زیست سنجش 97 :|
-
دوست عزیز من سه ساعت داستان تعریف نکردما تو حرفام
-
خب نداره
جواب میخاستین و یه تاپیک زدین
منم یه جواب تخصصی به تناسب استاندارد های کنکور دادم و فک نمیکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه چون شفاف سازی شده همه جوانب ماجرا.
اگه قبول ندارین به خودتون مربوط میشه.
یاحق -
خب شما میگی اکسیژن توی ماهیچه های پروازی فقط در ترکیب با میوگلوبینه من میگم اکسیژن توی جاهای دیگه سلول هم با چیزای دیگه ترکیب میشه
-
شما مشکلت اینه که جواب منو سرسری خوندی و اصلا متوجه نشدی پیشنهادم اینه با دقت یه عمل رو انجام بدی بعد اظهار نظر کنی
-
سلام خدمت دوستان عزیزم
پاسخ تست بالا گزینه ۱ میباشد.
علت:سازوکار ماهیچه های پرندگان در محدوده کتاب درسی مطرح نشده اما در ارتباط با انسان ما واقفیم که در ساختار ماهیچه اکسیژن در حالات مختلف وجود دارد اما چون ما بدون اجازه ی نظر طراح کنکور قادر به تعمیم سیستم بدن انسان به پرندگان نیستیم بنابراین از خط کتاب درسی میپذیریم که اکسیژن در ماهیچه های پروازی پرندگان فقط در ترکیب با میوگلوبین وجود دارد.
نظر شخصی بنده:همانطور که در هر ازمون حتی کنکور سراسری سوالات غلط وجود دارد این سوال نیز مستثنی از آن قاعده نیست و دارای گزینه های غلط است و ماباید بین بد و بدتر انتخاب کنیم که گزینه ۱ به تناسب نظر طراحان کنکور با توجه به سنوات گذشته بهترین جواب ممکن است.
شایان سعیدی-مدرس زیست کنکور
موفق و سربلند باشید. -
شما مشکلت اینه که جواب منو سرسری خوندی و اصلا متوجه نشدی پیشنهادم اینه با دقت یه عمل رو انجام بدی بعد اظهار نظر کنی
@shayan_19 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
منظورت اینه که نمیتونیم چیزی که تو انسان هست رو به پرنده نسبت بدیم دیگه؟
-
negwin دقیقا دوست عزیزم
شما که از بچه های تاپیک خودمونی
با دقت خوندی جوابمو و مطمئنم متوجه شدی -
negwin دقیقا دوست عزیزم
با دقت خوندی جوابمو و مطمئنم متوجه شدی -
منظورت اینه که نمیتونیم چیزی که تو انسان هست رو به پرنده نسبت بدیم دیگه؟
@dr-bernosi بدون اجازه نظر طراحان کنکور هرگز اجازه همچین کاریو نداریم
خط کتاب درسی محدوده و سیستم پرندگان و پستانداران تفاوت داره
هرچند ما اثبات کنیم ک میشه پستاندارو تو این سوال به پرنده بسط داد ولی چون طراح کنکور و خط کتاب درسی مارو محدود کرده ما باید تابع اون باشیم و امتیاز تست رو بگیریم
تو کنکور حقیقت علمی ماجرا گاهی بعنوان جواب قابل قبول نیست اگه تستای زیادی زده باشین تا امروز قطعا نمونه های بارزشو تو دهه۹۰ دیدین -
هرچند ما اثبات کنیم ک میشه پستاندارو تو این سوال به پرنده بسط داد ولی چون طراح کنکور و خط کتاب درسی مارو محدود کرده ما باید تابع اون باشیم و امتیاز تست رو بگیریم
تو کنکور حقیقت علمی ماجرا گاهی بعنوان جواب قابل قبول نیست اگه تستای زیادی زده باشین تا امروز قطعا نمونه های بارزشو تو دهه۹۰ دیدین@shayan_19 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
تو کنکور حقیقت علمی ماجرا گاهی بعنوان جواب قابل قبول نیست اگه تستای زیادی زده باشین تا امروز قطعا نمونه های بارزشو تو دهه۹۰ دیدینداداش من خب چه ربطی داره
ماهیچه میتوکندری داره
ماهیچه گلوکز مصرف میکنه
سوخت اصلی سلولا گلوکز هست
هر سلولی اب توش هس
توی اب و گلوکز هم اکسیژن با اتمای دیگه ترکیب شده -
تو کنکور حقیقت علمی ماجرا گاهی بعنوان جواب قابل قبول نیست اگه تستای زیادی زده باشین تا امروز قطعا نمونه های بارزشو تو دهه۹۰ دیدینداداش من خب چه ربطی داره
ماهیچه میتوکندری داره
ماهیچه گلوکز مصرف میکنه
هر سلولی اب توش هس
توی اب و گلوکز هم اکسیژن با اتمای دیگه ترکیب شده@dr-bernosi موافقم باهاتون
-
negwin دقیقا دوست عزیزم
با دقت خوندی جوابمو و مطمئنم متوجه شدیپس ی چیزی چرا 4 و 2 غلطن؟
negwin هنگام دم هوای تهویه شده از شش خارج میشه نه اینکه بهش چیزی وارد شه (رد گزینه ۲)
هنگام بازدم هوای تهویه شده از کیسه مشترک خارج میشه و فلش سبز رنگ ماله اونه نه شش(رد گزینه۴)
سیستم تنفس دارای شش با جریان یکطرفس(ردگزینه۳)
نگین امیدوارم دوباره نگی چرا
-
ماهیچه میتوکندری داره
ماهیچه گلوکز مصرف میکنه
هر سلولی اب توش هس
توی اب و گلوکز هم اکسیژن با اتمای دیگه ترکیب شده@dr-bernosi هرطور راحتی
-
@dr-bernosi هرطور راحتی
@dr-bernosi هرطور راحتی
من راحت نیستم کنکور همچین چیزی رو تایید میکنه :|
-
شما برو تو کنکور هر کدومو میخای بزن
ذره به حالم فرقی نداره -
negwin هنگام دم هوای تهویه شده از شش خارج میشه نه اینکه بهش چیزی وارد شه (رد گزینه ۲)
هنگام بازدم هوای تهویه شده از کیسه مشترک خارج میشه و فلش سبز رنگ ماله اونه نه شش(رد گزینه۴)
درمورد گزینه 4 بگم که طبق شکل کتاب هوای تهویه شده از کیسه های هوادار جلویی وارد شش میشه و بعدش میره به نای
-
ذره به حالم فرقی نداره@shayan_19 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
ذره به حالم فرقی ندارهبرای من مهم اینه که چیز اشتباهی به بقیه گفته نشه و ممکنه یه سوال رو با همین گفتن اشتباه از دست بدن
-
عرض کردم هرجور راحتی
هروقت رفتی دانشگاه خوندی مطلبو اونوخ بیا واسم تصحیح کن -
ذره به حالم فرقی ندارهبرای من مهم اینه که چیز اشتباهی به بقیه گفته نشه و ممکنه یه سوال رو با همین گفتن اشتباه از دست بدن
@dr-bernosi شما اگه جوابو میدونستی اصلا مطرح نمیکردی تو تاپیک ک چرا درسته یا غلط و اصن چی جوابه
-
بنظرم بهتره قبل اینکه جبهه بگیریم
یکم رو نظرات بقیه هم فک کنیم