مشاوره ادبیات
-
@zahra_asd
ممنون -
هر قسمتیشو میخونین تکواژ و اینا رو نخونین چون احتمال اینکه تستو اشتباه بزنین خیلی زیاده
sheydadb37 در مشاوره ادبیات گفته است:
هر قسمتیشو میخونین تکواژ و اینا رو نخونین چون احتمال اینکه تستو اشتباه بزنین خیلی زیاده
آره اینو شنیدم
-
سلام. منم دقیقا مث شما از زبان فارسی خوشم نمیومد، دلیلشم نداشتن منبع بود
کتاب زبان فارسی دکتر سبطی رو بخونین یه جوری تو کتاب توضیح دادن که انگار خودشون دارن بهتون درس میدن:) حتی قسمت واج و تکواژ و واژه ک احتمال اومدن سوال ازش خیلی بالاس هم براتون آسون میشه. یکم حجمش زیاده ولی خیلی سریع میتونین بخونینش چون خیلی راحت توضیح دادن
قسمت ساختمان جمله و ساختمان فعل و همین تکواژ و واژه ب نظرم مهمه. البته نظر منه ها؛ این مباحث رو هم از کتاب آقای سبطی بخونین مطمئن باشین یاد میگیرین. البته من خودم ک از اولش شرو کردم بدون توجه ب بودجه بندیش.
موفق باشین@zahra_asd در مشاوره ادبیات گفته است:
سلام. منم دقیقا مث شما از زبان فارسی خوشم نمیومد، دلیلشم نداشتن منبع بود
کتاب زبان فارسی دکتر سبطی رو بخونین یه جوری تو کتاب توضیح دادن که انگار خودشون دارن بهتون درس میدن:) حتی قسمت واج و تکواژ و واژه ک احتمال اومدن سوال ازش خیلی بالاس هم براتون آسون میشه. یکم حجمش زیاده ولی خیلی سریع میتونین بخونینش چون خیلی راحت توضیح دادن
قسمت ساختمان جمله و ساختمان فعل و همین تکواژ و واژه ب نظرم مهمه. البته نظر منه ها؛ این مباحث رو هم از کتاب آقای سبطی بخونین مطمئن باشین یاد میگیرین. البته من خودم ک از اولش شرو کردم بدون توجه ب بودجه بندیش.
موفق باشینبه نظرتون اگه از الان بخونمش میرسم؟
تاثیری داره؟ -
من که زیاد متوجه نشدم آخرش چی شد
چی بخونیم
چه بخشی رو بخونیم -
چی بخونیم
چه بخشی رو بخونیم@sobhan-1999
تکواژ و واژه ی استاد راوشو دیدین؟
اگه ندیدین باید بگم بی نظیره
من اینو فقط تا الآن از زبان فارسی خوندم چون میگفتن سخت ترین بحثه ولی خب تضمینیه ببینیدش از یه کتابِ خوب مثلِ گاجِ موضوعی تستشو بزنید مطمئن باشید غلط نمیزنید سوالشو و مطمئنم هستید که از این بحث سوال حتمیه واسه همین خوندنش باارزشه
در بقیه ی زمینه هاش سررشته ای ندارم متاسفانه که نظری بدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@sobhan-1999
من اینو فقط تا الآن از زبان فارسی خوندم چون میگفتن سخت ترین بحثه ولی خب تضمینیه ببینیدش از یه کتابِ خوب مثلِ گاجِ موضوعی تستشو بزنید مطمئن باشید غلط نمیزنید سوالشو و مطمئنم هستید که از این بحث سوال حتمیه واسه همین خوندنش باارزشه
در بقیه ی زمینه هاش سررشته ای ندارم متاسفانه که نظری بدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:NEGAARINN در مشاوره ادبیات گفته است:
@sobhan-1999
من اینو فقط تا الآن از زبان فارسی خوندم چون میگفتن سخت ترین بحثه ولی خب تضمینیه ببینیدش از یه کتابِ خوب مثلِ گاجِ موضوعی تستشو بزنید مطمئن باشید غلط نمیزنید سوالشو و مطمئنم هستید که از این بحث سوال حتمیه واسه همین خوندنش باارزشهاقای راوش رو اصلا ندیدم
-
چی بخونیم
چه بخشی رو بخونیم@sobhan-1999 سلام داداش سبحان گل
خیلی سوال سختی هست
من فقط طبق تجربه خودم میگم که اگه به دو تا تست قانع هستی یکی مبحث جمله ساده و اجزاء اش و یکی هم وابسته ها (پیشین و پسین و ..) اینا دو تا تست معمولا راحت هستن که میشه جواب داد اگه دیدی وقت بیشتری داره ساختمان واژه هم ارزش وقت گذاشتن داره سوالاش متوسطن البته گاهی هم سخت میشن
منبعش رو هم نمیدونم تو این وقت کم واقعا چی خوبه !؟ من خودم اکثر مباحث رو از زبان فارسی هامون سبطی خوندم که البته حجمش زیاده اما کامله ... خلاصه اینکه روی منبع نظری ندارم -
NEGAARINN در مشاوره ادبیات گفته است:
@sobhan-1999
من اینو فقط تا الآن از زبان فارسی خوندم چون میگفتن سخت ترین بحثه ولی خب تضمینیه ببینیدش از یه کتابِ خوب مثلِ گاجِ موضوعی تستشو بزنید مطمئن باشید غلط نمیزنید سوالشو و مطمئنم هستید که از این بحث سوال حتمیه واسه همین خوندنش باارزشهاقای راوش رو اصلا ندیدم
@sobhan-1999
حتما جزوه شون بخشای مورد نیازتون رو پرینت بگیرید و فیلماشونو ببینید بی تاثیر نیست در ضمن توصیه میکنم فیلمارو رو دورِ تند بذارید ببینید هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم نگرانیتون کم میشه من اکثرا رو 180 میبینم و در مواردی که استاد کند صحبت میکنن 200 که طبیعیش 100 هستش تقریبا تایمتون نصف میشه اولاش سخته ولی به مرور عادت میشه براتون :)) -
@sobhan-1999 سلام داداش سبحان گل
خیلی سوال سختی هست
من فقط طبق تجربه خودم میگم که اگه به دو تا تست قانع هستی یکی مبحث جمله ساده و اجزاء اش و یکی هم وابسته ها (پیشین و پسین و ..) اینا دو تا تست معمولا راحت هستن که میشه جواب داد اگه دیدی وقت بیشتری داره ساختمان واژه هم ارزش وقت گذاشتن داره سوالاش متوسطن البته گاهی هم سخت میشن
منبعش رو هم نمیدونم تو این وقت کم واقعا چی خوبه !؟ من خودم اکثر مباحث رو از زبان فارسی هامون سبطی خوندم که البته حجمش زیاده اما کامله ... خلاصه اینکه روی منبع نظری ندارم -
@soheil95s95
کدوم قسمته که وابسته ی وابسته و صفتِ صفتو اینا داره؟
جمله و اجزاش ساده هستن سوالایِ کنکورش؟NEGAARINN در مشاوره ادبیات گفته است:
@soheil95s95
جمله و اجزاش ساده هستن سوالایِ کنکورش؟اره همون مضاف الیهِ مضاف الیه و صفتِ صفت و ...
اره هر سال یه تست داره بدون شک (جمله چهار جزئی گذرا به ...اینا ) -
@soheil95s95
جمله و اجزاش ساده هستن سوالایِ کنکورش؟ -
@soheil95s95
من از درکِ صفتِ صفت و اینا عاجزم
ینی تا حالا نخوندمش که بدونم چند چندم
به نظرتون ارزشِ سرمایه گذاری داره؟
با در نظر گرفتنِ این مطلب که من بی استعداد ترینم در زبان فارسی حتی بیشتر از شیمی -
NEGAARINN
اره مبحثی خیلی آسونی هست فقط چیزی که هست یه کتاب که درسنامه خوب داره انتخاب کنید '-'
هامون سبطی واقعا محشره (اما چ میشود کرد با حجم زیادش؟!)
-
@sobhan-1999 سلام داداش سبحان گل
خیلی سوال سختی هست
منبعش رو هم نمیدونم تو این وقت کم واقعا چی خوبه !؟ من خودم اکثر مباحث رو از زبان فارسی هامون سبطی خوندم که البته حجمش زیاده اما کامله ... خلاصه اینکه روی منبع نظری ندارم@soheil95s95
ممنون داداش گلم -
@sobhan-1999
حتما جزوه شون بخشای مورد نیازتون رو پرینت بگیرید و فیلماشونو ببینید بی تاثیر نیست در ضمن توصیه میکنم فیلمارو رو دورِ تند بذارید ببینید هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم نگرانیتون کم میشه من اکثرا رو 180 میبینم و در مواردی که استاد کند صحبت میکنن 200 که طبیعیش 100 هستش تقریبا تایمتون نصف میشه اولاش سخته ولی به مرور عادت میشه براتون :))NEGAARINN در مشاوره ادبیات گفته است:
@sobhan-1999
حتما جزوه شون بخشای مورد نیازتون رو پرینت بگیرید و فیلماشونو ببینید بی تاثیر نیست در ضمن توصیه میکنم فیلمارو رو دورِ تند بذارید ببینید هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم نگرانیتون کم میشه من اکثرا رو 180 میبینم و در مواردی که استاد کند صحبت میکنن 200 که طبیعیش 100 هستش تقریبا تایمتون نصف میشه اولاش سخته ولی به مرور عادت میشه براتون :))ممنون از نظرتون
-
NEGAARINN در مشاوره ادبیات گفته است:
@sobhan-1999
حتما جزوه شون بخشای مورد نیازتون رو پرینت بگیرید و فیلماشونو ببینید بی تاثیر نیست در ضمن توصیه میکنم فیلمارو رو دورِ تند بذارید ببینید هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم نگرانیتون کم میشه من اکثرا رو 180 میبینم و در مواردی که استاد کند صحبت میکنن 200 که طبیعیش 100 هستش تقریبا تایمتون نصف میشه اولاش سخته ولی به مرور عادت میشه براتون :))ممنون از نظرتون
-
من از روی کتاب شب کنکور علوی خوندم... در حد دو سه صفحه بود. ولی نمیدونم که کافیه یا نه. به صورت جمع بندی هست. الان دو دلم برم کلا درسنامه کتاب تست رو بذارم جلوم بخونم که اونم خیلی خیلی وقت گیره و من امروز رو وقت دارم زبان فارسی بخونم و یا اینکه برم تست بزنم؟؟؟ یا برم فیلم درسی ببینم . فیلم درسی ببینم تست میمونه تست بزنم فیلم درسی و درسنامه میمونه عحب وضعی
-
ویرایش خوب نیس؟