زیست دونی
-
alisoltany در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
اگه میتوز اینطوریه و لنفوسیت B میتوز میده میشه پلاسموسیت و B خاطره پس محتویات ژنی این دوتا برابره دیگه؟ نه؟
اره ،مثل همه ی سلولهای دیگ بدن،از مغز استخوان تا پوست
پس ژنایی که توی تولید پادتن دخیل و همچنین توی تولید گیرنده انتی ژنی توی هردو سلول هستن اره؟
اگه میتوز اینطوریه و لنفوسیت B میتوز میده میشه پلاسموسیت و B خاطره پس محتویات ژنی این دوتا برابره دیگه؟ نه؟
اره ،مثل همه ی سلولهای دیگ بدن،از مغز استخوان تا پوست
پس ژنایی که توی تولید پادتن دخیل و همچنین توی تولید گیرنده انتی ژنی توی هردو سلول هستن اره؟
هستن،همونطور ک توی سلول سنگفرشی پوست !!هم هستن
-
همه اینا رو گفتم که بگم اقا گیرنده آنتی ژنی B همون پادتنه فقط پادتن میره بیرون از سلول شکل ایمنی هومورال نشون میده که گیرنده انتی ژنی لنفوسیت B گیرنده انتی ژنی Bخاطره وپادتن یکیه
حالا درسته یا نه :| ؟ -
همه اینا رو گفتم که بگم اقا گیرنده آنتی ژنی B همون پادتنه فقط پادتن میره بیرون از سلول شکل ایمنی هومورال نشون میده که گیرنده انتی ژنی لنفوسیت B گیرنده انتی ژنی Bخاطره وپادتن یکیه
حالا درسته یا نه :| ؟@dr-bernosi
پادتن دو قسمت داره
یکیشهمون نوک اون یا قسمت اختصاصیشه ک طبق شکل کتاب ممکنه به دوتا انتی ژن یا یکی وصل شه،چون پادتن احتصاصیه یعنی فقط ب مکمل شکلش وصل میشه ،و مکمل شکلش همونه ک به گیرنده وصل شده قبلا،و طبق نظریه یک ژن یک زنیجره پیش یک و همچنین طبق سال دوم ک میگ چند زنجیره ایه پادتن،درنتیجه اون قسمت اختصاصیش حتما یکیه ،ژن هاش با گیرنده...اما قسمت پایه ی اون ک ثابته ممکنه یکی نباشه....طبق کتاب ما مشخص نکرده فرق پروتین ترشحی رو با سطحی ک علتشون توی چیه ک فرق دارن(اگ عینیا ی ویژگی داشته باشن بعد ترشح پادتن،میاد روی لنفوسیت ها و بهشون میچسبه اما میبینیم ک نمیشه )اگ توی کنکور بیاد طبق سطح کتاب باید بگیم یکیه!
-
@dr-bernosi
پادتن دو قسمت داره
یکیشهمون نوک اون یا قسمت اختصاصیشه ک طبق شکل کتاب ممکنه به دوتا انتی ژن یا یکی وصل شه،چون پادتن احتصاصیه یعنی فقط ب مکمل شکلش وصل میشه ،و مکمل شکلش همونه ک به گیرنده وصل شده قبلا،و طبق نظریه یک ژن یک زنیجره پیش یک و همچنین طبق سال دوم ک میگ چند زنجیره ایه پادتن،درنتیجه اون قسمت اختصاصیش حتما یکیه ،ژن هاش با گیرنده...اما قسمت پایه ی اون ک ثابته ممکنه یکی نباشه....طبق کتاب ما مشخص نکرده فرق پروتین ترشحی رو با سطحی ک علتشون توی چیه ک فرق دارن(اگ عینیا ی ویژگی داشته باشن بعد ترشح پادتن،میاد روی لنفوسیت ها و بهشون میچسبه اما میبینیم ک نمیشه )اگ توی کنکور بیاد طبق سطح کتاب باید بگیم یکیه!
@dr-bernosi
پادتن دو قسمت داره
یکیشهمون نوک اون یا قسمت اختصاصیشه ک طبق شکل کتاب ممکنه به دوتا انتی ژن یا یکی وصل شه،چون پادتن احتصاصیه یعنی فقط ب مکمل شکلش وصل میشه ،و مکمل شکلش همونه ک به گیرنده وصل شده قبلا،و طبق نظریه یک ژن یک زنیجره پیش یک و همچنین طبق سال دوم ک میگ چند زنجیره ایه پادتن،درنتیجه اون قسمت اختصاصیش حتما یکیه ژن هاش...اما قسمت پایه ی اون ک ثابته ممکنه یکی نباشه....طبق کتاب ما مشخص نکرده فرق پروتین ترشحی رو با سطحی...اگ توی کنکور بیاد طبق سطح کتاب باید بگیم یکیه!
این که بعید بدونم بیاد کنکور :|
ولی من میگم اینطوریه بنظرم! و اینطوری استنباط میکنم که پلاسموسیت از Bخاطره خیلی تخصصی تر و عملکردش بهینس! همون انتی ژنی که روی B خاطره هست رو میفرسته به جاهایی که خودش نیس ولی B خاطره اینطوری نیست
بالاخره یکی قبول کرد اینو -
@dr-bernosi
پادتن دو قسمت داره
یکیشهمون نوک اون یا قسمت اختصاصیشه ک طبق شکل کتاب ممکنه به دوتا انتی ژن یا یکی وصل شه،چون پادتن احتصاصیه یعنی فقط ب مکمل شکلش وصل میشه ،و مکمل شکلش همونه ک به گیرنده وصل شده قبلا،و طبق نظریه یک ژن یک زنیجره پیش یک و همچنین طبق سال دوم ک میگ چند زنجیره ایه پادتن،درنتیجه اون قسمت اختصاصیش حتما یکیه ژن هاش...اما قسمت پایه ی اون ک ثابته ممکنه یکی نباشه....طبق کتاب ما مشخص نکرده فرق پروتین ترشحی رو با سطحی...اگ توی کنکور بیاد طبق سطح کتاب باید بگیم یکیه!
این که بعید بدونم بیاد کنکور :|
ولی من میگم اینطوریه بنظرم! و اینطوری استنباط میکنم که پلاسموسیت از Bخاطره خیلی تخصصی تر و عملکردش بهینس! همون انتی ژنی که روی B خاطره هست رو میفرسته به جاهایی که خودش نیس ولی B خاطره اینطوری نیست
بالاخره یکی قبول کرد اینو@dr-bernosi
بعله:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اقا من برم شارژ گوشیم داره تموم میشه.فعلا خداحافظ : )
-
@dr-bernosi
بعله:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اقا من برم شارژ گوشیم داره تموم میشه.فعلا خداحافظ : )
@dr-bernosi
بعلهاقا من برم شارژ گوشیم داره تموم میشه.فعلا خداحافظ : )
موفق باشی داداش
-
تحلیل سوال 163 کنکور 96 داخل یکمی تغییرش دادم :|
http://s9.picofile.com/file/8326085176/RBC.mp3.html
بقیه توضیحاتش تو https://forum.alaatv.com/topic/6929/بیاین-این-زیست-رو-جمع-کنیم-بره-پی-کارش
واقعا جون ندارم بیام دوباره اینجا بذارمش -
دانش-آموزان-آلاء بکس بیاین سوالیدم
طراح : بنده
سوال : جمعا چند ماهیچه به ران اسب متصل است؟
کوتاهترین اتصال ماهیچه ای تو پای اسب؟
جنبه ازمون داره
-
دانش-آموزان-آلاء بکس بیاین سوالیدم
طراح : بنده
سوال : جمعا چند ماهیچه به ران اسب متصل است؟
کوتاهترین اتصال ماهیچه ای تو پای اسب؟
جنبه ازمون داره
659869
4
ران به زائده پشتی لگن -
659869
4
ران به زائده پشتی لگنalisoltany در زیست خوانی!! گفته است:
659869
4
ران به زائده پشتی لگنمن چرا سه تا ماهیچه متصل میبینم ؟
-
659869
4
ران به زائده پشتی لگن -
659869
4
ران به زائده پشتی لگنمن چرا سه تا ماهیچه متصل میبینم ؟
این پست پاک شده! -
-
خب :|
مثال نقصای دوم تموم! البته وسطش از دستم در رف خود درسم یه چیزایی گفتم :| الان برم چنتا سوال پیدا کنم که بفهمین چی به چیه!
این روش یکی از روشاییه که خودم تو تستای همیشه استفاده میکنم!! حالا بگین زیستم خوبه :| -
خب یه تست! کنکور 96
اگه اون مثال نقصا رو بلد باشین سر جلسه باید اینطوری حل کنین واقعا! صرفا هم با همین روش تستارو حل میکنم و ممکنه فقط یه گزینه حذف بشه ولی بازم خودش خوبه!1)نمیدونم!
2)پرنده->اوریک اسید->اب زیاد نه
3)خب اره
4)پستانداران دیافراگم!گزینه دومی و چهارمی مثال نقص داشت! گزینه 1 رو باید یکمی اطلاعات داشته باشین و گزینه سوم هم مشخصه دیگه!
-
خب یه تست! کنکور 96
اگه اون مثال نقصا رو بلد باشین سر جلسه باید اینطوری حل کنین واقعا! صرفا هم با همین روش تستارو حل میکنم و ممکنه فقط یه گزینه حذف بشه ولی بازم خودش خوبه!1)نمیدونم!
3)خب اره
4)پستانداران دیافراگم!گزینه دومی و چهارمی مثال نقص داشت! گزینه 1 رو باید یکمی اطلاعات داشته باشین و گزینه سوم هم مشخصه دیگه!
خب یه تست!
3)خب اره
سه میشه البته خودت گفتی دکتر
-
اولی)مثال نقص داره ولی همین گزینه صدق میکنه اب!
دومی)پمپ انرژی میخواست!
سومی)پروتئینای کانالی انرژی نمیخوان!
اخری)گفتم که پمپا کانال ندارن!
با این حساب اولی و اخری درستن! هر 4مورد مثال نقص داشتن!
-
1)سیاهرگای ششی!!
2)خب هر سیاهرگی که خون تیره نداره(توی خون تیره فشار CO2 بالاس)
3)اینو یادم رفت فک کنم بگم مثال نقصشو!
%(#ff0000)[دریچه های لانه کبوتری توی سیاهرگای بالای قلب نیستن!]
4)نمیدونم! خب بدون همین میشهمیدونیم که هر سیاهرگی که خون روشن داره هموگلوبیناش 97 درصد از اکسیژن اشباعن و هر سیاهرگی که خون تیره داره هموگلوبیناش از 78 درصد اکسیژن! پس در کل نصف رو زد بالا!
-
یه تست دیگه! سریع بحلیمش!
1)توسط پروکاریوتا هم تولید میشه!باکتریای روده ی بزرگ ما!
2)مثال نقص بود؟! بریم بعدی!
3)نمیدونم!
4)فقط نه خب!خب دوباره 2 گزینه رد شد! اما واقعا میدونیم که سلولز بدون انشعابه و همچنین سلولاز پروتئاز نیست!