زیست دونی
-
Omid Asia
درسته باکتری هم میتونه مورد استفاده قراربگیره .. اما نه این که dna ویروس رو برای باکتری اسفاده کنیم ... ممکنه با این کار آنتی ژنای ویروس اصلا در سطح باکتری قرارنگیرن ...پس همون شعر معروف
کند همجنس با همجنس ایجاد واکسن
ویروس با ویروس باکتری با باکتری!!!!
صلوات ... برم تا بد تر نشده! -
@dr-yassi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi
سه سطحی؟؟
دارم کتابشونه خود ازمونا
3سطحی برای این بازه زیاد جالب نیس -
Omid Asia
درسته باکتری هم میتونه مورد استفاده قراربگیره .. اما نه این که dna ویروس رو برای باکتری اسفاده کنیم ... ممکنه با این کار آنتی ژنای ویروس اصلا در سطح باکتری قرارنگیرن ...پس همون شعر معروف
کند همجنس با همجنس ایجاد واکسن
ویروس با ویروس باکتری با باکتری!!!!
صلوات ... برم تا بد تر نشده! -
alisoltany در زیست خوانی!! گفته است:
#محکم کاری
چند مورد درمورد ویروس HIV درست است؟
۱)دوره ی کمون آن با ورود ویروس به چرخه ی لیتیک تمام میشود درسته
۲)توانایی عبور از لایه ی مخاطی ادراری مردان و تناسلی زنان را دارد درست چون تو مایعات بدن پیدا میشه پس داره تواناییشو اندوسیتوز میکنه انگاری
۳)ممکن است توسط جهش حذف در نوع خاصی از لنفوسیت های t بوجود امده باشد گفته ک خروج dnaیاrnaبه وجود اومدن .. توی جهش حذفم یه قطعه کاملا جدا میشه ولی نوع HIV ..Rnaس نهdnaپس اشتباهه
۴)در چرخه ی لیزوژنی خود در سلول ممکن است موجب عدم ساخت یک پروتین مهم سلولی شود اره اگه بره بچسبه وسط یهrnaسلولو بعد عوض شدنشو ساخته نشدنش ..ولی اینا حتما جایگاه دارن توrnaبرا خودشون پس نمیشه قطعی گفت1
2
3
4@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
alisoltany در زیست خوانی!! گفته است:
#محکم کاری
چند مورد درمورد ویروس HIV درست است؟
۱)دوره ی کمون آن با ورود ویروس به چرخه ی لیتیک تمام میشود درسته
۲)توانایی عبور از لایه ی مخاطی ادراری مردان و تناسلی زنان را دارد درست چون تو مایعات بدن پیدا میشه پس داره تواناییشو اندوسیتوز میکنه انگاری
۳)ممکن است توسط جهش حذف در نوع خاصی از لنفوسیت های t بوجود امده باشد گفته ک خروج dnaیاrnaبه وجود اومدن .. توی جهش حذفم یه قطعه کاملا جدا میشه ولی نوع HIV ..Rnaس نهdnaپس اشتباهه
۴)در چرخه ی لیزوژنی خود در سلول ممکن است موجب عدم ساخت یک پروتین مهم سلولی شود اره اگه بره بچسبه وسط یهrnaسلولو بعد عوض شدنشو ساخته نشدنش ..ولی اینا حتما جایگاه دارن توrnaبرا خودشون پس نمیشه قطعی گفت1
2
3
4با توجه به نموادر کتاب گزینه ی یک اشتباس،چون زیر۲۰۰تا از کمون خارج میشه یعنی باید بعد از چندین ماه هم از لیتیک بگذره
دومی هم چون از طریق تماس جنسی منتقل میشه درنتیجه اون دومورد درسته
-
@romisa1234 در زیست خوانی!! گفته است:
همیار
آخه اینکه اسم دیگه ی اوگلناها ، جلبک جانورماننده کجای کتاب نوشته است ؟این جمله تو تفکر نقادانه هست ...
اما به عنوان نکته حفظ نباش به دو دلیل
اول اینکه ذاتا جمله غلطه چون یک سوم اوگلنا ها فتوسنتز کننده اند مثل گیاهان اما سلولشون مانند جانور ها فاقد دیواره.
دوم اینکه کتاب سوال پرسیده جوابشم نداده. -
@zohre-nowrouzi بله چون اغلب همه چیز خوار و علف خوارند که برا تجزیه نشاسته به امیلازنیاز دارن
@soheil95s95 در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi بله چون اغلب همه چیز خوار و علف خوارند که برا تجزیه نشاسته به امیلازنیاز دارن
اندودرم ریشه نسبت به اب نفوذ ناپذیر است درسته؟
-
اندودرم ریشه نسبت به اب نفوذ ناپذیر است درسته؟
-
@zohre-nowrouzi نه فقط نوار کاسپاری نفوذ نا پذیره چون از چوب پنبه هست // اگه نفوذ ناپذیر باشه که پس آب چطور بیاد وارد آوند ها بشه!
@zohre-nowrouzi نه فقط نوار کاسپاری نفوذ نا پذیره چون از چوب پنبه هست // اگه نفوذ ناپذیر باشه که پس آب چطور بیاد وارد آوند ها بشه!
دقیقا
-
تو استوانه مرکزی ریشه و برگ گیاه دو لپه فقط اوند ابکشو اوند چوب وجود داره؟
-
تو استوانه مرکزی ریشه و برگ گیاه دو لپه فقط اوند ابکشو اوند چوب وجود داره؟
@zohre-nowrouzi
اول اینکه استوانه توی برگ نداریم
بعدش متوجه سوالت نشدم اگه منظورت اینه که تو استوانه چی هست ؟ خب تو استوانه پارانشیم هم هست .
اما اگه منظورت انواع آوند هست اره دیگه به جز این دو نوع آوند دیگه های که نداشتیم البته تو گیاهان چوبی که کامبیوم دارند آبکش میاد تو پوست قرار میگیره. -
@zohre-nowrouzi
بعدش متوجه سوالت نشدم اگه منظورت اینه که تو استوانه چی هست ؟ خب تو استوانه پارانشیم هم هست .
اما اگه منظورت انواع آوند هست اره دیگه به جز این دو نوع آوند دیگه های که نداشتیم البته تو گیاهان چوبی که کامبیوم دارند آبکش میاد تو پوست قرار میگیره.@soheil95s95 در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi
اما اگه منظورت انواع آوند هست اره دیگه به جز این دو نوع آوند دیگه های که نداشتیم البته تو گیاهان چوبی که کامبیوم دارند آبکش میاد تو پوست قرار میگیره.سوال گزینه ۲ه
-
@zohre-nowrouzi همون روش n ولی خیلی وقت ازش گذشته باید مرورش کنم سوالت بگو سعی میکنم حل کنم
-
درسته بگیم دیواره و غشای سلول اندو درم؟؟اندودرم سلوله؟یا فقط یه لایه است که ۴وجه اون سلولای خاصو میپوشونه؟
-
@zohre-nowrouzi همون روش n ولی خیلی وقت ازش گذشته باید مرورش کنم سوالت بگو سعی میکنم حل کنم
به روشnبلدم خودمم یه سوال بود بهpو qنمیتونستم حل کنم
joy تو بلدی جواد؟
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
joy تو بلدی جواد؟
از یاد منم رفته.هفته بعد شروع میکنم آینه رو مرور کنم
ببخشید -
joy تو بلدی جواد؟
ببخشیدjoy در زیست خوانی!! گفته است:
joy تو بلدی جواد؟
ببخشیدقارچ خوندی؟