سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
ماه رمضان و مطالعه برای کنکور
-
-
ممنون بابت تایپکت اقای مهندس
-
sayasamary
سلام
اولا ک بیشتر توصیه میکنم ک یکی از برنامه هایی ک بالا گفته شد رو اجرا کنی، ولی اگه واقعا نمیتونی هیچکدومو اجرا کنی یه راه دیگه هم هست
البته یه جورایی دور زدن روزه ست ولی هیچ اشکال شرعی ای نداره
جزئیات دقیقشو الان یادم نیست ولی اینجوریه که تو هر روز از خونه خارج میشی و تا حد ترخص از شهرتون دور میشی( فک میکنم حددا 25 کیلومتر میشه، اکثر جاها تابلوش هم هست) و مسافر محسوب میشی و روزه هم برات حروم
اه اشتباه نکنم باید قبل از اذان ظهر خارج بشی و بعد از اذان وارد تا مشکل حل شه
برای اطمینان بیشتر احکام روزه مسافر رو بخون -
من یه راه حل بهتر دارم
اول ماه رمضان بعد اذان صبح بلند بشین کمی غذا بخورین تا بینین می تونین یا نه
اگه تونستین بقیه روزهارو هم بخورید و هم زمان درساتونو بخونید
انشالله بعد کنکور می گیرید
عذرش هم موجهه
با زبان روزه نمیشه درس خوند ینی اصلا نمیشه بیدار موند -
najafiali78 در ماه رمضان و مطالعه برای کنکور گفته است:
من یه راه حل بهتر دارم
عذرش هم موجهه
با زبان روزه نمیشه درس خوند ینی اصلا نمیشه بیدار موندهمسفر من پرسیدم اینجوری نمیشه مشکل داره
-
من یه راه حل بهتر دارم
عذرش هم موجهه
با زبان روزه نمیشه درس خوند ینی اصلا نمیشه بیدار مونداین موردی ک فرمودین اصلا عذر موجهی نیست!
-
رضــآ در ماه رمضان و مطالعه برای کنکور گفته است:
من یه راه حل بهتر دارم
عذرش هم موجهه
با زبان روزه نمیشه درس خوند ینی اصلا نمیشه بیدار مونداین موردی ک فرمودین اصلا عذر موجهی نیست!
نظر شخصی بود
باشد که ایمان بیاورم .. -
درود
اگه واقعا دلتون میخواد بگیرین که هیچی جلوتونو نمیتونه بگیره
اما اگه ته دلتون میگین ولش کن بعدا باید کفارشو بدین
درمورد درس خوندنشم اگه یه سحری ساده مثل یه غذای سبک و چنتا خرما و شیر و اب به اندازه ی مکفی! بخورین،طی روز هم هی به گرسنگی و تشنگی توجه نکنین راحت میگذره
من هرسال 30روز رو گرفتم بدون مشکل
یه سال کار میکردم و روزه بودم و واقعا ادم از تشنگی له له میزنه اونم تابستون بعد اون همه کار حالا الان میشینیم راحت زیر باد کولر یه درس میخوایم بخونیم اصلا روزه گرفتن کار سختی نیس -
من ادم مذهبی نیستم اصلا... ولی یه چیزی رو میدونم که گفته شده اگه احتمال میدید ضرر میکنید ترکش کنین. لا ضرر ولا ضرار في الاسلام
شما اگه احتمال میدین برای ایندتون ضرر داره پس نباید بیخودی رو مواضعتون مصر باشین.
روی حرفم البته با کسایی بود که هدف مشخص دارن و تلاش زیاد و گرنه مطالعه 3-4 ساعته و روزه گرفتن خیلی تاثیر نمیذاره ولی برای کسی که بالای 12 ساعت مطالعه داشته باشه کارش رو میکشونه بیمارستان. تمام.
-
659869 در ماه رمضان و مطالعه برای کنکور گفته است:
من ادم مذهبی نیستم اصلا... ولی یه چیزی رو میدونم که گفته شده اگه احتمال میدید ضرر میکنید ترکش کنین. لا ضرر ولا ضرار في الاسلام
شما اگه احتمال میدین برای ایندتون ضرر داره پس نباید بیخودی رو مواضعتون مصر باشین.
روی حرفم البته با کسایی بود که هدف مشخص دارن و تلاش زیاد و گرنه مطالعه 3-4 ساعته و روزه گرفتن خیلی تاثیر نمیذاره ولی برای کسی که بالای 12 ساعت مطالعه داشته باشه کارش رو میکشونه بیمارستان. تمام.
آره منم واس همین گفتم عذرش موجهه
من پارسال گرفتم بعد سحری هم اصلا نمی خوابیدم
روز قبل امتحان نهایی تشنگی وبی خوابی از یه طرف استرس کارم کشید به بیمارستان نتیجش شد زخم معده شدیدمراقب خودتون باشین خدا بزرگه .
-
نمی دونم ان شا اله پیشنهادی رو که می دم گناه نداشته باشه اگه می خوایم توی این یه ماه سخت درس بخونیم واینده خودمون رو رقم بزنیم ودر کنارشم واقعا بازبان روزه نمی تونیم درس بخونیم البته به شرط فرار از روزه گرفتن بهونه کنکور داشتن رو نذارییم حس می کنم بشه روزه نگرفت و بعداز کنکور قضا شو داد حالا می خوام بدونم از لحاظ شرعی این دیدگاه قبوله؟
-
sita نظر من اینه که خدا خیلی بخشنده تر و مهربون تر از این حرف هاست .
روزه رو می تونیم بگیریم .. و همینطور کار رو ادامه بدیم ... هر جا که واقعا احساس ضعف کردیم ... روزه رو می خوریم .
نمیشه کلا از همون اول نیت کنیم که روزه نگیریم .در ضمن ساعت های مطالعه کمی رو تو بازه روزه بودن می گذاریم .
659869 najafiali78 -
Mortezapi در ماه رمضان و مطالعه برای کنکور گفته است:
sita نظر من اینه که خدا خیلی بخشنده تر و مهربون تر از این حرف هاست .
روزه رو می تونیم بگیریم .. و همینطور کار رو ادامه بدیم ... هر جا که واقعا احساس ضعف کردیم ... روزه رو می خوریم .
نمیشه کلا از همون اول نیت کنیم که روزه نگیریم .در ضمن ساعت های مطالعه کمی رو تو بازه روزه بودن می گذاریم .
659869 najafiali78عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
-
najafiali78 قرار نیست عهدی ببندی گفتم ..
-
sita اله نمیشهرروزخ نگرفت برای درس، اگه خیلی سخته و نشه ی پیشنهاد دارم حداقل بهتره از هیچی روزه نگرفتن، مثلا باعث میشه تو فقی قضای روزه ب گردنت باشه نه کفاره من دو بار امتحان مدرسه نمونه دادم گفتم بابام مقداری از شهر دورم کنه صبح و برم خارج شهر تو راه ی شکلات بخورم ک حکم مسافر داشته باشهم و بعد اون روزو نهار بخورم اینجور فقط قضای روزه رو دارم بعدا میگیرم از پاسخگویان پرییدم مشکلی هم نداره ولی خوب بهتره که بگیری این ب عنوان اخرین راهه که دیگه بخای با کفاره نگیری