پلاسموسیت
-
PARIZAHRA
پلاسموسیت های خون نمی توانند.....- اندامک های آسیب دیده خود را منهدم کنند
- گیرنده در سطح غشای پلاسمایی داشته باشند
- در میان دو جفت سانتریول، دوک تقسیم ایجاد کنند
- هنگام همانند سازی DNA، ویرایش انجام دهند
-
@اسمان-ابی در پلاسموسیت گفته است:
@dr-bernosi میشه گزینه دو رو بیشتر توضیح بدین
پلاسموسیت ها که گیرنده نداشتن کلاتوی فصل سلول کتاب میگه تو سطح سلولا پروتئینای سطحی هستن که میگن پذیرنده و اینا باعث اتصال سلول به مولکولا و سلولا میشن
همینا گیرندن@dr-bernosi عه اررره درست میگین
اصلا به اینجاش فک نکرده بودم تا حالا -
@zohre-nowrouzi ببینید من همه ی پاسخ هارو نخوندم نمیدونم ج دادن بالاخره یانه....ولی پلاسموسیت گیرنده داره حتی نشرالگوهم نوشته داره....اونی ک مامیگیم نداره گیرنده انتی ژنی هس...وگرنه پلاسموسیت گیرنده هورمونی و...داره...خواستین بگید از نشرالگوهم عکس بفرستم که گفته.....موفق باشید
-
@zohre-nowrouzi ببینید من همه ی پاسخ هارو نخوندم نمیدونم ج دادن بالاخره یانه....ولی پلاسموسیت گیرنده داره حتی نشرالگوهم نوشته داره....اونی ک مامیگیم نداره گیرنده انتی ژنی هس...وگرنه پلاسموسیت گیرنده هورمونی و...داره...خواستین بگید از نشرالگوهم عکس بفرستم که گفته.....موفق باشید
unuccustoლed در پلاسموسیت گفته است:
این رو متوجه شدوم دوست عزیز ممنون
-
unuccustoლed در پلاسموسیت گفته است:
این رو متوجه شدوم دوست عزیز ممنون
@zohre-nowrouzi موفق باشید...:)