b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی
-
@zahra-m1999 در در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی گفته است:
دوستان ارجمند وعزیز سلام خوبین خوشین سلامتین رو به راهید درسا خوبه خانواده خوبن همسایه ها چطورن .....
جدا از این حرفا من می خوام یه ساعت شیمی بیشتر بخونم حالا بنظرتون این یه ساعت وتست بزنم یا فیلم های استاد آقاجانی ببینم ، شیمیم هم بدک نیست در حد 60هست البته شیمی دوم رو ضعیف ترم حدود ۵۰واینا حالا لطفن نظر بدید ممنونسلام عچقم..درسنامه اینا تموم کردی؟
-
@zohre-nowrouzi در در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی گفته است:
@zahra-m1999 در در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی گفته است:
دوستان ارجمند وعزیز سلام خوبین خوشین سلامتین رو به راهید درسا خوبه خانواده خوبن همسایه ها چطورن .....
جدا از این حرفا من می خوام یه ساعت شیمی بیشتر بخونم حالا بنظرتون این یه ساعت وتست بزنم یا فیلم های استاد آقاجانی ببینم ، شیمیم هم بدک نیست در حد 60هست البته شیمی دوم رو ضعیف ترم حدود ۵۰واینا حالا لطفن نظر بدید ممنونسلام عچقم..درسنامه اینا تموم کردی؟
وییی کجا بودی تو زندگی
درسنامه از مبتکران خوندم تستم تقریبا vltهاش زدم البته خیلی تست کم زدم اما خب درسنامه وکتاب خوب خوندم اما یه جاهای مثل جدول وتناوبی وساختار لویس اینا و..ودر کل فکر کنم استاد خوب درس داده زهره روزی دو ساعات می خوام تست بزنم از کتاب تست اما گفتم این یه ساعت بزارم تست بیشتر واینا حل کنم یا فیلم ؟! -
@milad91 در در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی گفته است:
سلام. اون یه ساعتو فیلمای آقای آقاجانی رو ببینین
ممنون حالا چرا
چون شما شیمی رو خوب بلدید و با فیلمهای آقای آقاجانی و تلاشتون به تسلط میرسین. و ان شاالله عالی میشین
-
@zahra-m1999
جزوه تیپ تست آقاجانی رو بگیر حل کن یا ساختار بخون -
@zohre-nowrouzi در در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی گفته است:
وییی کجا بودی تو زندگی
درسنامه از مبتکران خوندم تستم تقریبا vltهاش زدم البته خیلی تست کم زدم اما خب درسنامه وکتاب خوب خوندم اما یه جاهای مثل جدول وتناوبی وساختار لویس اینا و..ودر کل فکر کنم استاد خوب درس داده زهره روزی دو ساعات می خوام تست بزنم از کتاب تست اما گفتم این یه ساعت بزارم تست بیشتر واینا حل کنم یا فیلم ؟!خب منم همینجوریم تقریبا... ولی الان من دارم خلاصه مینویسم فیلمارو دیدم قبلا ساختارا رو حتما ببین .. اگه جایی ضعف داری فیلم ببین ساختار لوییس رو عالی درس دادن ولی همه ساختارارو بنویس دوسه بار خودت سعی کن بنویس اونا حل میشه ..بعد دگ بقیه اش تست
-
alirezamoradi1 سپاس
-
@milad91 در در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی گفته است:
سلام. اون یه ساعتو فیلمای آقای آقاجانی رو ببینین
ممنون حالا چرا
چون شما شیمی رو خوب بلدید و با فیلمهای آقای آقاجانی و تلاشتون به تسلط میرسین. و ان شاالله عالی میشین
خیلی ممنون ،مطمئنم شمام هک عالی می شید ،سپاس بابت روحیه ی که دادین
-
marzi.m
@Zahra_M
@Zohre-Nowrouzi
دوستان من تویه شیمی مشکل دارم یکی تست های کنکور مرتب از سال 80 تا 95 نداره بفرسته واسه من -
javad0140 در در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی گفته است:
marzi.m
@Zahra_M
@Zohre-Nowrouzi
دوستان من تویه شیمی مشکل دارم یکی تست های کنکور مرتب از سال 80 تا 95 نداره بفرسته واسه منتو گوگل سرچ کنید ۸۶_۹۶داخل و خارج ریاضی و شیمی هست دستع بندی شده
-
@zohre-nowrouzi وای زهره من خلاصه ننوشتم تا الان فکر کنم از این بله بعدم وقت نشه
تو تا کنکور قرارهnبار مرور کنی هر بار میتونی مبتکران بخونی؟
من از فصل ۴دوم ب بعد نوشتم ..بعدم حالا ننوشتیم عب نداره .. تیپ تست کار کن +اقاجانی ایشالله حل میشع -
جدا از این حرفا من می خوام یه ساعت شیمی بیشتر بخونم حالا بنظرتون این یه ساعت وتست بزنم یا فیلم های استاد آقاجانی ببینم ، شیمیم هم بدک نیست در حد 60هست البته شیمی دوم رو ضعیف ترم حدود ۵۰واینا حالا لطفن نظر بدید ممنونهمه خوبن سلام دارن خدمتتون
بنظرم تست بزنی تحلیل کنی بهتره با توجه به اینکه الانم وقت جمع بندیه