راهنمایی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام
من یه مشکل اساسی تو درس ها دارم اونم اینه که نمیدونم چه درسیو چطور بخونم برا کنکور مثلا دینی چون قبلا به صورت سوال و پاسخ میخوندم یاد میگرفتم ولی کنکوری باید متن مثل زیست بخونم .منم میخونم ولی هر چی میخونم از یادم میره کلا کلافه شدم درس اسونی مث دینی نمیتونم بخونم .میشه راهنمایی کنید بگید طریقه خوندن هر درس چطوریه .لطفا هر درس رو جدا گانه بگید .با سپاس فراوان -
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باسلام..من سه ساله پشت کنکوریم وهرسه سال درصد70-50روتودینی کسب کردم....رویکرد طرح سوالات تقریبن از 96عوض شد..وشما برای کسب نمره درصد بالا در دینی باید باید خوده آیات رو حفظ کنید وبعد متن رو بخونید
-
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#زیست
خب برای زیست حفظ کلمه به کلمه ی کتاب درسی وبعد زدن تعدادد فراوونی تست -
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#شیمی....
شیمی اول اول کتاب درسی ....وبعد تست فراوون براجاهاییم ک حس مکنی نفهمیدی درسنامه اون قسمت..بعضی کتابا روش حل تست دارن اونا رم بخون...من برادوم ازمزبتکران خوندم...ولی براسوم وپیش ک خوندم نتیجه نگرفتم..ازخیلی سبز خوندم درصدام رف بالا -
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#فیزیک وریاضی خوندن دقیق درسنامه وتست زیاد وتحلیل اون ها طبق پاسخ خوده کتابه؛..
ادبیات ..ازکتابای موضوعی نشر الگو وصد البته متن درس ها
زبان لغت از کتاب تیک 8 وتست فراوان....:) -
باسلام..من سه ساله پشت کنکوریم وهرسه سال درصد70-50روتودینی کسب کردم....رویکرد طرح سوالات تقریبن از 96عوض شد..وشما برای کسب نمره درصد بالا در دینی باید باید خوده آیات رو حفظ کنید وبعد متن رو بخونید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed خب اینا رو چطور به هم ربط بدم .مثلا کدوم جمله متن مال کدوم ایه است .خیلی شبیه هم .هم هستن
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
واسه دینی اینکار رو کن ایات لقمه شو بخر خیلی بخون و مرور کن مطمئن باش ک ملکه ذهنت شده جو منفی رو از خودت دور کن
واسه متن یه دور بخون رو خانی بعد برو تستا رو ببین چه جوری و از کجا تست میدن دوباره بیا یه دور خوبتر بخون اینجوری دیدت باز تر میشه و بیشتر تو ذهنت میمونه -
unuccustoლed خب اینا رو چطور به هم ربط بدم .مثلا کدوم جمله متن مال کدوم ایه است .خیلی شبیه هم .هم هستن
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهloveyoueshghy تست وتست وتست
-
سلام
واسه دینی اینکار رو کن ایات لقمه شو بخر خیلی بخون و مرور کن مطمئن باش ک ملکه ذهنت شده جو منفی رو از خودت دور کن
واسه متن یه دور بخون رو خانی بعد برو تستا رو ببین چه جوری و از کجا تست میدن دوباره بیا یه دور خوبتر بخون اینجوری دیدت باز تر میشه و بیشتر تو ذهنت میمونهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgooli77 من مشکلم همینجاعه نمیدونم متن حفظ کنم یا دور کنم .اصلا حفظ نمیشه
-
gooli77 من مشکلم همینجاعه نمیدونم متن حفظ کنم یا دور کنم .اصلا حفظ نمیشه
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهloveyoueshghy اره میدونم خودمم تو این شرایط اینجوریم ولی باید از روی تست ملکه ذهنت کنی تا دور نکن و تست نزنی ک نمیشه به نظر من چاره ی دیگه ای نداری
موفق و سر زنده باشی