نظر شما چیه ................
-
روی کیفیت عالی کلیک راست کن بعد کپی کن تو اون جایی ک میخوای ادرس سایت بنویسی پیست کن بعد اخرش نوشته دانلود اون دانلودو پاک کنبعد اینترو بزن
mohana1029 اینکار و کنم چی میشه
-
mohana1029 اینکار و کنم چی میشه
@hasty-79 با هر کیفیتی بخوای میتونی انلاین ببینی
-
mohana1029 ممنون
-
mohana1029 نه ورژن جدید اینطور نیس
اما ورژن قبلی سایت اینطور بود -
نمیدونم الان خیلی وقته فیلم های بعضی پایه هارو نمیزارن
مثلا هندسه دهم الان نزدیک به 4 ماهه هیچی نزاشتن
یا بحث های دروس یازدهم
شماها میدونین؟ -
sita راست میگن من قبلا فیلمارو خیلی سریعتر از الان دان میکردم ولی الان کلا سرعت امده پایین
@hadi-m11
اره خیلی سرعت دانلود ها اومده پایین من برای [طراحی سایت) هم مشکل دارم . خیلی از دانلود ها به سختی انجام میشه . چرا همه چیز داره سخت میشه ؟؟؟ -
درمورد طول کشیدن بگم که چون فیلترینگ شدتش زیاده خیلیا کلا سرعتشون اومده پایین و ربطی به سایت نداره این هم منطقه ایه که شانس شما فیلترینگش شدید باشه یا نه
درمورد ضبط فیلم هم دبیر باید خودش بیاد که ضبط کنن و الان مث بقیه موسسه ها نیس که برای هر درسی یه دبیری باشه و این خودش خیلی وقت گیره -
درمورد طول کشیدن بگم که چون فیلترینگ شدتش زیاده خیلیا کلا سرعتشون اومده پایین و ربطی به سایت نداره این هم منطقه ایه که شانس شما فیلترینگش شدید باشه یا نه
درمورد ضبط فیلم هم دبیر باید خودش بیاد که ضبط کنن و الان مث بقیه موسسه ها نیس که برای هر درسی یه دبیری باشه و این خودش خیلی وقت گیره@dr-bernosi
درسته . ولی اگر امکان ضبط بود خیلی عالی میشد . -
@dr-bernosi
درسته . ولی اگر امکان ضبط بود خیلی عالی میشد .alirezaalipoor در نظر شما چیه ................ گفته است:
@dr-bernosi
درسته . ولی اگر امکان ضبط بود خیلی عالی میشد .خب الان میتونین از بقیه دبیرا استفاده کنین
فک نکنم هندسه اونچنان تغییری داشته باشه -
alirezaalipoor در نظر شما چیه ................ گفته است:
@dr-bernosi
درسته . ولی اگر امکان ضبط بود خیلی عالی میشد .خب الان میتونین از بقیه دبیرا استفاده کنین
فک نکنم هندسه اونچنان تغییری داشته باشه@dr-bernosi
اتفاقا هندسه نطام قدیم با نظام جدید خیلی فرق داره
حتی بغضی جاهاش کلا عوض شده (تعریف ها و فرمول ها) -
سلام دوست عزیز سرعت دانلود منم خیلی پایینه ): واس همین چند تا فیلمو میذارم دان شه میرم ب کارام میرسم بعد از یکی دو ساعت میام میبینم همه دان شدن /:
-
آره کاملا راس میگی خیلی وقته دیگه هیچی نمیزاره
نمیدونمم چرا -
آره کاملا راس میگی خیلی وقته دیگه هیچی نمیزاره
نمیدونمم چرا -
mohana1029 نه ورژن جدید اینطور نیس
اما ورژن قبلی سایت اینطور بودfatemehahmadi99 نه من الان خودم کیفیت متوسط و بالارو انلاین میبینم
-
سلام دوستان نظرتان در مورد بهترین و درست ترین شیوه ی جمع بندی چیه؟تا بحال شیوه های مختلفی پیشنهاد شده که هر کدام معایب و محاسن دارند.و من تو این چند روز ویس های مختلفی از مشاورین کنکور رو گوش دادم و هر کدام روشی رو پیشنهاد دادن و واقعا مستاصل شده ام.روش سه روز یکبار..روش پکیج بندی و مبحث خواندن ووو...خودم دیگه به این نتیجه رسیدم که هر هفته مباحث خاصی رو تعیین کنم و تا آخر هفته دوره کنم و تست بزنم و بعد یک روز بشینم همون مباحث رو از کنکورهای مختلف از خودم آزمون بگیرم و یک روز هم تحلیل آزمون داشته باشم.نظر شما چیه؟
-
سلام دوستان نظرتان در مورد بهترین و درست ترین شیوه ی جمع بندی چیه؟تا بحال شیوه های مختلفی پیشنهاد شده که هر کدام معایب و محاسن دارند.و من تو این چند روز ویس های مختلفی از مشاورین کنکور رو گوش دادم و هر کدام روشی رو پیشنهاد دادن و واقعا مستاصل شده ام.روش سه روز یکبار..روش پکیج بندی و مبحث خواندن ووو...خودم دیگه به این نتیجه رسیدم که هر هفته مباحث خاصی رو تعیین کنم و تا آخر هفته دوره کنم و تست بزنم و بعد یک روز بشینم همون مباحث رو از کنکورهای مختلف از خودم آزمون بگیرم و یک روز هم تحلیل آزمون داشته باشم.نظر شما چیه؟
zahrabanoo 0
همینو که گفتی به نظرم بهتره ولی بازم هرجور خودت رراحتی