جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
negwin مرسی
نتونستم بزارم انتظار بکشید
اماده شد فایل
ولی خداییش خیلی مریضم
مگه بهار ادم سرما میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی تو بندر عباس من سرما میخورم تو بهار ک فصل حساسیته جای خودش داره
️
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin
تو بندر عباس مگه ادم سرما میخوووووووووره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فک میکردم اونجا همه بجای سرماخوردگی برعکس ما گرما زده میشن. -
negwin مرسی
نتونستم بزارم انتظار بکشید
اماده شد فایل
ولی خداییش خیلی مریضم
مگه بهار ادم سرما میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 یه قاشق عسل با یه قاشق مربا خوری رو بریزید تو نصف لیوان ابجوش و یه کم به هم بزنید
واقعا معجزه میکنه
ایشالا ک خوب شین -
negwin
من فک میکردم اونجا همه بجای سرماخوردگی برعکس ما گرما زده میشن.نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
negwin
من فک میکردم اونجا همه بجای سرماخوردگی برعکس ما گرما زده میشن.من ی هفتع اونجا بودم روز اخر سرما خوردم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گیاهیو قورت بده
دانلود کنید ببیند چی اماده کردم براتون
انگشتاتونم باهاش میخورید
ویسشم ک از کانال بردارین دیگ
0_1524906578857_گیاهیو قورت بده(شایان سعیدی).pdf -
گیاهیو قورت بده
دانلود کنید ببیند چی اماده کردم براتون
انگشتاتونم باهاش میخورید
ویسشم ک از کانال بردارین دیگ
0_1524906578857_گیاهیو قورت بده(شایان سعیدی).pdfنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 ویس نداره ؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط توضیح در مورد ساختاره جزوس
-
negwin
من فک میکردم اونجا همه بجای سرماخوردگی برعکس ما گرما زده میشن.من ی هفتع اونجا بودم روز اخر سرما خوردم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin جل الخالق
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید سرسری خوندم
فوری جزوه رو باز کردم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gooli77 مطالب این جزوه حفظیه و تنها کمک من این جزوس که راحت تو ذهن بمونه
اگه قشنگ با کتاب ترکیب کنی این جزوه رو ۴ تست گیاهیو تو هوا میزنی -
gooli77 مطالب این جزوه حفظیه و تنها کمک من این جزوس که راحت تو ذهن بمونه
اگه قشنگ با کتاب ترکیب کنی این جزوه رو ۴ تست گیاهیو تو هوا میزنینوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 بسیار خب
سپاس بابت زحماتتون
-
ممنون عالییی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gooli77 خاهش میکنم
موفق باشید. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
22ستاره خواهش میکنم
سربلند و پیروز باشید. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بریم ژنتیکو شروع کنیم؟؟؟
یاهنو زوده؟
نظرات؟ -
بریم ژنتیکو شروع کنیم؟؟؟
یاهنو زوده؟
نظرات؟@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
بریم ژنتیکو شروع کنیم؟؟؟
یاهنو زوده؟
نظرات؟اقا من گیرم تو ژنتیک میخوای چیکار کنی با ژنتیک ؟؟/
-
بریم ژنتیکو شروع کنیم؟؟؟
یاهنو زوده؟
نظرات؟نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 شدیدا مشتاق هستم
ممنون -
بریم ژنتیکو شروع کنیم؟؟؟
یاهنو زوده؟
نظرات؟اقا من گیرم تو ژنتیک میخوای چیکار کنی با ژنتیک ؟؟/
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره یه سری نکات و مسائل بدیهی و پرتکرارو یاد میدم میرین سرجلسه میبینن همونا دوباره تکرار شدن تو ازمون های ازمایشی پیش رو و کنکور.
کار خاصی قرار نیس بکنیم فقط این ذهنیتو ایجاد میکنیم که ژنتیک اسان است
و اسان یادبگیریم -
22ستاره یه سری نکات و مسائل بدیهی و پرتکرارو یاد میدم میرین سرجلسه میبینن همونا دوباره تکرار شدن تو ازمون های ازمایشی پیش رو و کنکور.
و اسان یادبگیریم@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
22ستاره یه سری نکات و مسائل بدیهی و پرتکرارو یاد میدم میرین سرجلسه میبینن همونا دوباره تکرار شدن تو ازمون های ازمایشی پیش رو و کنکور.
و اسان یادبگیریمبریم پس یاد بگیریم
-
و اسان یادبگیریمنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 من هستم بریم