جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
negwin
همشو الان بزارم؟ خخخ
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
negwin
همشو الان بزارم؟ خخخ
نه دیه..همشو که یهویی نههه..منظورم اینه زیاد بافاصله نذارین...ماالان سه هفته دیگ اولین ازمون سنجش داریم.... تا اخر هفته بعد مطالبتون تموم شع
-
اعععع نه زیاد فاصلش ندین.....مثلن مباحثی که مربوط ب سال سوم هست رو تا اخر همین هفته بذارین...مرسی
-
negwin منظور من این بود ک مطالب داخل چزوه با فاصله نوشته شه تا مغز زود خسته نشه
وگرنه باید هر چه زودتر تموم کنیم زیست رونوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسما-م در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
negwin منظور من این بود ک مطالب داخل چزوه با فاصله نوشته شه تا مغز زود خسته نشه
وگرنه باید هر چه زودتر تموم کنیم زیست روشرمنده من اشتباه فهمیدم...
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دشمنتون شرمنده اینطور نفرمایید
من فقط خواستم شفاف سازی کنم -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسما-م در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
دشمنتون شرمنده اینطور نفرمایید
من فقط خواستم شفاف سازی کنمتنکیووو
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0_1524329483266_جمع بندی هورمون(همراه ویس تدریس).pdf
جمع بندی هورمون -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان امشب خیلی خستم واسه همین میرم استراحت کنم پس فردا انلاین میشم اینجا ولی فایل هورمونهارو براتون اماده کردم که نگین به فکرمون نیس
پس فردا نکته و تست پروتیین سازی رو براتون میزارم و بعدش ۳ فصل اول زیست دوم
موفق و اثرگذار باشید
شب خوش -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای سعیدی فایل های که اینجا قرار میدید دسته بندی شده تر از کانال تون هست ؟؟؟؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 سلام
دوست عزیز پست های کانال کاملتر و جامع تر از اینجاس و برای دریافت کامل مطالب از اونجا استفاده کنید.
موفق باشید. -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ممنون دوست عزیز بابت جزواتته
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خاهش میکنم
موفق باشید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان عزیز
لطفا از این به بعد هر موردی در ارتباط با تدریس بنده داشتید به همین تاپیک مراجعه کنید
به سوالات نامربوط و غیره جواب داده نخواهد شد.
شب بخیر -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه
امشب با
1st aid زیست کنکور در خدمتتون خواهم بود
چیزی که خیلیا ازم خاسته بودن تا امروز
بالاخره انتظارها به سر رسید
کلاغه به خوووووووووونش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها #1st_aid رو خیلی ازم پرسیدین تو پی وی حالا میخام جواب بدم که اصلا چیه و چه کاربردی داره براتون.
خوب گوش کنید چون میدونم شما لیاقت درصد ۱۰۰ رو دارین
#اطلاعیه
دوستان عزیز فایل ذکر شده تحت عنوان1st aid
برای اولین بار با یک رویکرد آموزشی جدید با سبکی منحصربفرد تهیه شده است که جهت حل سه تست تضمینی از سه فصل اول زیست دوم می باشد که در سالهای اخیر مجددا طراحان توجه بیشتری به آنها کرده و سوالاتی با ایده های جدید و سطح دشواری بالاتری نسبت به گذشته مطرح کرده اند و هدف از این جزوه وسیع تر کردن دید دانش اموزان نسبت به مطالب کتاب درسی می باشد.
negwin @اسما-م sattaralipour negwin
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0_1524474138636_1st aid(سه فصل اول).pdf
فایل زود تر آماده شد منم اپلود کردم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها نظرتونو همینجا در مورد 1st_aid بگین
انتقاداتونو کامل بازگو کنید.
موفق و موید باشید -
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدون تعارف میگم خیلی عالیه تالیف مباحثش ونکاتی که مدنظر طراحهاهست.قبلا تست زدم این سه فصلو خیلی شبیه به سوالاته نکاتی که نوشتین.دمت گرم واقعا
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما لطف دارین دوست عزیز
بدون شک نظر شما نشانه ی دقت نظر بالا و بررسی تخصصی خط کتابه
امیدوارم شمارو در صدر جدول و در بین رتبه های تک رقمی اینبار در رشته ی تجربی ببینم
انشالله
موفق و سربلند باشید -
0_1524474138636_1st aid(سه فصل اول).pdf
فایل زود تر آماده شد منم اپلود کردمنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 سلام
داداش باز مارو حیرت زده کردی من خیلی از این سه فصل برا تست زدن بدم میومد نجاتم دادین:ok_han
تشکررررررر
ان شاالله موفقیت روز افزون داشته باشین -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست عزیز و پرتلاشم
وظیفه یه معلم هدایت صحیح دانش اموز و کمک به پیشرفت اونه
امیدوارم تو این راستا بتونم به نحو احسن کارمو انجام بدم
خیلی خوشحال شدم شنیدم که کمکت کرده این اثر.
پیروز و سربلند باشی