جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
بزودی جزوه پروتئین سازی شامل تحلیل خط به خط کتاب درسی
و نکته و تست ویژه با سوالات احتمالی همراه با ویس تدریس کامل بحث و حل سوالات.بچه ها پروتئین سازی ۲ الی ۳ تسته دست کم نگیرین و بخونینش.
موفق باشید -
بزودی جزوه پروتئین سازی شامل تحلیل خط به خط کتاب درسی
و نکته و تست ویژه با سوالات احتمالی همراه با ویس تدریس کامل بحث و حل سوالات.بچه ها پروتئین سازی ۲ الی ۳ تسته دست کم نگیرین و بخونینش.
موفق باشید -
شما لطف دارین دوست عزیز
بدون شک نظر شما نشانه ی دقت نظر بالا و بررسی تخصصی خط کتابه
امیدوارم شمارو در صدر جدول و در بین رتبه های تک رقمی اینبار در رشته ی تجربی ببینم
انشالله
موفق و سربلند باشید@shayan_19 باهم انشالله
-
خاهش میکنم دوست عزیزم
کلا کار ما چسبوندنه نچسباس
-
سلام و ممنون بابت ضحماتتون
من First aid نگاه کردم و دارای2 مشکل بود- نکات اشتباه مانند اینکه گفته بودین تریکودینا هومستءازی نداره و یا ریبوزوم باکتری مانند ریبوزوم. میتوکندری و کلروپلاست در حالی که شبیه نه مانند و چند مورد دیگه
- ذکر نکردن بعضی نکات مثلا در قسمت غشا شما رشته های ماده بین سلولی رو که به سطح پروتئین های غشایی متصل اند رو ذکر نکردید و حتی در شکل هم اینو رعایت نکردین و جدا از هم کشیدید
-
سلام
در مورد مطلب اولتون اینکه گفتم هوموستازی نداره حرفم طبق خط کتاب درسته اما واقعیت علمیش اینه که داره و این موضوع رو تو جزوه آغازیان نوشتم.
در ارتباط با کلمه ی شبیه و مانند توضیح اینه که چون جفتشون ریبوزوم ساده هستن از این بابت مانند هم هستن -
و درمورد شکل غشا هم توضیح اینه که چون من شماتیک کشیدم و قبلا قرار شده بود ویس غشارو بزارم از جزییاتش پرهیز کردم که حجم نوشته های جزوه بالا نره وگرنه در مورد غشا حرفتون صحیحه لذا شما تصویر کتاب درسی رو استفاده کنید تا به مشکلی برنخورید.
ممنون بابت دقت تیز بینی و همراهیتون.
موفق و سربلند باشید. -
من First aid نگاه کردم و دارای2 مشکل بود- نکات اشتباه مانند اینکه گفته بودین تریکودینا هومستءازی نداره و یا ریبوزوم باکتری مانند ریبوزوم. میتوکندری و کلروپلاست در حالی که شبیه نه مانند و چند مورد دیگه
- ذکر نکردن بعضی نکات مثلا در قسمت غشا شما رشته های ماده بین سلولی رو که به سطح پروتئین های غشایی متصل اند رو ذکر نکردید و حتی در شکل هم اینو رعایت نکردین و جدا از هم کشیدید
ExOrt در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
تو محدوده کتاب درسی پرسلولیا هومئوستازی دارن :|
برادر من شبیه و مانند هردوشون از ادات تشبیه هستن :|
-
دوستان عزیز
یادتون باشه برای پاسخ دهی به سوالات زیست کنکور سراسری نظر ۲ نفر مهمه
اولی اقای کتاب درسی(مولفان محترمش)
دومی اقای کنکور سراسری(طراحای محترمش)
نظر من شما و حتی دبیر تراز اول کشور شخصیه و ارجحیت با اشخاص مذکور است.
باتشکر -
@dr-bernosi
@shayan_19
در رابطه با هومستازی در ابتدا فصل ویروس های جاندار موجودی معرفی میکنه که دارای 4 ویژگی تولید مثل متابولیسم رشد و هومستءازی و پس هر موجودی رو که جاندار بنامیم باید این 4 ویژگی داشته باشه که کوچکترین جاندار باکتری بوده و تک سلولی میباشد و اگر قرار بود هومستءازی برای جانداران پرسلولی باشه اونوقت نباید تک سلولی ها را جاندار بنامیم
در رابطه با فصل 7 زیست یک که از کلمه جانداران پرسلولی استفاده کرده خوب چون بحث فصل پرسلولی ها هستن شایدم من اشتباه میکنم
در رابطه با شبیه و مانند هم شرمنده -
کتاب درسی در موردهمین حرفش که تک سلولی هوموستازی نداره خودشو نقض کرده و از طرفیم خودشو تایید کرده
مطلب مهم تر اینه که طراحان سراسری از قسمت های مبهم با احتمال ناچیزی تست طرح میکنن و شما نباید توجهتونو رو این مسائل جزئی بزارید. -
درضمن در صفحه 30 زیست یک نوشته واکول پارامسی ( تک سلولی) برای حفظ محیط درونی سلول حیاتی هستند شارو نمیدونم ولی من به این هومستءازی میگم
ExOrt دقیقا حرفتون درسته منم نگفتم اشتباه میکنین من گفتم کتاب خودش دو دل مونده وگرنه همه ما میدونیم کوچکترین جاندار برای بقای خودش نیاز به تنظیم محیط درونی داره
-
ExOrt دقیقا حرفتون درسته منم نگفتم اشتباه میکنین من گفتم کتاب خودش دو دل مونده وگرنه همه ما میدونیم کوچکترین جاندار برای بقای خودش نیاز به تنظیم محیط درونی داره
@shayan_19
به نظر من اونجایی که گفته هومستءازی برای پرسلولی ها هستش چون موضوع بحثش پرسلولی ها هستن و شواهد موجود بیشتر بر بودن هومستءازی هست برای بقیه نه نبودنشدر ضمن اون ناحیه نکلوءیدی هست یعنی مانند هسته نه نکلوتیدی ( مانند نکلوتیدی؟) صرفا جهت شوخی بود
-
@dr-bernosi
@shayan_19
در رابطه با هومستازی در ابتدا فصل ویروس های جاندار موجودی معرفی میکنه که دارای 4 ویژگی تولید مثل متابولیسم رشد و هومستءازی و پس هر موجودی رو که جاندار بنامیم باید این 4 ویژگی داشته باشه که کوچکترین جاندار باکتری بوده و تک سلولی میباشد و اگر قرار بود هومستءازی برای جانداران پرسلولی باشه اونوقت نباید تک سلولی ها را جاندار بنامیم
در رابطه با فصل 7 زیست یک که از کلمه جانداران پرسلولی استفاده کرده خوب چون بحث فصل پرسلولی ها هستن شایدم من اشتباه میکنم
در رابطه با شبیه و مانند هم شرمندهExOrt در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
@dr-bernosi
@shayan_19
در رابطه با شبیه و مانند هم شرمندهدرسته و منطقی ولی خب چیزی که تو کنکور و کتاب درسی میاد مقدم بر منطقه! در اصل ما رو یه جور ربات فرض کردن که یچیزی بدن بهمون و همون رو ازمون بخوان بدون اینکه بخوایم درموردش فکر کنیم :|
-
ExOrt البته میدونی کتاب گفته مجموعه اعمالی که در جانداران پرسلولی برای ...... انجام می شود هومئوستازیه
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشن -
ExOrt البته میدونی کتاب گفته مجموعه اعمالی که در جانداران پرسلولی برای ...... انجام می شود هومئوستازیه
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشن -
خوشحالم که ابهام کتاب رفع شد.
-
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشن@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشنداداش شما که گفتی دبیری میدونی چی به چیه؟ تو رفرنسا چی گفته شده؟