خواب الودگی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من از ابان با این مشکل دست و پنجه نرم کردم خواهش میکنم کمکم کنین وقتی دارم درس میخونم ب شدت خوابم میگیره مخصوصا صبحا بعد از ظهرا زیاد اینجوری نیستم ولی صبحا چن ماهه همیشه من خوابم میاد شدید هیچکارم نمیشه کرد ب توصیه خیلیا نمیخوابم خودمو مشغول اینترنت و گوشی میکنم تا خوابم بپره اما همین ک میخوام برم سراغه درس باز خوابم میبره از اونور شبا تا ساعت 1 یا 2شب طول میکشه تا بخواد خوابم ببره بنظرم بهتره کلا قید صبح خوندن رو بزنم کمکم کنین چ راهکارهایی میدین ک مدیریت کنم خوابم اینم گفتم ک من از ابان ک شروع کردم وضعم همینه بخاطر این عادت بدم نمیتونم اصلا برنامه های درسی مو عملی کنم لدفا کمک کنین بنظرتون چطوره شبا درس بخونم ؟؟؟
@ادمین @حامیان-آلاء-مشاور @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء دکتر اینده @همیار @ -
بچه ها من از ابان با این مشکل دست و پنجه نرم کردم خواهش میکنم کمکم کنین وقتی دارم درس میخونم ب شدت خوابم میگیره مخصوصا صبحا بعد از ظهرا زیاد اینجوری نیستم ولی صبحا چن ماهه همیشه من خوابم میاد شدید هیچکارم نمیشه کرد ب توصیه خیلیا نمیخوابم خودمو مشغول اینترنت و گوشی میکنم تا خوابم بپره اما همین ک میخوام برم سراغه درس باز خوابم میبره از اونور شبا تا ساعت 1 یا 2شب طول میکشه تا بخواد خوابم ببره بنظرم بهتره کلا قید صبح خوندن رو بزنم کمکم کنین چ راهکارهایی میدین ک مدیریت کنم خوابم اینم گفتم ک من از ابان ک شروع کردم وضعم همینه بخاطر این عادت بدم نمیتونم اصلا برنامه های درسی مو عملی کنم لدفا کمک کنین بنظرتون چطوره شبا درس بخونم ؟؟؟
@ادمین @حامیان-آلاء-مشاور @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء دکتر اینده @همیار @نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط Dr.Saraaa انجام شده@fatme-seyedmusa
کنکور ما صبح برگزار میشه،پس باید اونموقع ذهنتون فعال باشه،خواب آلود نباشه...
منم قبلا اینجوری میشدم...مثلا 1ساعت میخوابیدم...بعدم ک بیدار میشدم سردرد میگرفتم...ولی چند روزی،صبحا که میخواستم بخوابم بجای خواب،میرفتم تو حیاط درس میخوندم...خنک بود خواب هم از سرم میپرید:) بعد از چند روز دیگه حتی خوابمم نمیومد صبحا!چون عادت کرده بودم تو اون ساعت مشخص برم تو حیاط...شمام الان عادت کردی بخوابی...بنظرم چند روزی مقاومت کن نخوابدرست میشه:)موفق باشی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون شماهم همینطور تمام سعی مو میکنم ان شا الله درس شه
-
ممنون شماهم همینطور تمام سعی مو میکنم ان شا الله درس شه
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatme-seyedmusa ان شالله :))