گیاهان گلیکوژن مصرف میکنن یا ن؟
-
سلام وخسته نباشید
میخواستم بپرسم ک من توی هر کتاب کمک درسی ک دیدم نوشته بود گیاهان پلی ساکارید گلیکوژن رو هیدرلیز و مصرف نمیکنن
ولی اگه به اخر کتاب زیست یک حرکت گیاهی دقت بشه گیاه دیونه در حال خوردن یک حشره و ازش با عنوان گیاه گوشت خوار یاد میکنن ...
ممنون میشم از جوابتون -
مرسی . هرجای کتاب میگردم ننوشته تجزیه میکنه یا ن اگه ازش سوال بیاد فقط میتونم بگم اعوذ بالله من الطراح نامرد...
-
مرسی . هرجای کتاب میگردم ننوشته تجزیه میکنه یا ن اگه ازش سوال بیاد فقط میتونم بگم اعوذ بالله من الطراح نامرد...
mohsen789a در گیاهان گلیکوژن مصرف میکنن یا ن؟ گفته است:
مگه هیدرولیز همون تجزیه نیس عایا؟
-
تاجایی ک من میدونم هیدرولیز یکی از واکنش های تجزیه ای هست
ما تجزیه غیر هیدرولیزی هم داخل بدن زیاد داریم -
ما تجزیه غیر هیدرولیزی هم داخل بدن زیاد داریمmohsen789a در گیاهان گلیکوژن مصرف میکنن یا ن؟ گفته است:
اوکی.... پس هر چی گلیکوژن بیادو هیدروولیز میکنه بدون اینکه مصرفش کنه
-
هیدرولیز کنی و مصرف نکنی ؟... عدالت علی کجا رفته
-
mohsen789a در گیاهان گلیکوژن مصرف میکنن یا ن؟ گفته است:
اهههههههههههههههههه/////قاطی شد...اصلن ب هیدرولیر جماعت رو نمیدن...
-
درود
کتاب برای این قیدی نیاورده
خود شما هم که گفتین
بعضی گیاهان مث گوشتخواراشون گلیکوژن رو میتونن بشکنن
البته توی گیاهی زیاد سوالای سختی نمیدن و سوالای چالشیش معمولا مربوط به سال سومه -
درود
کتاب برای این قیدی نیاورده
خود شما هم که گفتین
بعضی گیاهان مث گوشتخواراشون گلیکوژن رو میتونن بشکنن
البته توی گیاهی زیاد سوالای سختی نمیدن و سوالای چالشیش معمولا مربوط به سال سومه@dr-bernosi خیلی ممنون دکتر از راهنماییتون
-
برای اطلاع بیشتر یه جایی خوندم که این گیاهان از راه فتوسنتز غذاشون رو ایجاد میکنن همون اتوتروف هستن و برای اینکه نیتروژن مورد نیاز خودشونو بدست بیارن از حشره ها و جانوران استفاده میکنن
-
سلام وخسته نباشید
میخواستم بپرسم ک من توی هر کتاب کمک درسی ک دیدم نوشته بود گیاهان پلی ساکارید گلیکوژن رو هیدرلیز و مصرف نمیکنن
ولی اگه به اخر کتاب زیست یک حرکت گیاهی دقت بشه گیاه دیونه در حال خوردن یک حشره و ازش با عنوان گیاه گوشت خوار یاد میکنن ...
ممنون میشم از جوابتونmohsen789a در گیاهان گلیکوژن مصرف میکنن یا ن؟ گفته است:
سلام وخسته نباشید
ممنون میشم
خیر گیاهان فقط نشاسته را به صورت درون سلولی در ساقه و ریشه تجزیه می کنند -
سلام. تو کتاب درسی نوشته گلیکوژن در سلولهای کبد و ماهیچه ذخیره میشه و مواقع لزوم تجزیه میشه به گلوکز. خب حالا باید ترکیب کنیم با فصلای دیگه. حشرات که کبد ندارن ماهیچه اما تو بعضی فصلا دیدیم که دارن. مثلا تو فصل حرکت ماهیچه پاهای مورچه که عکس هم عمل میکنن. حالا باید ببینیم دقیقا مثل ماهیچه مهره داران هست یا نه که گلیکوژن داخلش باشه.
اینم در نظر داشته باشید خلاصه -
بعد یه چیز دیگه ...
اگه حشره گلیکوژن داشته باشه باید هورمونای مربوط به اونم داشته باشه. گلوکاگون؟ انسولین؟ من جایی ندیدم حشره اینا رو داشته باشه -
همه جانوران گلیکوژن دارن
-
بعد یه چیز دیگه ...
اگه حشره گلیکوژن داشته باشه باید هورمونای مربوط به اونم داشته باشه. گلوکاگون؟ انسولین؟ من جایی ندیدم حشره اینا رو داشته باشه@dr-mahmudi در گیاهان گلیکوژن مصرف میکنن یا ن؟ گفته است:
بعد یه چیز دیگه ...
اگه حشره گلیکوژن داشته باشه باید هورمونای مربوط به اونم داشته باشه. گلوکاگون؟ انسولین؟ من جایی ندیدم حشره اینا رو داشته باشهاین برای انسان درسته و دلیل نمیشه هر جونوری که به ماده ای رو داره هورمونای مخصوص اون که توی جونورای دیگه هم هس داشته باشه
-
سلام. تو کتاب درسی نوشته گلیکوژن در سلولهای کبد و ماهیچه ذخیره میشه و مواقع لزوم تجزیه میشه به گلوکز. خب حالا باید ترکیب کنیم با فصلای دیگه. حشرات که کبد ندارن ماهیچه اما تو بعضی فصلا دیدیم که دارن. مثلا تو فصل حرکت ماهیچه پاهای مورچه که عکس هم عمل میکنن. حالا باید ببینیم دقیقا مثل ماهیچه مهره داران هست یا نه که گلیکوژن داخلش باشه.
اینم در نظر داشته باشید خلاصه@dr-mahmudi در گیاهان گلیکوژن مصرف میکنن یا ن؟ گفته است:
اینم در نظر داشته باشید خلاصهدر این مورد هم گفته شده سلولای جونورا گلوکز اضافیشونو به صورت گلیکوژن ذخیره میکنن