضیم که خیلی دوسش داشتم کلی گریه میکردم و میگفتم دیگه بیخیال کنکور ۹۵ شدم و میخوام واسه کنکور ۹۶ بخونم و اِل کنم و بِل کنم و تابستون هم پایه رو تموم کنم و پیش رو تا اسفند تموم کنم و فروردین مرور کنم و اردیبهشت آزمون بگیرم از خودم و خرداد اشکال برطرف کنم!!! یه نگاهی بهم انداخت و گفت باشه برای کنکور ۹۶ بخون ولی من بهت برنامه میدم گفتم باشه هرچی بگید قبوله...
دقیقا برام روزی ۱۶ ساعت برنامه نوشت! برای ۱۵فروردین تا یه روز قبل از خوده کنکور۹۵.برنامه پنجشنبه رو ۸ ساعت داده بود،موضوعاتی که تو برنامه گنجونده بود هم اینا بودن←کل زیست،،،کل شیمی،،،فیزیک هم پیش دو،نوروعدسی،فیزیک سوم هم خازن و مقاومت کلا،،،ریاضی هم آمار،احتمال،تابع،لگاریتم، حد،مشتق،انتگرال برای این موضوعات کل تستای سراسریه ۱۰ سال اخیر رو برام سه بار گذاشته بود
عمومی هم ادبیات کامل گذاشته بود به جز زبان فارسی!عربی هم کامل حتی مبحث اعلال رو هم حذف نکرده بود،،،دینی و زبان هم کامل!!!
برای عمومیا روزی ۵ ساعت گذاشته بود برای زیست و شیمی هم ۸ ساعت و برای ریاضی و فیزیک ۳ ساعت در روز زمان گذاشته بود ولی یک روز درمیون!
برنامه رو که دیدم دو سه دقیقه ساکت شدم گفتم استاد این برنامه خیلی سنگینه من میخوام کنکور ۹۶ بدم در ضمن میخوام همه درسارو از اول بخونم همه رو به درصد عالی برسونم گفت نه اگه این برنامه رو اجرا کنی سال بعد زیر ۵۰ میشی چون مهمترین موضوعاتو قبل از شروع اصلیت میبندی منم قانع شدم و گفتم انجامش میدم گفت سه بار به مرگ مامانت قسم بخور گفتم باشه بعدم یکی دیگه رو باهام آشنا کرد و باهم این برنامه رو بهمون داد اونا یه طبقه خالی تو خونشون داشتن کل کتابامو بردم و باهم شروع کردیم از صبح روز ۱۵ فروردین ساعت پنج و نیم شروع کردیم!
آخر شب هم از هم تست میپرسیدیم استاد هم بهمون زنگ میزد که برنامه رو تکمیل کردیم یا نه هی هم بهمون میگفت امسال اگه قبول نشدید سال بعد زیر پنجاه میشید پس با آرامش بخونید ماهم قبول کرده بودیم و بدون استرس میخوندیم حتی تا روز قبل کنکور تا ساعت ۹ شب درس خوندیم باهم بعد مامان دوستم بزور مارو از کتابا جدا کرد داشتیم دینی میخوندیم مارو برد پیش همون استاد ریاضیمون استاد گفت بیچاره اونایی که هدفشون کنکور فرداس الان کلی استرس دارن شما دیگه راحتید استرس ندارید فقط برید هرچی بلدید بریزید رو برگه ماهم خندیدیم و برگشتیم خونه خب فرداشم دقیقا همونطوری شد استرس من یکم از دوستم بیشتر بود اون استرسش نزدیک به صفر بود فقط میخندید رفتیم و کنکور دادیم بعد از کنکور هم برگشتیم خونه گفتم رتبه ام در حد شش هفت هزار میشه دوستم ولی چیزی نمیگفت ولی گفت خیلی بهتر از اون چیزیه که فکرشو میکردم!بعد طبق برنامه ای که استاد بهمون داده بود خود روز کنکور هم که برگشتیم باید پنج ساعت میخوندیم پنج ساعت رو خوندیم و همین طوری ادامه دادیم حتی لحظه ای که رتبه ها اومدن دقیق یادمه داشتیم عربی میخوندیم ساعت یازده بود که مامان دوستم اومد گفت نمیخواید رتبه هارو ببینید به دوستم نگاه کردم دیدم رنگش عین گچ شده من گفتم میخوام ببینم نگاه که کردیم صفحه هی بالا نمیومد یه دفعه اومد بالا دیدم رتبه تو منطقه دو شده ۲۱۲۶ دو دقیقه کپ کردم فکرکردم بیست و یک هزاره یه دفعه دوستم جیغ زد بغلم کرد گفت دو هزار شدی قبول شدی من اصلا باورم نمیشد بعد رتبه دوستمو نگاه کردیم اون ۲۱۴۵ شده بود کلی باهم گریه کردیم اصلا توقع نداشتم!بعد هم نتیجه انتخاب رشته اومد که من پزشکی قبول شده بودم و دوستم دندان پزشکی.
کلا میخوام بگم اگه شروع کردید اصلا ناامید نباشید فقط بخونید بدون استرس من و دوستم مهمترین عامل موفقیتمون همین بی استرس بودن هست.
درصدهاشون:
ادبیات۸۲،،،عربی۹۰،،،دینی74 ،،،زبان۶۵،،،ریاضی۳۸
زیست۶۴،،،فیزیک۴۰،،،شیمی۳۰
دلیل درصدهای بالا در عمومی ها از نظر خودشون:
برای عمومیا هرروز پنج ساعت وقت گذاشته بودن که هر درسِ عمومی یک ساعت وقت داشت میمونه اون یک ساعت آخرکه یکی از کنکورهای سالهای قبل رو از زرد عمومی تحلیل میکردیم ۲۲ تا کنکور رو تحلیل کردیم اینجوری! اینا خیلی تاثیر داشتن یعنی فوق العاده بودن ولی من خودم واسه ادبیات کل تستای کتاب تستمو به جز زبان فارسی زدم تو همون یک ساعتی که داشتیم تموم شد نشرالگو داشتم)))
.
حالا میخوام یک برنامه بهتون پیشنهاد بدم :
++++فقط حل تست کنکور سراسری سال های قبل رو بزنید اگه وقت کردید سنجش ++++
ادبیات : اکثر وقتی که میزارید توی زمان های مرده تون باشه مثل وقت استراحت بین درس ها ، آخر شب ،بعد از غذا و...
چون تعداد مباحث زیاده وقت بیشتری می طلبه
برای لغت ادبیات لغات ستاره دار آخر کتاب رو بخونید به نظر من لغات ستاره دار سال 2 رو توی 3روز بخونید بعد سال 3 و4به همین ترتیب. الان کل لغات ستاره دار رو خوندید. بعدش هر روز بیاید3تست از یک کنکور رو از مبحث لغت حل کنید و لغاتی که بلد نبودید و بی ستاره بودن رو یادداشت کنید.
تاریخ ادبیات :مثلا هر 5 درس ادبیات 2 تاریخ ادبیاتش رو توی 1 روز بخونید ((این زمان ها رو که میگم و یا تعداد درس ها رو خودتون میتونید عوض کنید))
کلا 73درس هست هر روز یک درس بخونید((اینجا فقط به مفهوم شعرها و متون سخت و مهم بیشتر توجه میکنین برای حل تست قرابت و لغات بی ستاره مهم)) و حل تست اون درس.
حل تست موضوعی قرابت مثلا روزی 18تست از کنکور های سال قبل (میشه 2کنکور) وقت هر تست ادبیات 43/2ثانیه است لطفا زمان دار تست ها رو بزنید اونم به صورت2تا 9 تایی ، و یادگیری مفاهیم آن ابیات صورت سوال الان شما مفاهیم رو قبل از خوندن درس ها تا حدودی یاد میگیرید.
آرایه ها رو هم صورت روزی 1 ارایه بخونید البته که بعضی ارایه ها روز بیشتری میخواد.خودتون اینو حل میکنید
زبان فارسی هم اگه وقت شد مباحث آسونش رو بخونید مثل ویرایش و... املا هایی که داره.عربی : پیشنهاد من فیلم ها ی استاد ناصح زاده هستش 44جلسه تقریبا یک ساعته روزی 1جلسه ببین.حتما کتاب قرمز قلم چی استاد رو بگیرین (اگه جزوات 2تا کلاس کنکور استاد رو دانلود کنید جزوه عربی 1و ترجمه کامل میشه ، تا این فیلم ها رو میبینید کتاب قرمز یا همون دبیران پر مخاطب رو تهییه کنید ، روش تهیه اش رو هم قبلا گفتم با یک سرچ پیداش کنید )((قبلا هم گفتم پارسال یکی از بچه ها بهم گفت عربی نخوندم 2ماه مونده به کنکور بود فقط فیلم ها رو دید با حل تست خیلی کم حدود 70زد)) برای حل تست فقط کنکور بسه. بعد از خوندن عربی 1و ترجمه هر شب 1کنکور ترجمه بزنید ،بعدش برید سراغ منصوبات بعدش هر مبحثی خواستید رو از روی فیلم ها ببینید بعد از منصوبات حل تست جامع مطابق با کنکور رو شروع کن.
دینی کلا 42درس هر روز 1درس باحل تست کنکور..... از هر پایه ای هم خواستی میتونی شروع کنی
بعد از خوندن 2پایه حل تست جامع مطابق کنکور رو موازی با پایه ای که میخونی شروع کن.
زبان 14درس هستش هر درس رو با تست سراسری تو 3روز جمع کن (لغت و گرامر) از سال سوم شروع کن و بعد که رسیدی درس 2 پیش حل تست کلوز و ریدینگ رو شروع کن.مطالب بالا رو با گوشی تایپ کردم شارژش داره تموم میشه مطالب اختصاصی هم اگه استقبال شد میزارم...
اگر خواستید یک برنامه 75 روزه هم هستش براتون میفرستم .
همه چیز به همت خودتون بستگی داره.... میشه موفق شد.
سفر عشق از آن روز شروع شد که خدا مهر یک" بی کفن" انداخت میان دل ما
پاسخ نقل قول 16 M nawrciiss fatemdr1378 3 پاسخ
پاسخDrmehdi همیار کمتر از یک دقیقه پیش
سلام مجدد
دوستانی که هنوز باور ندارن که میشه شروع کرد و قبول شد فایل های زیر رو گوش کنن و فایل برنامه ای که تا چند روز دیگه داده میشه رو هم گوش کنن .https://hasangoli.com/just-get-started/
https://hasangoli.com/is-it-possible/
ادامه دارد ... خودتون ادامه شو پیگیر باشین تو سایت ش.
دوستانی که برنامه شبیه عمومی ها ميخواستم برای بقیه دروس فایل صوتی این لینک رو دانلود کنن.
-
سلام منم از همین لحظه شروع کردم خیلی حسه بدیه نمیخوام زندگیم ب تباهی بره .. برام خواستگار اومده و خانوادم تحت فشارم گزاشتن ک قبول کنم اما من نمیخوام دلم میخواد درس بخونم برای خودم کسی باشم دوس ندارم ازدواج کنم ولی میگن تو هیچی قبول نمیشی باید ازدواج کنی
میخوام حتی اگه مردمم از الان ب بعد قوی درس بخونم این مدت رو ... نمیخوام رویاهام بمیرن
-
سلام منم از همین لحظه شروع کردم خیلی حسه بدیه نمیخوام زندگیم ب تباهی بره .. برام خواستگار اومده و خانوادم تحت فشارم گزاشتن ک قبول کنم اما من نمیخوام دلم میخواد درس بخونم برای خودم کسی باشم دوس ندارم ازدواج کنم ولی میگن تو هیچی قبول نمیشی باید ازدواج کنی
میخوام حتی اگه مردمم از الان ب بعد قوی درس بخونم این مدت رو ... نمیخوام رویاهام بمیرن
-
طبق برنامه پیش رفتم فقط 1 ساعت فکر کنم نخوندم.. الان 74 روز تا کنکور
-
سلام
19فروردین 97
امروز 6 ساعت خوندم
2ونیم ریاضی
2ونیم زیست
1شیمی
.....................
امروزو عالی شروع کردم صبح ساعت 6 بیدار شدم تا 1 این مقدارو خوندم..بعدش اومدم انجمن بعدش ناهار و بعدش باز انجمن تا 9 شب
اگه همون ظهرو ادامه میدادم 14 ساعت میشد ولی متاسفانه ارادم خیلی ضعیفه اومدم تو انجمن همش دود شد رفت هوا
از ساعت 9 حالم خیلییییییی بده نشستم یه عالمه گریه کردم ناامیدم داغونم هرچی بگم حالمو توصیف نمیکنه
بیخیال شاید ادامه بدم فردارو حالم خوب شه نمیدونم خیلی میترسم دیره یه عالمه درس نمیدونم چیکار کنم چی بخونم کی تموم شه کی جمع بندی کنم و.......
همش افسوس گذشته همش سرزنش خسته شدم خدا یعنی میشه تهش خوب تموم شه؟
این روزا خیلیییی فشار رومه دارم دیوونه میشمهرچی خدا بخواد امیدوارم حالم زوده زود خوب شه
ایشالا فردا بهتر میخونم سعی میکنم تا شب نیام انجمن
موفق باشید
شب خوش