*چالش46روزه*
-
سلام منم هستم. الهی به امید تو
-
-
**بسم الله الرحمن الرحیم**
شروعی دوباره...
باسلام خدمت آلایی های عزیز..
فارغ از هرچیزی که تاالان بودید،خوب خوندید یهو جازدید،نه خوب خوندین جاهم نزدید انشاءالله هم خوب ادامه بدید،خوندید ولی آزمون های اخیررو خراب کردید،قشنگ خوندید خرابم نکردید ولی دیگه حوصله ادامه ندارید،کلهما از ته هیچی نخوندید
بهر حال عضو هر گروهی که هستید نیازمند یک شروع دوباره اید حتی اونایی که پیوسته خوندن ومیخونن باید یک شروع دوباره برای جمع بندی داشته باشند یک شروع بهتر تر ازقبل...
الان وقت جا زدن نیست،وقت بی حوصلگی هم نیس،وقت فک کردن به بدبختی های گذشته هم نیس،الان فقط وقت ادامه دادن هس فارغ از هر چیزی که هس ..حتی اگر فکر می کنید مشکلاتتون فاجعس ونمیشه فکرتون رو بدرس متمرکز کنید ولی بدونید که همیشه لحظه ی آخر،خدا نزدیکتر میشهروزی میرسه که فاجعه های امروزتون خنده دار بیاد ولی زمانی خندتون از ته دل خواهد بود که شکست خورده مشکلات نبوده باشین...
یه روز ازین که هرگز کم نیاوردی خوشحال خواهی بود
خب بخاطر پدرومادرتون شروع دوباره داشته باشین به این عزیزان فکر کنید که چقدر بخاطر شما هیچ جا نرفتن،از غصه های پنهونی مادرتون برای پشت کنکور موندنتون برای سال های متمادی،به شب یکی از روزای مرداد فکر کنید شمادراین46روزانتخاب میکنید که حالتون چطور باشه حتی حال خانوادتون رو هم اون روز شما تعیین مکنید اگر اغراق نباشه حال نسل بعدی تون رو هم شما تعیین مکنید:)))))
اگر میخواین دراین چالش 46روزه شرکت کنید لازم به هیچ کاری نیس..لازم نیس ساعت مطالعه اعلام کنید یا هرچیزه دیگری...**فقط کافیه پاشی اتاقت رو جمع کنی ویه عکس (هرطوری که میخای)بفرستی **فقط تویک برگه بنویسید چالش شروع دوباره تاجلوی چشمتون همیشه باشه وبدونید حق جازدن ندارید چون ما اهالی این گروه چالشی منتظرتون در روز اعلام نتایج هستیم ودوست داریم که علاوه برخوشحال شدن از نتیجه خودمون از نتایج دوستامونم خوشحال باشیم..
بیخیال هرچی که شده ونشده ..نگران نتیجه حاصله نباشید..هر چیزی امکان داره تاخداهست محالی وجود نداره.....**** صدای خنده خدا را می شنوی؟ …
دعاهایت را شنیده …
و به آن چه محال می پنداری می خندد … ****پ.ن1:بالاخره خودمم عضو چالشم دیگه..اولین عکس رو خودم گذاشتم
پ.ن2:همیشه افتخار اینو داشتم که عنوان بدخط ترین فرد کلاس رو به یدک بکشم..
پ.ن3:سلیقه وذوق هنریمم زیره خط فقره ومیدونم عکسم چیه:))))))
پ.ن4:کسایی که برنامه مخان به تاپیک"برنامه ریزی درسی تاکنکور"برن واخرین پست اون تاپیک رو منگذاشتم که نقل قول هست واون لینک رو دانلود کنید فقط حواستون باشه برنامه75روزس وشما46روز وقت دارید خب شما الان2تاراه دارینیازیاد تر بخونید که همرو برسونید یا بجز درس زیستش از بقیه کمی حذف کنی...
پ.ن5:امیدوارم شما افتخار آفرین این چالش باشینمنکه تکلیفم معلومه من افتخار آفرین تر هستم:)))))))))
پ.پ6:تاجایی که متونید ازفضای مجازی وانجمن دوری کنید...ومطمئن باشید تا46روز هیچ سایت وهیچ انجمنی منهدم نمیشه و بعد تااخر عمرتون حق استفاده با خیال راحت رو دارین
پ.ن نمیدونم چند:اگر مایل به اعلام ساعت مطالعه بودید متونید به تاپیک مربوطه این کار مراجعه کنید
باآرزوی موفقیت برای شما
سوگل
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء
همیار
ادمینunuccustoლed تاپیکت فوق العادس
منم هستم...
به امید موفقیت هممون -
unuccustoლed تاپیکت فوق العادس
منم هستم...
به امید موفقیت هممونfatemehahmadi99 در *چالش46روزه* گفته است:
منم هستم...
به امید موفقیت هممونموفق باشی
-
fatemehahmadi99 در *چالش46روزه* گفته است:
منم هستم...
به امید موفقیت هممونموفق باشی
unuccustoლed ممنون
-
عااااااااااااااااااولییییییییییییییییییه
چه حس خوبی
من ببینم چه عکسی میتونم بندازم :دی -
چه حس خوبی
من ببینم چه عکسی میتونم بندازم :دی@javadm328 در *چالش46روزه* گفته است:
چه حس خوبی
من ببینم چه عکسی میتونم بندازم :دی
امیدوارم بدردت بخوره -
@javadm328 در *چالش46روزه* گفته است:
چه حس خوبی
من ببینم چه عکسی میتونم بندازم :دی
امیدوارم بدردت بخورهunuccustoლed
عااااالیمرسی
-
yes! i am coming
-
-
YES AND I AM COMING
-
-
-
-
@javadm328 در *چالش46روزه* گفته است:
@hadi-m11 در *چالش46روزه* گفته است:
منم عضو میشم
خب پس هزینه عضویت بده
نفری 5 دلارکپی شناسنامه...وعکس سه در چهار یادت رفت...
-
-
@miss-ava در *چالش46روزه* گفته است:
منممممم هستم ایشالا همه به ارزوهامون برسیم
:face_savouring_delicious_food:
5 دلار+عکس سه در چهار + کپی شناسنامه