چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
من ماهی خدا تومن پول نت میدم .. فیلم ها هم ب دوستام میدم ک نخواد وقت و هزینه بذارن دان کنن .. این وسط فقط اونا سود میکنن منم شاید ثواب !
-
اگه کسی از دوستان اینترنت خفن داره لطفا الان از سایت بزنه دانلود ببینه سرعت دانلود از سایت، سرعت باز شدن سایت، سرعت انجمن تغییری کرده یا نه؟ باید یه خورده بیشتر شده باشه!
sohrab چشم
الان بهتون خبر میدم -
sohrab چشم
الان بهتون خبر میدمhelen_amor در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab چشم
الان بهتون خبر میدمممنون
-
sohrab
عمو سهراب عاااااالی شده
همه رو چک کردم
سایت خیلی زود تر میاد بالا وقتی میخوای یه تاپیک رو باز کنی خیلی زودتر باز میشه قبلا یکم دیر تر باز میشد
انجمن که عالی شده
سرعت دانلودم بهتر شده و زود تر دانلود میشه ( صرف نظر از اینکه ساعت الان 12 هست و یکم سرعت اینترنت من پایین تره) ولی بازم خیلی خوب شدهدستت درد نکنه
-
sohrab
عمو سهراب عاااااالی شده
همه رو چک کردم
سایت خیلی زود تر میاد بالا وقتی میخوای یه تاپیک رو باز کنی خیلی زودتر باز میشه قبلا یکم دیر تر باز میشد
انجمن که عالی شده
سرعت دانلودم بهتر شده و زود تر دانلود میشه ( صرف نظر از اینکه ساعت الان 12 هست و یکم سرعت اینترنت من پایین تره) ولی بازم خیلی خوب شدهدستت درد نکنه
helen_amor در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab
عمو سهراب عاااااالی شده
همه رو چک کردم
انجمن که عالی شده
خیلی ممنون، خدا رو شکر گویا مشکل سرور برطرف شده!
ببخشید زحمت دادم -
sohrab
عمو سهراب عاااااالی شده
همه رو چک کردم
انجمن که عالی شده
خیلی ممنون، خدا رو شکر گویا مشکل سرور برطرف شده!
ببخشید زحمت دادمsohrab خواهش
قابلی نداشت
عمو سهراب شرمنده امروز نرسیدم جلسه اول 0 تا 100 شیمی رو براتون مباحث رو بنویسم -
sohrab خواهش
قابلی نداشت
عمو سهراب شرمنده امروز نرسیدم جلسه اول 0 تا 100 شیمی رو براتون مباحث رو بنویسمhelen_amor در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab خواهش
قابلی نداشت
عمو سهراب شرمنده امروز نرسیدم جلسه اول 0 تا 100 شیمی رو براتون مباحث رو بنویسمدشمنت شرمنده، فردا بنویس
-
sohrab خواهش
قابلی نداشت
عمو سهراب شرمنده امروز نرسیدم جلسه اول 0 تا 100 شیمی رو براتون مباحث رو بنویسمدشمنت شرمنده، فردا بنویس
sohrab
چشمامر دیگه...؟! دستور دیگه ای ندارین ...؟!
کیک نشم صلوات -
عالی شده انجمن
-
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
پخش آنلاین رو هم بی زحمت تست کنید بهم بگید
پخش آنلاین واسه من مشکل داره هنوز!!!
واسه بقیه هم اینطوره یا نه؟این پست پاک شده! -
واسه بقیه هم اینطوره یا نه؟@mahsa_k با مرورگر دیگ امتحان کن...
-
اگه کسی از دوستان اینترنت خفن داره لطفا الان از سایت بزنه دانلود ببینه سرعت دانلود از سایت، سرعت باز شدن سایت، سرعت انجمن تغییری کرده یا نه؟ باید یه خورده بیشتر شده باشه!
سرعت پخش و دانلود فوق العاده
-
واسه بقیه هم اینطوره یا نه؟@mahsa_k در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
واسه بقیه هم اینطوره یا نه؟از مرورگر کروم استفاده کنین درست میشه
-
سلام.از اینترنت شاتل استفاده کنید.ماهانه 20000 تومان میدید از مجموعه سایت شاتل لند میتونید استفاده کنید.فایل های آلا رو هم میتونید رو سرور شاتل انتقال بدید از اونجا دانلود کنید.البته هزنه اشتراک ماهانه رو هم اضافه کنید.
*اگر پست خلاف قوانین هست لطفا پاکش کنید!
-
@mahsa_k در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
واسه بقیه هم اینطوره یا نه؟از مرورگر کروم استفاده کنین درست میشه