تست بحث مدار الکتریکی
-
یه تست شبیه اینو امروز توو قلم چی آبی دیدم...فک کنم اینم مثل اون حل شه...قلقش اینه که مقاومت وسطیو درنظر نگیریم..در اینصورت 4 تا مقامت بالا معادلش میشهR .......چهار تای پایین هم میشه R.......
که موازی میشن و میشه آر دوم......با دوتا R دیگه میشه متوالی و
در نهایت 2.5 R میشه جواب -
طبق گفته کتاب قلم چی :
مدار متقارن است یعنی دلیلی ندارد جریان بیشتری از قسمت بالایی یا پایینی مدار عبور کند. در این حالت از مقاومت وسطی جریانی عبور نکرده و این مقاومت از مدار حذف می شود -
طبق گفته کتاب قلم چی :
مدار متقارن است یعنی دلیلی ندارد جریان بیشتری از قسمت بالایی یا پایینی مدار عبور کند. در این حالت از مقاومت وسطی جریانی عبور نکرده و این مقاومت از مدار حذف می شود -
سلام من خیلی وقته مدار کار نکردم ولی جوابی ک به دست اوردم ۲/۵R هستش ولی من همه ی مدار هارو حساب کردم
-
سلام من خیلی وقته مدار کار نکردم ولی جوابی ک به دست اوردم ۲/۵R هستش ولی من همه ی مدار هارو حساب کردم
-
دوستان کسی میتونه موازی و سری بودن این مقاوت هارو مشخص کنه و مقاومت معادل مدار رو بدست بیاره ؟؟؟؟

saber72 در تست بحث مدار الکتریکی گفته است:
دوستان کسی میتونه موازی و سری بودن این مقاوت هارو مشخص کنه و مقاومت معادل مدار رو بدست بیاره ؟؟؟؟

چون مدار متقارن هست وجود اون مقاومت وسطی تاثیری نداره و جوابR2.5میشه
ولی در مورد اون دوتا کلا نمیشه گفت
مدار مقاومت چیزی نیست که توش خلاقیت به خرج بدی و سوال طرح کنی هزاران نوع مدار گنگ وجود داره که نمونش رو میزارم
-
saber72 در تست بحث مدار الکتریکی گفته است:

چون مدار متقارن هست وجود اون مقاومت وسطی تاثیری نداره و جوابR2.5میشه
ولی در مورد اون دوتا کلا نمیشه گفت
مدار مقاومت چیزی نیست که توش خلاقیت به خرج بدی و سوال طرح کنی هزاران نوع مدار گنگ وجود داره که نمونش رو میزارم
najafiali78 ممنون
-

saber72
این جور سوال ها خارج از کتاب محسوب میشه . خیلی سخت که بخوان بدن همینی هست که شما گذاشتین و البته بازم فکر میکنم خارج از کتاب باشه. و مد نظرشون احتمالا اینه که اینجور تحلیل کنیم که چون متقارن هست جریانی از مقاومت وسطی نمیگذره. نمیدونم اینو توی کتاب دبیرستان مطرح کردن یانه.
ولی راه حل کلیش رو براتون نوشتم که غیر کنکوریه -
@اسما-م همه مدارهارو حساب کردی ؟؟؟
خوب یه عکس از جواب بگیر بفرست ببینم چطور تحلیل کردی مدارو
منونsaber72 ببخشید نمی دونم چی شد همه چی قطع شد ولی دوستان خیلی پچیداش کردن اگه خیلی قوی باشی نمیخواد مدار جدید رسم کنی من به دست اوردم اولی رو 3/8R شد ولی دومی رو نه کار دارم ببخشید گوشی هم ندارم عکس بگیرم متاسفم
بعدا اگه خواستین توضیح میدم واسه تون بازم ببخشید:grimacing_face: -
@romisa1234 در تست بحث مدار الکتریکی گفته است:
@milad91
من هیچ نفهمیدم از راه حلتون.....:neutral_face:تبدیل ستاره به مثلث و مثلث به ستاره رو باید انجام داد. همون سه تا فرمولی که پایین برگه نوشتم رو استفاده کردم. اینارو تو کنکور نمیارن. چون مباحثش دانشگاهیه
-
@milad91
من هیچ نفهمیدم از راه حلتون.....:neutral_face:تبدیل ستاره به مثلث و مثلث به ستاره رو باید انجام داد. همون سه تا فرمولی که پایین برگه نوشتم رو استفاده کردم. اینارو تو کنکور نمیارن. چون مباحثش دانشگاهیه
-
@milad91 سلام
ببخشید من ک از اینا استفاده نکردم ولی به جواب رسیدم
ینی راه حل من اشتب هستش:neutral_face:@اسما-م در تست بحث مدار الکتریکی گفته است:
@milad91 سلام
ببخشید من ک از اینا استفاده نکردم ولی به جواب رسیدم
ینی راه حل من اشتب هستش:neutral_face:سلام
شاید راه حلهای متفاوتی داشته باشن این سوالا . اما من فقط همین یک روش رو یاد گرفتم که یه روش کلی هست -
@milad91
@milad91 در تست بحث مدار الکتریکی گفته است:
@milad91
اره با ستاره مثلث میشه حلش کرد ولی امکان نداره بیاد