قرابت معنایی
-
سلام دوستان من قرابت معناییم ضعیفه و تاحالا کار نکردم و بیت و شعر های کتاب رو هم بلد نیستم به نظرتون مبحثی بخونم و تست بزنم خوبه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءExOrt مبحثی یعنی دقیقن چطور؟!درس بدرس؟!
-
سلام دوستان من قرابت معناییم ضعیفه و تاحالا کار نکردم و بیت و شعر های کتاب رو هم بلد نیستم به نظرتون مبحثی بخونم و تست بزنم خوبه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءExOrt در قرابت معنایی گفته است:
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءبا تست یادبگیر
ادبیات موضوعی حجمشم زیاد نیست ارزش سرمایه گذاری داری 9 تست
تو کتاب عبارت هایی وجود داره که معروفه و تو تیتر سوالات میشه دید سعی کن مفهوم اونارو خوب بیاد داشته باشی و واسش چندتا مثال شعر یا حدیث بتونی بزنیمثلا معروفترین جمله کتاب "کل شی یرجع الی اصله "مفهوم =بازگشت به اصل
مثال :ما زدریایم و دریا می رویم
دود و بویی می رسد از عرش غیب ....
تورا ز کنگره ی عرش ...... -
Vesta هامون سبطی زیاد طول داده...قرابت نشرالگو..قطعن نتیج مگیری
-
Vesta هامون سبطی زیاد طول داده...قرابت نشرالگو..قطعن نتیج مگیری
unuccustoლed نمیدونم من خودم قرابت قویم، کتاب استفاده نکردم؛ دوستام ولی از هامون سبطی راضی بودن
-
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءExOrt در قرابت معنایی گفته است:
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءتست بزن با تحلیل
ترجیحا نشر الگو