چگونگی رسیدن به کنکور سراسری با دیپلم کاردانش
-
درود، دوستان بنده در سال 85 دیپلم کاردانش (کاربری کامپیوتر) گرفتم بعد ادامه ندادم، و الان فقط یک گواهی موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه دارم
آیا اصلا پیش دانشگاهی میتونم برم؟
آیا میتونم در کنکور سراسری شرکت کنم؟
من از انسانی به کاردانش تغییر رشته داده بودم و فکر میکنم چند واحد از انسانی مونده بود که به کاردانش اومدم. -
درود، دوستان بنده در سال 85 دیپلم کاردانش (کاربری کامپیوتر) گرفتم بعد ادامه ندادم، و الان فقط یک گواهی موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه دارم
آیا اصلا پیش دانشگاهی میتونم برم؟
آیا میتونم در کنکور سراسری شرکت کنم؟
من از انسانی به کاردانش تغییر رشته داده بودم و فکر میکنم چند واحد از انسانی مونده بود که به کاردانش اومدم. -
N0B0DY سلام یه نفرو میشناسم امسال میخواسته کنکور تجربی بده ولی چون مدرک پیش دانشگاهیو نداشته نتونسته ثبت نام کنه بهش گفته بودن توی سال جدید مدرک پیش دانشگاهیو باید بگیری تا بتونی تو کنکور 98 شرکت کنی
ولی دیگه از بقیه ی جزییات خبر ندارم@m-bahrami1378 در چگونگی رسیدن به کنکور سراسری با دیپلم کاردانش گفته است:
N0B0DY سلام یه نفرو میشناسم امسال میخواسته کنکور تجربی بده ولی چون مدرک پیش دانشگاهیو نداشته نتونسته ثبت نام کنه بهش گفته بودن توی سال جدید مدرک پیش دانشگاهیو باید بگیری تا بتونی تو کنکور 98 شرکت کنی
ولی دیگه از بقیه ی جزییات خبر ندارمبله پیش دانشگاهی که الزامیه، فقط من بخاطر سالها دوری از تحصیل کمی گیج شدم نمیدونم من اصلا به عنوان دیپلمه کاردانش میتونم برم پیش دانشگاهی یا خیر؟
مگه پیش دانشگاهی مخصوص رشته های نظری نیست؟ -
@m-bahrami1378 در چگونگی رسیدن به کنکور سراسری با دیپلم کاردانش گفته است:
ولی دیگه از بقیه ی جزییات خبر ندارمبله پیش دانشگاهی که الزامیه، فقط من بخاطر سالها دوری از تحصیل کمی گیج شدم نمیدونم من اصلا به عنوان دیپلمه کاردانش میتونم برم پیش دانشگاهی یا خیر؟
مگه پیش دانشگاهی مخصوص رشته های نظری نیست؟ -
مطلب زیر رو از سطح اینترنت پیدا کردم، حالا اگر کسی وارده و تجربه داره لطفا منو راهنمایی کنه:
ورود به دانشگاه از طريق کنکور سراسري
يکي ديگر از راههاي ادامه تحصيل فارغ التحصيلان هنرستان فني و حرفه اي و کاردانش از طريق شرکت در کنکور سراسري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي باشد. اين قبيل افراد بايد براي نيل به اين هدف داراي مدرک پيش دانشگاهي باشند . به عبارت ديگر توانسته باشند کليه واحد هاي مربوط به دوره پيش دانشگاهي (24 واحد درسي) را با موفقيت پشت سر گذاشته باشد. تحقق اين مسئله به 3 طريق زير امکان پذير خواهد بود.
از طريق ادامه تحصيل به صورت داوطلب آزاد:
اين روش از طريق ثبت نام در زمان مقرر در مراکز پيش دانشگاهي بزرگسالان و اخذ 12 واحد درسي مربوط به پيش دانشگاهي در هر رشته دلخواه اعم از رياضي و فيزيک،علوم تجربي،انساني و يا هنر در هر ترم از يکسال تحصيلي به شيوه داوطلب آزاد صورت مي پذيرد.از طريق حضور در امتحان تغيير رشته:
کليه فارغ التحصيلان فني و حرفه اي و کاردانش و حتي دانش آموزان متقاضي ورود به رشته غير متناظر با ديپلم خود با هدف استفاده از معافيت تحصيلي و حضور در کلاسهاي درسي دوره پيش دانشگاهي مي توانند در آخرين سال يا ترم تحصيلي خود در دبيرستان در فرصت مقتضي در يکي از دبيرستانهاي بزرگسالان ناحيه يا منطقه تحصيلي خود که از طرف اداره آموزش و پرورش ناحيه يا منطقه تعيين مي گردد ثبت نام و برابر جدول امتحانات تغيير رشته (که نزد مشاوران مي باشد ) در امتحان دروس مربوطه شرکت نمايند. بديهي است در صورت کسب حد نصاب نمره لازم در هر درس ( که در بعضي دروس رشته هنر 12 مي باشد.) اين قبيل افراد مي توانند در ترم آتي با رعايت ظوابط و مقررات متقاضي ورود به مراکز پيش دانشگاهي روزانه يا بزرگسالان شوند.تذکر الف) نمرات تغيير رشته هر درس قابل ذخيره براي ترم بعدي نيز مي باشد.
تذکر ب) : در صورتي که متقاضي امتحانات تغيير رشته بعضي يا تمامي دروس مربوط به تغيير رشته را در دوره متوسطه گذرانده و حد نصاب قبولي لازم را کسب نموده باشد از شرکت در امتحان تغيير رشته آن درس يا دروس معاف مي باشد.