میشه راهنماییم کنین
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط needdaa انجام شده
سلام بچه ها من رشتم ریاضیه میخوام به این درصدا برسم به نظرتون بدست اوردن این درصدا سخته و اینکه اگه سوالای کنکور ها ی قبلو بزنم به این درصدا میتونم برسم
مخصوصا تو اختصاصیا اگه بخوام درصد 60 بیارم تو هرکدم تو این مدت باقی مونده چیکار کنکم؟؟؟؟؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @ادمین @administrators @حامیان-آلاء-مشاور -
سلام بچه ها من رشتم ریاضیه میخوام به این درصدا برسم به نظرتون بدست اوردن این درصدا سخته و اینکه اگه سوالای کنکور ها ی قبلو بزنم به این درصدا میتونم برسم
مخصوصا تو اختصاصیا اگه بخوام درصد 60 بیارم تو هرکدم تو این مدت باقی مونده چیکار کنکم؟؟؟؟؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @ادمین @administrators @حامیان-آلاء-مشاورنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهneeddaa سلام... http://www.kanoon.ir/Article/118237/بودجه-بندی-کنکور-ریاضی-تجربی-انسانی-هنر-و-زبان لینک بودجه بندی....ببین عزیزم این سوال کمی کلی هس...خب بستگی به خیلی چیزا داره...اینک این نخوندت تاچه حد حقیقیه....یعنی مثلا کلیاتم نمیدونی ...یا مثلا تشریحی بلدی ...کنکوری نخوندی...خو به این درصدا رسیدن هم توتجربی هم ریاضی ازالان امکان پذیره عمومیا که حتمن ولی درمورد ریاضیت نمتونم کمکت کنم..چون من دوم دبیرستان تغییر رشته دادم از کم وکیف بقیه درسای ریاضی باخبر نیستم...ولی بخام طبق مباحث تجربی کمکت کنم...مباحث با اولویت وپربازده...آمار.مثلثات حتمن(چون تقریبن براهمه مباحث نیازه)حد..مشتق..دنباله..تابع ...ماتریس واینا
-
بستگی به پیشینتون داره ، اینکه تو چه مباحثی تا چه حد تسلط دارین ،فیزیکش که امکان پذیره کاملا،میمونه ریاضیش تخمین این که ریاضی چه درصدی میشه زد کمی سخته چون ریاضی پیچیده تره ،گسترده تره ،ولی خب اکه تو ریاضی حذفیاتی نداشته باشین و مباحثو تقریبا متعادل خونده باشینذمیشه به بالای 50 فک کرد
-
ببینید من نمیخوام ناامیدتون کنم ، ولی واقعیت اینه که اگه اختصاصی راحت بود همه میذاشتن دو ماه اخر میخوندن مخصوصا ریاضی ، ادمایی که ریاضی رو تو کنکور بالا زدن واقعا براش زحمت کشیدن ،هرتست ریاضی تو کنکور حدودا 2 درصده و برای هر تستش باید کلی تمرین کرد ، انیدوارم که تا خالا ریاضی و دروس اختصاصی رو تا حدودی خونده باشین و گرنه کمی کارتون سخت و فشرده میشه تو فرصت باقی مونده
-
ببینید من نمیخوام ناامیدتون کنم ، ولی واقعیت اینه که اگه اختصاصی راحت بود همه میذاشتن دو ماه اخر میخوندن مخصوصا ریاضی ، ادمایی که ریاضی رو تو کنکور بالا زدن واقعا براش زحمت کشیدن ،هرتست ریاضی تو کنکور حدودا 2 درصده و برای هر تستش باید کلی تمرین کرد ، انیدوارم که تا خالا ریاضی و دروس اختصاصی رو تا حدودی خونده باشین و گرنه کمی کارتون سخت و فشرده میشه تو فرصت باقی مونده
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdis127 اخه صفر صفر که نیستم در حد 40 درصد اینا هستم
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
needdaa ببین واقعن نمیشه گفت میشه یا نمیشه...جدی مگم خدا بخاد تو یه حرکت بزنی کلی جلو میفتی...توتلاشتو بکن...مطمئنن بهتر از وضعیت الانت خواهی شد
-
needdaa خب خداروشکر پس امیدت به خدا باشه ایشالا که میشه