-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
alireza_ysf75 در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@atusa__63 در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:

بچه ها امگانش هست اینو حل کنید؟؟؟سلام مجددا عکس رو ارسال کنید
بذارید بارگذاری به صورت کامل انجام بشه بعد ارسال کنیدسلام
اولش مینویسه به این قسمت دسترسی ندارید بعدم که چند بار زدم اینجوری فرستاد@atusa__63
سلام توی قسمت نظرات نمیشه عکس گذاشت باید تاپیک جدید ایجاد کنین.
برین توی تازه ها موضوع تازه تاپیک رو ایجاد کنین -
@atusa__63
سلام توی قسمت نظرات نمیشه عکس گذاشت باید تاپیک جدید ایجاد کنین.
برین توی تازه ها موضوع تازه تاپیک رو ایجاد کنیننوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@atusa__63
سلام توی قسمت نظرات نمیشه عکس گذاشت باید تاپیک جدید ایجاد کنین.نه بابا فکر نمیکنم
اگه قراره برای هر عکس یه تاپیک زده شه که هرج و مرج میشه -
NGU در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@atusa__63
سلام توی قسمت نظرات نمیشه عکس گذاشت باید تاپیک جدید ایجاد کنین.نه بابا فکر نمیکنم
اگه قراره برای هر عکس یه تاپیک زده شه که هرج و مرج میشه@atusa__63
چرا امتحان کن .
قبلا میشد ولی چند وقتیه که نمیشه خود admin ها هم میگن سوالاتتون رو توی تاپیک جداگانه مطرح کنین.بعد که جوابتون رو گرفتین اعلام میکنین تاپیک رو میبندن -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شده
تو تاپیک جملکس یا هرچی تو دلته بریز بیرون فایل رو آپلود کنید بعد کات کنید و اینجا پِیس کنید ... احتیاجی نیس تاپیک جدید بزنید .. تو بعضی از تاپیک ها عکس لود نمیشه
-
@atusa__63
چرا امتحان کن .
قبلا میشد ولی چند وقتیه که نمیشه خود admin ها هم میگن سوالاتتون رو توی تاپیک جداگانه مطرح کنین.بعد که جوابتون رو گرفتین اعلام میکنین تاپیک رو میبندننوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@atusa__63
چرا امتحان کن .
قبلا میشد ولی چند وقتیه که نمیشه خود admin ها هم میگن سوالاتتون رو توی تاپیک جداگانه مطرح کنین.بعد که جوابتون رو گرفتین اعلام میکنین تاپیک رو میبندنخودم تو یکی از تاپیکا دیدم که یکی عکسو پست کرده بود تو قسمت نظرا
حالا به هر حال خیلی ممنون -
NGU در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@atusa__63
چرا امتحان کن .
قبلا میشد ولی چند وقتیه که نمیشه خود admin ها هم میگن سوالاتتون رو توی تاپیک جداگانه مطرح کنین.بعد که جوابتون رو گرفتین اعلام میکنین تاپیک رو میبندنخودم تو یکی از تاپیکا دیدم که یکی عکسو پست کرده بود تو قسمت نظرا
حالا به هر حال خیلی ممنون@atusa__63
پس شاید من اشتباه میکنم
شرمنده -
تو تاپیک جملکس یا هرچی تو دلته بریز بیرون فایل رو آپلود کنید بعد کات کنید و اینجا پِیس کنید ... احتیاجی نیس تاپیک جدید بزنید .. تو بعضی از تاپیک ها عکس لود نمیشه
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303 در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بازم نشد
-
zahra1303 در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بازم نشد
@atusa__63 در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بازم نشد
امروز مشکل از سروره، به همین خاطر یه لحظه میشه یه لحظه نمیشه!
مگرنه من الان یه عکس آپلود می کنم
-
بازم نشد
-
@atusa__63
برای آپلود عکس دو تا کار می تونی بکنی، یا اینکه روی دکمه بارگزاری عکس کلیک کنید، مثل عکس زیریا اینکه خیلی راحتی کپی پیست کنی عکس رو فقط دقت کن فایل رو نباید کپی کنی بلکه باید به صورت عکس کپی کنی!
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@atusa__63
برای آپلود عکس دو تا کار می تونی بکنی، یا اینکه روی دکمه بارگزاری عکس کلیک کنید، مثل عکس زیریا اینکه خیلی راحتی کپی پیست کنی عکس رو فقط دقت کن فایل رو نباید کپی کنی بلکه باید به صورت عکس کپی کنی!
سلام
مرسی از پیگیریتون
منم دقیقا همین کارو میکنم منتها نمیادش -
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
میشه راهنماییم کنید برای هندسه پایه کدوم مجموعه رو ببینم ؟
الآن این مجموعه کامله ؟ آخه تعداد جلسات سال قبل استاد کبریایی بیشتره !
بعد پایه ای هم هست ؟ یا برای مفهمومی بلد شدن باید رفت سراغ استاد مرصعی ؟
متشکرم که وقت میذارید -
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
برای بچه هایی که خیلی وقت ندارند کدوم فصل ها اسون تر و میشه روش حساب باز کرد.
مرسی -
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من رشتهام تجربیه ولی میخوام همه ی هندسه ها رو جواب بدم
چه بخشی هست که برای تجربی لازم نیست اصلا؟ -
سلام من رشتهام تجربیه ولی میخوام همه ی هندسه ها رو جواب بدم
چه بخشی هست که برای تجربی لازم نیست اصلا؟elinamoradi123 .
سلام هندسه 1 رو ببینید هندسه 2 رو شما ندارین -
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۵، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نام دانشگاه صنعتي شريف در جزوه هندسه خيلي ژررنگ شده وخيلي از جزييات دروس ومسائل مشخص نيست
-
نام دانشگاه صنعتي شريف در جزوه هندسه خيلي ژررنگ شده وخيلي از جزييات دروس ومسائل مشخص نيست
-
سلام جزوه هندسه پایه 1 برای پرینت رمز داره؟؟
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هامن تجربیم هندسه هم هنوز نخوندم بنظرتون شرو کنم یاقیدشوبزنم
-
minaaa بستگی داره ب خودت 4 تا سواله بتونی کار کنی سوالاش ی جوررایی تکراری هستن اگر تستای کنکور رو کار کنی حداقل 2 تاشو میتونی بزنی
بعد فصل یک و سوم هم اسونه سوالاش تقریبا