سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره ادبیات
-
@soheil95s95
ممنون داداش گلم -
NEGAARINN در مشاوره ادبیات گفته است:
Sobhan.1999
حتما جزوه شون بخشای مورد نیازتون رو پرینت بگیرید و فیلماشونو ببینید بی تاثیر نیست در ضمن توصیه میکنم فیلمارو رو دورِ تند بذارید ببینید هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم نگرانیتون کم میشه من اکثرا رو 180 میبینم و در مواردی که استاد کند صحبت میکنن 200 که طبیعیش 100 هستش تقریبا تایمتون نصف میشه اولاش سخته ولی به مرور عادت میشه براتون :))ممنون از نظرتون
-
Sobhan.1999
خواهش میکنم -
من از روی کتاب شب کنکور علوی خوندم... در حد دو سه صفحه بود. ولی نمیدونم که کافیه یا نه. به صورت جمع بندی هست. الان دو دلم برم کلا درسنامه کتاب تست رو بذارم جلوم بخونم که اونم خیلی خیلی وقت گیره و من امروز رو وقت دارم زبان فارسی بخونم و یا اینکه برم تست بزنم؟؟؟ یا برم فیلم درسی ببینم . فیلم درسی ببینم تست میمونه تست بزنم فیلم درسی و درسنامه میمونه عحب وضعی
-
ویرایش خوب نیس؟
-
659869 در مشاوره ادبیات گفته است:
من از روی کتاب شب کنکور علوی خوندم... در حد دو سه صفحه بود. ولی نمیدونم که کافیه یا نه. به صورت جمع بندی هست. الان دو دلم برم کلا درسنامه کتاب تست رو بذارم جلوم بخونم که اونم خیلی خیلی وقت گیره و من امروز رو وقت دارم زبان فارسی بخونم و یا اینکه برم تست بزنم؟؟؟ یا برم فیلم درسی ببینم . فیلم درسی ببینم تست میمونه تست بزنم فیلم درسی و درسنامه میمونه عحب وضعی
دقیقا منم همینطوریم
-
من یه مدت این مشکلو داشتم .اینجا پرسیدم گفتن فیلما اقای هاموندسبطی رو ببینم ولی طولانی بود یکم از ایشونو دیدم و بعد رفتم عیلما اقای راوش رو نگاه کردم کوتاه بود نسبت به اقای هامون سبطی .وگروه فعلی واسمی وساختمان واژه رو نگاه کردم خوب توضیح دادن ویادگرفتم و واز رو جزوه شون درس میدن .جزوه همون گفته های خودشونو تست هارو هم میتونم بزنم .ببخشید طولانی شد گفتم شاید حرفام بدردتون بخوره.
-
Zahra 2 در مشاوره ادبیات گفته است:
من یه مدت این مشکلو داشتم .اینجا پرسیدم گفتن فیلما اقای هاموندسبطی رو ببینم ولی طولانی بود یکم از ایشونو دیدم و بعد رفتم عیلما اقای راوش رو نگاه کردم کوتاه بود نسبت به اقای هامون سبطی .وگروه فعلی واسمی وساختمان واژه رو نگاه کردم خوب توضیح دادن ویادگرفتم و واز رو جزوه شون درس میدن .جزوه همون گفته های خودشونو تست هارو هم میتونم بزنم .ببخشید طولانی شد گفتم شاید حرفام بدردتون بخوره.
یعنی همون قسمت رو بخونم 2 تست داره؟
-
-
Sobhan.1999 راستش نمیدونم، اگه بقیه مباحث ادبیاتو خوندین و مسلطین و بیشتر رو زبان فارسیش وقت بذارین شدنیه.
برا منبع هم کاملا نظر شخصیم رو گفتم، چون من و خواهرم هردومون زبان فارسی آقای راوش رو دیدیم ولی متوجه نشدیم، همون مبحث رو با کتاب آقای سبطی خیلی خوب متوجه شدیم ک اتفاقا جزو مباحث سخت بود. حتی تکواژ و واژه ک خیلیا جواب نمیدن رو تو قلمچی جواب دادم، به نظرم وقتی قواعدش و روش حل سوال رو آدم بلد باشه اشتبا نمیکنه.
اگه وقت کردین مباحث بیشتری رو بخونین چون ممکنه آدم نتونه ب سوالی که فقط از یه درس خاص خونده جواب بده. -
@zahra_asd در مشاوره ادبیات گفته است:
Sobhan.1999 راستش نمیدونم، اگه بقیه مباحث ادبیاتو خوندین و مسلطین و بیشتر رو زبان فارسیش وقت بذارین شدنیه.
برا منبع هم کاملا نظر شخصیم رو گفتم، چون من و خواهرم هردومون زبان فارسی آقای راوش رو دیدیم ولی متوجه نشدیم، همون مبحث رو با کتاب آقای سبطی خیلی خوب متوجه شدیم ک اتفاقا جزو مباحث سخت بود. حتی تکواژ و واژه ک خیلیا جواب نمیدن رو تو قلمچی جواب دادم، به نظرم وقتی قواعدش و روش حل سوال رو آدم بلد باشه اشتبا نمیکنه.
اگه وقت کردین مباحث بیشتری رو بخونین چون ممکنه آدم نتونه ب سوالی که فقط از یه درس خاص خونده جواب بده.من مشکلم اینجاست نمیدونم چه قسمتی رو از زبان فارسی بخونم که بتونم فقط2 تست جواب بدم کافیه برام
-
Sobhan.1999 من چیزی که با حل زردعمومی فهمیدم این بود ک یکی از پای ثابتای تستای زبان فارسی جمله و اجزای آن و تکواژ و واژه س.
دیگه توکل کنین ب خدا از یه جایی شرو کنین
کتاب آقای سبطی هم سطحش خیلی بالاس، حالا درسنامه ش رو بخونین بعد ک دیدین میتونین راحت جواب بدین روحیه میگیرید اصن البته درسنامه ش هم محشره. -
من شروع کردم به دیدن فیلمای درسی اقای راوش ... الان جلسه 13 ام هستم کلا تا جلسه 31 یا این دور و بر فقط زبان فارسی هست یعنی چیزی حدود 20 جلسه زبان فارسی.... ولی تدریسشون بی نظیره.
ولی برای من مشکلی که هست اینه که باید امروز ادبیات تموم بشه
خسته نباشیم فقط 18 تا مونده تموم بشه
اگه هر کدوم 30 دقیقه باشه + استراحت هاش میشه : 18*35 + 60ینی 11.5 ساعت باید پشت سر هم اینو بخونم اونم بدون تست... یا ابالفضل
بهتره هر روز یه فیلم درسی ببینم تا روز کنکور. چاره نیست باید وقت عمومی رو بیشتر کرد. عمومی درصد بالا خیلی جلو میندازه مخصوصا ادبیات که سخته.
-
sheydadb37 در مشاوره ادبیات گفته است:
هر قسمتیشو میخونین تکواژ و اینا رو نخونین چون احتمال اینکه تستو اشتباه بزنین خیلی زیاده
سلام ب نظرم اشتباه محضه چون اگه کسی تکواژ واژه نمونه عملا ساختمان واژه هم نمیتونه یاد بگیره و ای« يعنی از ءست رفتن دو فصل
-
Sobhan.1999 اقا راوش فیلماش کوتاهه می تونید همه قسمتها مهمو ببینید .مثل گروه فعلی وگروه اسمی وساختمان واژه .البته این تطر منه
-
Sobhan.1999 خواهش میکنم . امیدوارم به نتیجه درست رسیده باشین