حل نشده های شیمی
-
@romisa1234
13دقیق روی اون سوال فکر کردید
alisoltany در حل نشده های شیمی گفته است:
@romisa1234
13دقیق روی اون سوال فکر کردید
بیخیال اصلا از خیر این 5 تا تست میگذرم.....30 تا تست دیگه مهم تره
-
@romisa1234
من اینو ندادم بگم کنکور اینطوریه،اسم تاپیک یادتون نره....این همون ی سوال سخت کنکوره ک تاپ ها رو جدا میکنه....جای شما باشم فک نمیکنم مسئله تایم داره،با عمق وجود واکنش رو خودتون بگیرید دست انجام بدید،به هوشتون و توانایی هاتون تکیه کنید و فکر کنید تنها کلید رهایی از دست ی زندانه
همین ک جرئت کردید باهاش درگیر شید ی قدم جلوتر از اونایی بودید ک رد کردن سوالارو حتی قلمم دست نگرفتن -
به اسم الله...
سلام : )
بدون مقدمه بگم؛ک،مسلما برای شماهم پیش اومده،بعد از چندصد تست از یه فصل،میبینید به ی سوالی برخورد میکنید،ک حتی نمیدونید از کجا واردش شید،تمام هوش،دقت،مفهوم،سرعت شما رو در چندثانیه میسنجه و ب باد میده...چون منابع گسترده ای هست،ک هرکی ممکنه متفاوت بخونه،و هر کدام معمولا تستای این چنین چالشی دارن،درنتیجه کلکسیون اونا توی این تاپیک به پیشرفتمون میتونه خیلی کمک کنه...تستای ک شما رو درگیر کردن(گاهی برای ساعت ها!)ممنون میشیم اینجا بذارید...
(این تاپیک برای بعد عید خیلی بدرد میخوره پس اگ ممکنه فقط بحث پیرامون سوال باشه تا سوالا گم نشن)tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
بدون مقدمه بگم؛ک،مسلما برای شماهم پیش اومده،بعد از چندصد تست از یه فصل،میبینید به ی سوالی برخورد میکنید،ک حتی نمیدونید از کجا واردش شید،تمام هوش،دقت،مفهوم،سرعت شما رو در چندثانیه میسنجه و ب باد میده..
@romisa1234
اول تاپیک -
نفس عمیق......یکم آروم شدم....
از اول فک میکنم رو دو تا سوال آخر....اینبار محکم تر بلند میشم@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
از اول فک میکنم رو دو تا سوال آخر....اینبار محکم تر بلند میشماوهوم...باید هزار بار سخت بشکنید،تا ی سوال سخت رو راحت بشکنید ...
-
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
از اول فک میکنم رو دو تا سوال آخر....اینبار محکم تر بلند میشماوهوم...باید هزار بار سخت بشکنید،تا ی سوال سخت رو راحت بشکنید ...
alisoltany
سوال آخر میشه گزینه 4 ؟
میدونم غلطه..... -
alisoltany
سوال آخر میشه گزینه 4 ؟
میدونم غلطه.....@romisa1234
اره میشه 4 -
@romisa1234
اونم میشه۴ -
@romisa1234
اره
الان فقط سوال سوم مونده....
دیدید شد ۸۰ درصد رو جواب بدید از سخت ترینا...نتیجه گیریش بر عهده خوتون اینک چطورو با چه دیدی وارد سوال شید شارز گوشیم داره تموم میشه،فعلا -
حالت روحی آدم واقعا خیلی تاثیر داره...اون آشفتگیه بدبخت میکنه آدمو...اگه کنکور بود ،15 دقمو سر یه تست که تایم اصلیش 3 یا 4 دقه بود از دست میدادم.....
چقدر از تایمامو سر آزمونا میسوزونم سر این تستای نصفه حل شده......
ممنونم ، نه فقط به خاطر شیمیش.....به خاطر درس بزرگی که امروز گرفتم....مدیریت روان...... -
حالت روحی آدم واقعا خیلی تاثیر داره...اون آشفتگیه بدبخت میکنه آدمو...اگه کنکور بود ،15 دقمو سر یه تست که تایم اصلیش 3 یا 4 دقه بود از دست میدادم.....
چقدر از تایمامو سر آزمونا میسوزونم سر این تستای نصفه حل شده......
ممنونم ، نه فقط به خاطر شیمیش.....به خاطر درس بزرگی که امروز گرفتم....مدیریت روان...... -
@shiva-tr در حل نشده های شیمی گفته است:
سوال 1 من چرا 4 در میارم
شاید تو درست حل کردی من اشتباه.....
-
@shiva-tr در حل نشده های شیمی گفته است:
سوال 1 من چرا 4 در میارم
شاید تو درست حل کردی من اشتباه.....