b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کتاب جمع بندی و تست خوب شیمی؟!
-
دوستان سلام
من بین دو کتاب موج آزمون و IQ شیمی میخوام یکی رو بگیرم به عنوان کتاب تست تکمیلی و برای جمع بندی
کتاب اصلیم مبتکران هستپیشنهاد تون چیه؟ برخلاف چیزی که اکثرا شنیدم که میگن آیکیو حجمش بیشتره اما تعداد صفحات دو جلدش حدود 200-300 صفحه کمتر از دو جلد موج آزمونه! (البته فکر کنم آیکیو تست هاش حدود 1000 تا بیشتره)
سوالات کدوم بیشتر بدرد کنکور های جدید میخوره؟
در مقایسه ای که خودم انجام دادم کتاب موج آزمون حجمش بیشتره و بنظر درسنامه نسبتا کامل تر و بهتری داره، آزمونی بودنش جالبه و البته یک ضعف داره اونم یکی بودن جلد سوال و جوابش هست که در بررسی سوالات یکم آزار دهنده هست چون حجمش هم زیاده و سنگینهآیکیو تعداد صفحاتش کمتره و سوال و پاسخش هم جداست
ممنون میشم راهنمایی کنید چون میخوام اینترنتی سفارش بدم
ممنون
-
والامن موج کار کردم...موج بهتره برا جمع بندی...درمورد آیکیو نظری ندارم تعریفیم نشنیدم
-
unuccustoლed
خیلی ممنون
فقط یک سوال کوچیک شاید تاحدودی مسخره!
اینکه جلد سوال و پاسخ تشریحیش یکیه اعصاب خورد کن نیست؟
چون کتاب مبتکران هم که دارم یکم اعصاب خورد کنه بررسی پاسخ تست ها -
hossein_7 نه بابا خواهش میکنم چه مسخره ای...ببین چون تودوران جمع بندی هستیم باید باید زماندارومجموعه ای پاسخ بدید...مثلا سیو پنج تا بادرنظر گرفتن زمانای نقصانی واینا جواب بدی...بخاطر همین توبررسی پاسخا مشکل نخواهید داشت وپاسخارم مجموعه ای کنترل خواهید کرد(فقط یه توصیه چرکنویس های مرتبی داشته باشید تابعده بررسی دقیق بفهمید کجا اشتباه کردین...اما ب هرحال فک نمکنم دلیلتون محکم باشع ک سوالای خوبه موج ازمونو از دست بدی:)
-
unuccustoლed در کتاب جمع بندی و تست خوب شیمی؟! گفته است:
hossein_7 نه بابا خواهش میکنم چه مسخره ای...ببین چون تودوران جمع بندی هستیم باید باید زماندارومجموعه ای پاسخ بدید...مثلا سیو پنج تا بادرنظر گرفتن زمانای نقصانی واینا جواب بدی...بخاطر همین توبررسی پاسخا مشکل نخواهید داشت وپاسخارم مجموعه ای کنترل خواهید کرد(فقط یه توصیه چرکنویس های مرتبی داشته باشید تابعده بررسی دقیق بفهمید کجا اشتباه کردین...اما ب هرحال فک نمکنم دلیلتون محکم باشع ک سوالای خوبه موج ازمونو از دست بدی:)
خیلی ممنونم لطف کردین
بیشتر نظر خودم هم روی موج آزمون هست و خلاصه هاش هم بنظر کاربردی تره -
hossein_7 در کتاب جمع بندی و تست خوب شیمی؟! گفته است:
unuccustoლed در کتاب جمع بندی و تست خوب شیمی؟! گفته است:
خیلی ممنونم لطف کردین
بیشتر نظر خودم هم روی موج آزمون هست و خلاصه هاش هم بنظر کاربردی ترهخواهش میکنم..موفق باشید
-
-
دوستان دیگه کسی نظری نداره در این مورد؟
موج آزمون سریع تر اشکالاتت رو برات نشون میده و به نظر من بهتره
برای جمع بندی کردن و اینا
آیکیو بیشتر به عنوان کتاب مکمل در طول سال استفاده میشه ولی میشه به عنوان جمع بندی هم زد
ولی به نظر من همون موج آزمون -
دوستان سلام
من بین دو کتاب موج آزمون و IQ شیمی میخوام یکی رو بگیرم به عنوان کتاب تست تکمیلی و برای جمع بندی
کتاب اصلیم مبتکران هستپیشنهاد تون چیه؟ برخلاف چیزی که اکثرا شنیدم که میگن آیکیو حجمش بیشتره اما تعداد صفحات دو جلدش حدود 200-300 صفحه کمتر از دو جلد موج آزمونه! (البته فکر کنم آیکیو تست هاش حدود 1000 تا بیشتره)
در مقایسه ای که خودم انجام دادم کتاب موج آزمون حجمش بیشتره و بنظر درسنامه نسبتا کامل تر و بهتری داره، آزمونی بودنش جالبه و البته یک ضعف داره اونم یکی بودن جلد سوال و جوابش هست که در بررسی سوالات یکم آزار دهنده هست چون حجمش هم زیاده و سنگینهآیکیو تعداد صفحاتش کمتره و سوال و پاسخش هم جداست
ممنون
من ی بار از اقای آقا جانی شنیدم فارسی آزمون عالیه
-
alirezamoradi1 در کتاب جمع بندی و تست خوب شیمی؟! گفته است:
دوستان سلام
ممنون
من ی بار از اقای آقا جانی شنیدم فاری آزمون عالیه
-
درود
من ای کیو کار میکنم و برای جمع بندی موج میزنم از هردوهم راضیم -
alirezamoradi1 اره تو یه فیلم میگه فار کتاب خوبیه