سوال فیزیک
-
@njzamin در سوال فیزیک گفته است:
659869 در سوال فیزیک گفته است:
659869
ببین اینا با قانون دست راست هستش باید بری درسنامشو بخونی از یه دونه کتابی چیزییه سوال
بفرمایید
من میگم اگه هر دو درون سو یا هر دو برون سو باشن با هم جمع میشن ینی برخلاف جهت یابی تو نیرو ها که اگه خلاف جهت باشم کم میشن ولی تو میدان مغناطیسی خلاف باشن جمع میشن
داداش این به نظرت درسته؟ من با این منطق گفتم که جمع میکنیم اون دو تای بالا و پایینی رو
659869
ببین اینا با قانون دست راست هستش باید بری درسنامشو بخونی از یه دونه کتابی چیزییه سوال
بفرمایید
من میگم اگه هر دو درون سو یا هر دو برون سو باشن با هم جمع میشن ینی برخلاف جهت یابی تو نیرو ها که اگه خلاف جهت باشم کم میشن ولی تو میدان مغناطیسی خلاف باشن جمع میشن
داداش این به نظرت درسته؟ من با این منطق گفتم که جمع میکنیم اون دو تای بالا و پایینی رو
من توی یه جمله نصیحتمو به درصد های زیر 90 میگم (( برادرانه منم به 90 هنوز نرسیدم)) : عزایزان اگه قرار باشه برای هر سوال یه دونه فرمول حفظ کنیم نمیشه فیزیک زد .... داداش من شما حالت کلی رو یاد بگیر مثل من ....بعدش اگه خواستی سرعتت بره بالا برخی از فرمولا رو حفظ کن .... الانم توی این سوال نباید بگی به خودت که هر جا دیدم موافق بود چی میشه مخالف بود چی میشه....
-
fbhn در سوال فیزیک گفته است:
بعد میشه اینم از روش آقای طلوعی حل کنین
!
من فیزیکم داغونه در حال پانسمانه
@njzamin @javadm328 alisoltany @ناظم :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
@دانش-آموزان-آلاء @Soheil95s95 -
اون گوشه ای n پریم هست؟
اینطوری سرعت صفر میشه که :///
یکم بد کیفیت هست به ترتیب از راست به چپ حروف رو بخون لطفا -
اون گوشه ای n پریم هست؟
اینطوری سرعت صفر میشه که :///
یکم بد کیفیت هست به ترتیب از راست به چپ حروف رو بخون لطفا -
-
-
با یه حالت دیگه هم من اوردم
گزینه 2 -
با یه حالت دیگه هم من اوردم
گزینه 2 -
-
بخدا این سوال ناقصه
همون دو رو هم شانسی گفتم من
چطوری شما حل کردید؟
این مجهولاش زیاده
من برم ریاضی 96 داخل رو دانلود کنم حلش کنم -
fbhn
دیدید گفتم سوال ناقصه
چطوری حل کرده بودید؟
اصن سوال نگفته بود که n و n پریم فاصله اش 1.5 هست و همچنین m و m پریم.
در حالت بله
جواب میشه گزینه یک