عربی جمع بندی یا کلی؟!
-
hossein_7
سلام حسین جان
تدریس آقای ناصح زاده در فیلم های کلاس کنکور و جمع بندیشون تقریبا یکی است
یعنی چی؟؟
یعنی در همایش جمع بندی نکته های اصلی و یکسری ریز نکات رو که خیلی کاربردی هست رو میگند
در کلاس کنکور همون نکته ها رو میگند و البته با مثال بیشتر و احیانا توضیحات بیشتر و نکته های فرعی تر.
البته کلاس کنکور ایشون شامل کل عربی میشه.
مثلا مبحث ترجمه و تعریب کلاس کنکور ایشون با جمع بندی ایشون فرقی باهم ندارند.فقط در کلاس کنکور زمان بیشتری برده تا این تدرس رو بکنند و اینکه فقط یادمه یک مبحث رو بیشتر از جمع بندی باز کرده بودن تو کلاس کنکور.همین!!
وقت باقی مونده هم کم هس هم زیاد
باید با مدیریت پیش بری که ان شا الله تو کنکور یه نتیجه خیلی عالی در درس عربی کسب کنی
من که میگم همایش رو ببین!
اگه همایش امسال ادامه یافت که 100% همون رو ببین چون عالیه
اگه ادامه نیافت همایش سال 95 ایشون در سایت هست میتونی دانلود کنی که مباحث: ترجمه-تحلیل صرفی-شکل رو پوشش داده
یعنی 13 تست کنکور! =52%joy در عربی جمع بندی یا کلی؟! گفته است:
hossein_7
سلام حسین جان
یعنی چی؟؟
یعنی در همایش جمع بندی نکته های اصلی و یکسری ریز نکات رو که خیلی کاربردی هست رو میگند
در کلاس کنکور همون نکته ها رو میگند و البته با مثال بیشتر و احیانا توضیحات بیشتر و نکته های فرعی تر.
مثلا مبحث ترجمه و تعریب کلاس کنکور ایشون با جمع بندی ایشون فرقی باهم ندارند.فقط در کلاس کنکور زمان بیشتری برده تا این تدرس رو بکنند و اینکه فقط یادمه یک مبحث رو بیشتر از جمع بندی باز کرده بودن تو کلاس کنکور.همین!!
باید با مدیریت پیش بری که ان شا الله تو کنکور یه نتیجه خیلی عالی در درس عربی کسب کنی
اگه ادامه نیافت همایش سال 95 ایشون در سایت هست میتونی دانلود کنی که مباحث: ترجمه-تحلیل صرفی-شکل رو پوشش داده
یعنی 13 تست کنکور! =52%خیلی ممنونم ازتون فقط یک سوال داشتم این مباحث جمع بندی مثل همین تحلیل صرفی یا شکل پیش نیاز خاصی برای یادگیری دارن؟ چون من پایه عربیم خیلی ضعیفه
فکر کنم بهتر باشه که 5-10 جلسه اول کلاس ها رو ببینم بعدش بیام سراغ فیلم های جمع بندیبقیه دوستان هم اگر نظری دارید بفرمایید
-
joy در عربی جمع بندی یا کلی؟! گفته است:
hossein_7
سلام حسین جان
یعنی چی؟؟
یعنی 13 تست کنکور! =52%خیلی ممنونم ازتون فقط یک سوال داشتم این مباحث جمع بندی مثل همین تحلیل صرفی یا شکل پیش نیاز خاصی برای یادگیری دارن؟ چون من پایه عربیم خیلی ضعیفه
فکر کنم بهتر باشه که 5-10 جلسه اول کلاس ها رو ببینم بعدش بیام سراغ فیلم های جمع بندیبقیه دوستان هم اگر نظری دارید بفرمایید
hossein_7
شما از این حرکت های انتحاری نزن
همون همایش رو ببینید خب
حتی صفر هم باشید 50 یا 60 درصد مطالب رو متوجه میشید
بعدش میتونید اون قسمت هایی که احیانا به علت پایه ضعیف خوب یاد نگرفتید و مشکل دارید رو برید از فیلم تدریس اقای ناصح زاده یا جلادتی یا آهویی یا اصن از روی کتاب تست و اینا بخونی و یاد بگیری.
مطمئن باشید حتی هیچی هم بلد نباشید .با یه بار دیدن همایش به سطح خیلی خوب یمیرسید مخصوصا همایش امسالشون که فوق العاده توپ هست -
hossein_7
شما از این حرکت های انتحاری نزن
همون همایش رو ببینید خب
حتی صفر هم باشید 50 یا 60 درصد مطالب رو متوجه میشید
بعدش میتونید اون قسمت هایی که احیانا به علت پایه ضعیف خوب یاد نگرفتید و مشکل دارید رو برید از فیلم تدریس اقای ناصح زاده یا جلادتی یا آهویی یا اصن از روی کتاب تست و اینا بخونی و یاد بگیری.
مطمئن باشید حتی هیچی هم بلد نباشید .با یه بار دیدن همایش به سطح خیلی خوب یمیرسید مخصوصا همایش امسالشون که فوق العاده توپ هست -
hossein_7 در عربی جمع بندی یا کلی؟! گفته است:
joy
اوکی پس جمع بندی رو اگر کار کردم بعدش میرم سراغ فیلم های کلاس ها
ممنون :-)مطمئنم خیلی کم نیاز پیدا میکنی به فیلم های کلاس کنکور.فقط یادت باشه به فیلم های همایش خیلی توجه کن و حتی اگه وقت کردی سه بار همه فیلم ها رو ببین.من خودم بار سوم بود که فهمیدم.تا الان هیچی نفهمیده بودم 😂😂
-
joy
ممنون :-)مطمئنم خیلی کم نیاز پیدا میکنی به فیلم های کلاس کنکور.فقط یادت باشه به فیلم های همایش خیلی توجه کن و حتی اگه وقت کردی سه بار همه فیلم ها رو ببین.من خودم بار سوم بود که فهمیدم.تا الان هیچی نفهمیده بودم 😂😂
joy
:-)) چشم حتما
-
joy
:-)) چشم حتما
-
hossein_7
داداش قابل تو رو نداشتااا
ولی این توضیح دادنا برات 5 تومن اب میخوره *)
شماره کارتم رو میدم تا ظهر فردا تو حسابم باشه 😂😂 <3 شوخی -
سلام. من فقط معتلات آقای ناصح زاده رو دیدم ولی متاسفانه نتونستم زیاد متوجه شم و درصد خوبی بگیرم.
البته من اول از همه فیلمای آقای جلادتی رو دان کردم و دیدم چون زمان کمتری میبرد شیوه ندریسشون جالب بود و طوری بود ک فقط با دیدن فیلم توی زمان کم میشد ب 50 رسید و احتمال فراموشی هم ب خاطر با شعر بودن قواعد کم بود. برا همین با ایشون پیش رفتم ب جز معتلات ک تدریس نکردن.
جزوه شون هم خیلی جمع و جور و روونه. طوری ک من این آزمون حتی نمیدونستم از چ مباحثی سوال میاد ولی درصدم بد نشد بازم:

من با ایشون نتیجه گرفتم تو آزمونا و همینطور خواهرم. ب نظرم با توجه ب اینکه زمان خیلی مهمه الان استاد جلادتی هم میتونن خیلی انتخاب خوبی باشن. من تونستم عربی 1و2 رو تو زمان کم تموم کنم.
البته این نظر من بود. تصمیم نهایی با خودتونه. آخه حیفم میاد تدریس ب این خوبی تو سایت هس ولی اکثر بچه ها استفاده نمیکنن
موفق باشین. -
joy برا این آزمون بود؟
من همینطوری گذاشتم ک بنده خدا فک نکنن راهنمایی اشتباه میکنم. چون کلا تدریس استاد جلادتی خیلی مظلوم واقع شده -
@zahra_asd
من نفر برتر میشم هم اسم نمیره تو لیست شهر 😂
مشکل دارند با من :/
اونجا کجاست که گفتید؟؟
لینکش رو بدید -
joy نه برا لیست شهر ک چیز دیگه ایه.
تو صفحه چارم تجربی نفرات برتر درسا هست. خود ب خود کارنامه بیاد خود سایت میزنه. درس عربی کلا فقط 200 نفر تو کل کشور 100 زدن!