سوال تست
-
سلام
من این تست رو نمتونم قسمت توان هاش رو حل کنم لطفا کمکم کنید -
اره همون قسمت دوم رو متوجه نمیشم
چرا توان منفی شده؟ -
سلام
من این تست رو نمتونم قسمت توان هاش رو حل کنم لطفا کمکم کنیدsanamrahmani پاسخنامه تشریحی سنجش چرته کلا
یه خط توضیح میده -
اره همون قسمت دوم رو متوجه نمیشم
چرا توان منفی شده؟sanamrahmani در مزدوجش ضرب کرده تا پایه ها رو مثل هم بکنه
-
sanamrahmani در مزدوجش ضرب کرده تا پایه ها رو مثل هم بکنه
یه آلایی
پس چرا توان منفی شده؟ -
من از خواهرم ک رشته اش ریاضی پرسیدم گفت نمیشه همین جوری جای توان و پایه رو عوض کرد الان یه کم کار داشت شب تحلیل کرد برام بهتون میگم
@اسما-م
مرسی عزیزم -
@اسما-م
مرسی عزیزمsanamrahmani تو ضرب کردن دو عدد توانی نمیشه همینجوری که اونا رو در هم ضرب کرد.باید پایه ها برابر باشن تا به تونی اونا رو در هم ضرب کنی.پس میای یه تکنیک به خرج می دی و یک از دو جمله رو به دلخواه در نظر می گیری و اونو در مخرج کسر می بری از طرفی به توان منفی یک هم ضرب می کنی .حالا اون عبارتی رو که کسری نوشتی در مزدوج مخرج ضرب می کنی.میشه همینی که می بینی.اگه بازم ابهامی بود بگو بنویسم.
-
@shiva-tr
چرا اسون بود -
@shiva-tr
چرا اسون بودdonya bivafa
منظورم محاسبات و ایناشه -
donya bivafa
منظورم محاسبات و ایناشه@shiva-tr
تمرین زیاد میخواد -
@shiva-tr
تمرین زیاد میخوادdonya bivafa
میگم چندلحظه بیام پیوی؟
یه سوال دارم -
sanamrahmani تو ضرب کردن دو عدد توانی نمیشه همینجوری که اونا رو در هم ضرب کرد.باید پایه ها برابر باشن تا به تونی اونا رو در هم ضرب کنی.پس میای یه تکنیک به خرج می دی و یک از دو جمله رو به دلخواه در نظر می گیری و اونو در مخرج کسر می بری از طرفی به توان منفی یک هم ضرب می کنی .حالا اون عبارتی رو که کسری نوشتی در مزدوج مخرج ضرب می کنی.میشه همینی که می بینی.اگه بازم ابهامی بود بگو بنویسم.
یه آلایی
میشه ویدیو حل همینایی که گفتی رو برام تلگرام بفرسی؟
متوجه نشدم -
سلام
من این تست رو نمتونم قسمت توان هاش رو حل کنم لطفا کمکم کنید