help meeeeeee
-
-
:disappointed_but_relieved_face:
بچه ها از وقتی ازمون 31 فروردین سنجش رو دادم نا امید شدم چیکار کنم کمکم کننی
رشتم ریاضیه و روزانه 9 ساعت اینا مطالعه دارم رتبه زیر 1000میخوام
ولی اصلا بعد ازمون یه جوریم فک میکنم دیگه نمیتونم به هدفم برسمneeddaa
من از ۱۷ فروردین تازه شروع کردم به درس خوندن
منم مثل شما رشته ام ریاضیه
وقت کمه
بنظرم وقتتو بزار نقاط قوتتو قوی تر کن
مثل فیزیک، درسته رشتمون ریاضی ولی ۷درصد بچه ها درصدشون زیر ۱۰درصده،این رقم خیلی زیاده
و خیلی از بچه ها منفی میزنن
من خودم وقتمو گذاشتم رو نقاط قوتم، مثل فیزیک مثل دین و زندگی
مثل قرابت مثل املا
خودتون برید ی تخمین رتبه بزنید، ببین چه درصدای میتونی بزنی و رتبه ات چقدر میشه
بعدش نقاط قوت تو قوی تر کن
نقاط ضعفتو از بین ببر
اینجوری ان شاالله جفتمون نتیجه میگیریم -
حدود درصداتون چنده ؟
-
الان بعد عید تو بازه مهمی هستیم ،از اونجایی که متاسفانه عده کثیری از بچه های ریاضی دروس اختصاصی خوبی ندارن ،الان دارن به شدت عمومی میخونن حتی ضعیف ترینا و با عمومیم میرن دانشگاه چون ادمایی که اختصاصیارو منفی میزنن خیلی زیادن ،مخصوصا تو ریاضی که اوضاع خیلی داغونه ،بنابراین شما با یه درصد پایین تو اختصاصی و حدود 50 تو عمومی میتونین زیر 1000 بیارین ، من کسیو میشناسم تو منطقه 1 همه عمومیاش 50 بود ، فیزیکم 50 شیمی حدود 20 و ریاضی 70 ،600 اورد ، اونم منطقه 1 به جز ریاضی بقیه درصداش پنجاه و پنجاه به پایین
-
-
الان بعد عید تو بازه مهمی هستیم ،از اونجایی که متاسفانه عده کثیری از بچه های ریاضی دروس اختصاصی خوبی ندارن ،الان دارن به شدت عمومی میخونن حتی ضعیف ترینا و با عمومیم میرن دانشگاه چون ادمایی که اختصاصیارو منفی میزنن خیلی زیادن ،مخصوصا تو ریاضی که اوضاع خیلی داغونه ،بنابراین شما با یه درصد پایین تو اختصاصی و حدود 50 تو عمومی میتونین زیر 1000 بیارین ، من کسیو میشناسم تو منطقه 1 همه عمومیاش 50 بود ، فیزیکم 50 شیمی حدود 20 و ریاضی 70 ،600 اورد ، اونم منطقه 1 به جز ریاضی بقیه درصداش پنجاه و پنجاه به پایین
-
@mahdis127 منن تو خونه از خودم که ازمون میگیرم عمومیا همه بالا 60 بعضی هاش بالا 70 و اختصاصیام فیزیک حدودای 50 وم شیمی 60 ریاضی هم 40 اینا
ولی اونروز تو ازمون اختصاصیام همش افتاده بودن رو 20 همینم خیلی نگرانم کرده جامع پایه سنجش بودneeddaa هیچ دلیلی وجودنداره که موفقیت درآزمونها شرط موفقیت درکنکوره.ادامه بدید وتوجه نکنید