عربی جمع بندی یا کلی؟!
-
@zahra_asd
من نفر برتر میشم هم اسم نمیره تو لیست شهر 😂
مشکل دارند با من :/
اونجا کجاست که گفتید؟؟
لینکش رو بدید -
joy نه برا لیست شهر ک چیز دیگه ایه.
تو صفحه چارم تجربی نفرات برتر درسا هست. خود ب خود کارنامه بیاد خود سایت میزنه. درس عربی کلا فقط 200 نفر تو کل کشور 100 زدن! -
سلام دوستان
من متاسفانه عربی رو هنوز به اون صورت نخوندم و تازه بعد از عید که الان هست میخوام کار بکنم
از تدریس اقای ناصح زاده خوشم اومده و بنظرم خوب درس میدن بنظرتون از جمع بندی استفاده کنم بهتره یا ویدیو های اصلی که در سایت آلا هست؟ اگر بخوام از اون ویدئو ها استفاده بکنم کدوم سری بهتر هست؟ سری جدیدتر یا قدیمیتر؟
از لحاظ زمانی کدوم کوتاه تره؟!
در ضمن کتاب عربی آبی کانون هم دارم و شنیدم در ویدئو ها استفاده میکننسوال آخر هم اینکه این ویدئو های جمع بندی چی شد؟ خیلی وقته قسمت جدید منتشر نشده!
ممنون
-
@dr-lila در عربی جمع بندی یا کلی؟! گفته است:
لینک همایشها رو کی داره !؟
اگر منظورتون همین جمع بندی آقای ناصح زاده است لینکش اینه :
https://takhtekhak.com/product/183 -
از مدیران آلا اگر هستن لطفا جواب بدن
جدیدا که فیلم ها قابل دانلود شدن آیا یکبار مشکلی داشتن و دوباره فیلم درست جایگزین شد؟ چون من جند روز پیش دانلود کردم جلسه 3 در حقیقت ادامه همون جلسه 2 که ترجمه بود میشد و کلا بحث نقش ها که باید در جلسه 3 تدریس میشد وجود نداشت! اما الان که دوباره دانلود کردم دیدم درست شده و جلسه 3 درباره نقش هاست و جلسه دوم هم بصورت کاملش هست
لطفا در این مورد در کانال آلا اطلاع رسانی بکنید شاید خیلی ها فیلم های مشکل دار رو دانلود کرده باشن و بعدا دچار دردسر بشن
ادمین
ممنون