جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
negwin سلام
احتمالا بعد ژنتیک نوبتش برسه شایدم شارشو بزارم
چون براساس اولویت مباحث کار میکنیم میخام نتیجتون بهتر باشهنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19
اینجا جزوه ها رو نمیذارین؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه ی جزوه هایی که تا امروز اماده شده تو این تاپیک گذاشتم
فعلا جزوه ی ژنتیک اینجا نیس
چون جزوه ی مسائل ژنتیک بدون ویسا بی معنیه و واسه همین تو کانال گذاشتم
البته بعد اتمام مسائل جزوه رو اینجا میزارم اما همونطور ک گفتم ویسا ضرورین -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arezo24 همه ی جزوه هایی که تا امروز اماده شده تو این تاپیک گذاشتم
فعلا جزوه ی ژنتیک اینجا نیس
چون جزوه ی مسائل ژنتیک بدون ویسا بی معنیه و واسه همین تو کانال گذاشتم
البته بعد اتمام مسائل جزوه رو اینجا میزارم اما همونطور ک گفتم ویسا ضرورین -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امشب جزوه کامل مسائل ژنتیک منتشر میشه.
جزوه ای که میتونه کل درصد زیستتونو متحول کنه و روحیتونو سرجلسه ی آزمون هزار برابر بالا ببره
چون تمام تلاشم این بوده که ساده ترین بیانو برای بیان کامل ترین و بهترین مجموعه به کار ببرم.
گزاف گویی نداریم تو مسائل ژنتیک فقط قطعیای سراسری ۹۷ فقط ◇◇◇قطعی ها◇◇◇موفق و سربلند باشید!
شایان سعیدی -
امشب جزوه کامل مسائل ژنتیک منتشر میشه.
جزوه ای که میتونه کل درصد زیستتونو متحول کنه و روحیتونو سرجلسه ی آزمون هزار برابر بالا ببره
چون تمام تلاشم این بوده که ساده ترین بیانو برای بیان کامل ترین و بهترین مجموعه به کار ببرم.
گزاف گویی نداریم تو مسائل ژنتیک فقط قطعیای سراسری ۹۷ فقط ◇◇◇قطعی ها◇◇◇موفق و سربلند باشید!
شایان سعیدینوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 ممنونم....ی سوال
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwin خاهش میکنم
بفرمایید -
negwin خاهش میکنم
بفرماییدنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
negwin خاهش میکنم
بفرماییدبااین جزواتتی ک تاالان گذاشتی کلن چنددرصد میشع؟
-
@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
negwin خاهش میکنم
بفرماییدبااین جزواتتی ک تاالان گذاشتی کلن چنددرصد میشع؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin سوالای سخت میپرسیا خخخخ
ولی فک کنم یه چیزی حدود ۵۰ الی ۶۰ درصدو راحت میزنی. -
negwin سوالای سخت میپرسیا خخخخ
ولی فک کنم یه چیزی حدود ۵۰ الی ۶۰ درصدو راحت میزنی.@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
ولی فک کنم یه چیزی حدود ۵۰ الی ۶۰ درصدو راحت میزنی.از کجا میتونی بگی که با خوندن اینا 50 60 درصد راحت میشه زد کنکور مخصوصا تو زیست خییلی ترکیبیه
-
ولی فک کنم یه چیزی حدود ۵۰ الی ۶۰ درصدو راحت میزنی.از کجا میتونی بگی که با خوندن اینا 50 60 درصد راحت میشه زد کنکور مخصوصا تو زیست خییلی ترکیبیه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره منم نگفتم دقیقا
گفتم فک کنم ینی میانگینشو در نظر گرفتم
بعدشم از ۳۰ تا فصل من نزدیک به ۲۱ تاشو تموم کردم
ینی ۲۱ تا فصل قدرت نداره نزدیک به ۵۰ الی ۶۰ بشه؟
گیاهی ژنتیک اندام های بدن پیش ۱ و۲ هرچی شاخ زیسته تموم شده و یه بخش کوچولوش مونده -
22ستاره منم نگفتم دقیقا
گیاهی ژنتیک اندام های بدن پیش ۱ و۲ هرچی شاخ زیسته تموم شده و یه بخش کوچولوش مونده@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
22ستاره منم نگفتم دقیقا
گیاهی ژنتیک اندام های بدن پیش ۱ و۲ هرچی شاخ زیسته تموم شده و یه بخش کوچولوش موندهمن ندیدم قبلی هارو ولی خب اگر کل 21 تاش باشه تقریبا و حدودا میشه اره 50 درصدی میشه زد ولی من یه سوالی بپرسم شما خودتون ازمون میدید ؟ چند درصد میزنید ؟
-
ولی فک کنم یه چیزی حدود ۵۰ الی ۶۰ درصدو راحت میزنی.نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
ولی فک کنم یه چیزی حدود ۵۰ الی ۶۰ درصدو راحت میزنی.اوکی..تنکیو
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دانشجوام نه دانش اموز
-
من دانشجوام نه دانش اموز
من دانشجوام نه دانش اموز
اهان ببخشید من تا امروز فکر میکردم شماهم دانش اموز یا پشت کنکوری هستین
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شرمندتونم ببخشید
-
من دانشجوام نه دانش اموز
اهان ببخشید من تا امروز فکر میکردم شماهم دانش اموز یا پشت کنکوری هستین
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شرمندتونم ببخشید
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره بله خاهش میکنم.
موفق باشید -
22ستاره بله خاهش میکنم.
موفق باشید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان فعلا شب بخیر
اخر شب جزوه ی ژنتیک میاد
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزوه بدلیل حجم بیشتر از حد مجاز تاپیک آلا اپلود نشد
میتونید از کانال دانلود کنید.
شب خوش -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزوه تبادل گاز ها
0_1525094215046_تبادل گاز ها(همراه ویس تدریس).pdf