دیگه بسِ...!
-
سلام دوستان مهربونم
《میخام سریع برم سر اصل مطلب...》
بنده دانش آموز سال چهارم رشته تجربی هستم...بنده دو سه ماهی هس درس نخوندم و الان که میخام شروع کنم دوباره نه انگیزه دارم نه بیشتر از دوساعت میتونم درس بخونم و از درس فاصله گرفتم.از طرفی حداقل ۲۰روز از خرداد ماه هم برای امتحاناتم میره...میخام کمک کنید که چه طور تو این مدت باقی مونده به حلقه رقابت برگردم و برا آزمون جمعه سنجش چه مباحثی رو بخونم تا درصد بیارم و روحیه بگیرم واسه ادامه راه...چون من همیشه معدل بالا داشتم و از بهترین دانش آموزای مدرسه بودم ولی امسال دنبال بهونه ها و مشکلات رفتم و از هدف تحصیلیم دور شدم...
خواهش میکنم کمک کنید برگردم ...مرسی -
-
بهتره خیلی جدی برای آزمونهای مدرسه آماده بشین وبا اینکار مباحث پیش دانشگاهی کنکور رو تثبیت کنید
-
سلام دوستان مهربونم
بنده دانش آموز سال چهارم رشته تجربی هستم...بنده دو سه ماهی هس درس نخوندم و الان که میخام شروع کنم دوباره نه انگیزه دارم نه بیشتر از دوساعت میتونم درس بخونم و از درس فاصله گرفتم.از طرفی حداقل ۲۰روز از خرداد ماه هم برای امتحاناتم میره...میخام کمک کنید که چه طور تو این مدت باقی مونده به حلقه رقابت برگردم و برا آزمون جمعه سنجش چه مباحثی رو بخونم تا درصد بیارم و روحیه بگیرم واسه ادامه راه...چون من همیشه معدل بالا داشتم و از بهترین دانش آموزای مدرسه بودم ولی امسال دنبال بهونه ها و مشکلات رفتم و از هدف تحصیلیم دور شدم...
خواهش میکنم کمک کنید برگردم ...مرسی@amirkonkuri97 شما خودتونو بهتر میشناسید و بهتر از هر کس دیگه ای می تونی به خودت کمک کنی
اول بشین درساتو با تمام فصل های ک میتونی بخونی قشنگ تا حداقل 5خرداد برنامه بریز و تموم کن مباحث رو . به حرف من گوش میکنی تا مباحثو خوب تموم نکردی برای ازمون دیمی نخون دیگه وقت برای ازمونو خطا نداری باید برنامه داشته بشی و کسی بهتر از خودت نمیتونه برات برنامه ریزی کنه چون هیچ کسی نمیدونه ک تو نقاط قوتت چیه خودت میدونی پس بدونه اتلاف وقت برو برنامه ریزی کن .موفق باشی -
سلام
خوب راستش بنظرم نگاهی به فصل های شیمی بندازین ببینین توی کدوموها میتونین نتیجه بگیرین وهمونا رو بخونین و قشنگ تا مرحله ی تثبیت برین
اکثر دانش آموزا شیمی سال دوم و دوفصل شیمی پیش(سینتیک+تعادل) رو حتما توی برنامه های خودشون دارن .... این مطالب راحتن و مطمنا تا حالا هم خوندین پس این فصول رو اصلا از دست ندین
فصل های دیگه رو هم میتونین اول مطالب حفظی رو از روی درسنامه ها بخونین و تست ها رو بزنین و قشنگ به تثبیت برسونینش
بعد از اینکه مطالب حفظی کنکور+شیمی دوم+سینتیک+تعادل رو خوندیدن میتونین روی مطالب دیگه هم کار کنین
البته توصیه ی مشاور ها اینه که توی این بازه ی زمانی بیشتر روی ثبیت مطالب و تست زنی کار کنین و مطالب جدید رو نخونین -
سلام دوستان مهربونم
خواهش میکنم کمک کنید برگردم ...مرسی