کمک لطفا
-
سلام من پشت کنکوری هستم میخاستم بدونم واسه شیمی اگه برای هر پایه مبتکرانو بگیرم با شیمی تکمیلی مبتکران خوب که تسلط پیدا کردم موج آزمون رو بخونم به درصد بالای پنجاه میرسم
-
-
سلام نمیخواستم دخالت کنم
اما شما داری بدجور وارد جو کنکور میشی بهت توصیه اکید میکنم ازش دور شی تا نگرفتت
همه منابعی که گفتی خوبن
میخوای برای اینکه روشنت کنم یه مثال بزنم اغلبتون میدونید که تا اسم دینی منبعش میاد نام گاج میدرخشه چرا چون رتبه برترا خوندنش اما ایا همین رتبه های برتر که میگین همشون دینی رو بالا 90 زدن ؟ خب معلومه که نه یکی 70 میزنه یکی 69 یکی هم 100 اما توجه کردید ؟ عامل موفقیت اینا کتاب گاج نیست اینا فهمیدن چجوری باید بخونن و تست بزنن
حالا بجث شیمی هم همینه خیلی کتاب وجود داره اما اکثر دبیرا برای اموزش از صفر توصیشون خیلی سبز یا مبتکرانه
اما برای تکمیل اموزه هات میتونی از ازمون الگو و فار هم کمک بگیری اما شرطش اینه که اول قدم اولو برداری به تسلط برسی بعد بری چون سطح سوالاتش بالاس کتابای خوب دیگه هم داره میاد مثل ای کیو گاج که منبع عالی هستاما اما اما از کلاسای اینجا هم بهره مند شو!
توضییح دیگه ای خواستی در خدمتم -
شرط میبندم احتمال 99 درصد پشت کنکوری علتش همین منابع بوده
-
-
mohammadalizadh در کمک لطفا گفته است:
درست گفتی یکی منابع یکی هم دبیرایی که الکی وقتمو گرفتن الکی الکی
ببین گذشته ها گذشته بیخیال حال رو بچسب
دبیرا که دیگه نیستن دنبال بهترین منبع هم نباش که باهاش صد بزنی به قول یه مشاور شما الان شیمیت در خد 40 50 هست که دنبال 100 زدنی؟؟
خود اون کسایی که توپ خوندن تست زدن مرور کردن هم نمیدونن واقعا ایا من میتونم 90 یاا 100 بزنم اینا برمیگرده به مسائل سر ازمون سطح سوالا
بیا تو چت صحبت کنیم
-
سلام من پشت کنکوری هستم میخاستم بدونم واسه شیمی اگه برای هر پایه مبتکرانو بگیرم با شیمی تکمیلی مبتکران خوب که تسلط پیدا کردم موج آزمون رو بخونم به درصد بالای پنجاه میرسم
Šàřà سلام دوست عزیز..بنظر من اصلن خودتو درگیر منبع نکن...من سال دوم دانشگاهم و موقعی ک کنکور داشتم بیشتر زمانم رو صرف پیدا کردن منبع خوب کردم...ولی الان فهمیدم که مهم اینه که چطوری از هر کتابی که داری استفاده کنی...مبتکران کتاب خیلی خوبیه اگه داریش که بشین بخون.ولی اگه نداری نمیخاد بری دنبالش..هرکتابی رو داری خوب تستاشو بزن(البته سراسری رو نه تستای تالیفی)
مطمئنن موفق میشی به امید خدا -
Šàřà همشون خوبن ولی مهم اینکه دقیق بتونی بخونیش کلمه به کلمشو و وقت هم بکنی تمومش کنی من خودم که شیمی2-یکم از3رو تونستم پارسال تموم کنم اگه میتونی بخون اگر نه فیل هاشو بخون و تست های سراسری رو بزن-البته فیل هاش چون حجمش کمه زود زود دورش کن که با تکرار یادت بمونه نکته هاش چون کتاب تکمیلیه-واسه حل مسله هم از فیلمای اینجا استفاده کن فقط