درخواست مشاوره برای انتخاب رشته
-
سلام میکنم خدمت همه ی دوستان و اساتید محترم.بنده دانش آموز پایه ی یازدهم رشته ی ریاضی و فیزیک هستم.دوست دارم که رشته ی خوب و مورد علاقه ام رو برای دانشگاه انتخاب کنم.از دبیر های مدرسه مون و چند نفر دیگه هم پرس و جو کردم،ولی متاسفانه هنوز به جمع بندی مناسب نرسیدم و واقعا نمیدونم که هنوز علاقه و استعداد واقعیم چی هست و توی چه رشته ای توانایی دارم و داخلش موفق میشم.درباره ی رشته ی حسابداری پرس و کردم،گفتن که اگر میخوام وارد این رشته شم،اصلا نیازی نبود خودمو سختی بدم و بیام ریاضی فیزیک و میتونستم خیلی راحت تر،از انسانی وارد شم،همچنین میگن که بازار کار خوبی نداره.درباره ی رشته ی های کامپیوتری هم سوال کردم اما خیلی ها میگن که اشباع شده و مثل همون حسابداری بازار کارش خوب نیست.بیشتر افراد فامیلمون هم رشته های خوبی خوندن و توش تخصص دارن ولی متاسفانه اکثرشون جاهای زیادی رزومه دادن اما جایی اونا رو استخدام نکرده...این مورد من رو نگران کرده و بعلاوه ی این که هنوز نتونستم رشته ی مناسبم رو پیدا کنم،تا حدودی مضطرب و ناامید شدم.قبل از اینکه وارد رشته ی ریاضی فیزیک بشم،ازمون یه آزمون گرفتن که برای سنجیدن این بود که کدوم رشته بریم واسه مون بهتره و شامل تست هوش و چیزای مختلف دیده بود و من تونستم رتبه ی 10 از 10 رو برای همه ی رشته ها کسب کنم.جدای از این ها،من علایقم رو مطرح میکنم و امیدوارم که من رو بتونید در انتخاب رشته ی مناسبم یاری کنید:
درسهای تخصصی مورد علاقه(به ترتیب اولویت):
1-حسابان (همه ی مباحث،با وجود اینکه گاهی اوقات ممکنه نمره ی مطلوبم رو تو این درس کسب نکنم)
2-فیزیک (با اینکه مبحث تحلیل مدار ها تا حدودی برام سخته،ولی ازش بدم نمیاد.)
3-آمار و احتمال
4-شیمی
5-هندسه
و درسهای عمومی:
1-زبان (این درس رو دوست دارم و معمولا نمره های خوبی درش کسب میکنم)
2-عربی
3-دینی
4-ادبیات
علایق کاری:
1-برنامه نویسی کامپیوتر
2-تدوین فیلم
3-شغلهایی که با محاسبات درگیر هستن (میزان علاقه م کمتر از دو مورد بالاست)*علایقی رو که مطرح کردم،ممکنه که خیلی درشون تخصص نداشته باشم،اما دوستشون دارم و برام جذابن،اما اینکه موفق بشم رو نمیدونم.
*داخل حل مسایل،مسایل جبری رو راحت تر از مسایل مدلسازی حل میکنم(منظور مسایلی هست که تا حدودی به دنیای واقعی مرتبطه،نه مسایلی که مدلسازی و جایگذاری شون راحته)
*جدای از علاقه،بازار کار و درآمد رشته و شغل آینده م خیلی برام مهم هستش و نمیخوام رشته ای برم که کار نتونم پیدا کنم و بیکار بمونم.
در صورت امکان،لطفا بعنوان نمونه چند رشته ی دانشگاهی بهمراه دانشگاه های خوب مربوطه رو با توجه به علایقم معرفی کنید.
اینم عکس کارنامه ی بنده در ترم اول:
در آخر ببخشید که طولانی شد،امیدوارم که اساتید و مشاوران عزیز بنده رو یاری کنن.با تشکر. -
سلام میکنم خدمت همه ی دوستان و اساتید محترم.بنده دانش آموز پایه ی یازدهم رشته ی ریاضی و فیزیک هستم.دوست دارم که رشته ی خوب و مورد علاقه ام رو برای دانشگاه انتخاب کنم.از دبیر های مدرسه مون و چند نفر دیگه هم پرس و جو کردم،ولی متاسفانه هنوز به جمع بندی مناسب نرسیدم و واقعا نمیدونم که هنوز علاقه و استعداد واقعیم چی هست و توی چه رشته ای توانایی دارم و داخلش موفق میشم.درباره ی رشته ی حسابداری پرس و کردم،گفتن که اگر میخوام وارد این رشته شم،اصلا نیازی نبود خودمو سختی بدم و بیام ریاضی فیزیک و میتونستم خیلی راحت تر،از انسانی وارد شم،همچنین میگن که بازار کار خوبی نداره.درباره ی رشته ی های کامپیوتری هم سوال کردم اما خیلی ها میگن که اشباع شده و مثل همون حسابداری بازار کارش خوب نیست.بیشتر افراد فامیلمون هم رشته های خوبی خوندن و توش تخصص دارن ولی متاسفانه اکثرشون جاهای زیادی رزومه دادن اما جایی اونا رو استخدام نکرده...این مورد من رو نگران کرده و بعلاوه ی این که هنوز نتونستم رشته ی مناسبم رو پیدا کنم،تا حدودی مضطرب و ناامید شدم.قبل از اینکه وارد رشته ی ریاضی فیزیک بشم،ازمون یه آزمون گرفتن که برای سنجیدن این بود که کدوم رشته بریم واسه مون بهتره و شامل تست هوش و چیزای مختلف دیده بود و من تونستم رتبه ی 10 از 10 رو برای همه ی رشته ها کسب کنم.جدای از این ها،من علایقم رو مطرح میکنم و امیدوارم که من رو بتونید در انتخاب رشته ی مناسبم یاری کنید:
درسهای تخصصی مورد علاقه(به ترتیب اولویت):
1-حسابان (همه ی مباحث،با وجود اینکه گاهی اوقات ممکنه نمره ی مطلوبم رو تو این درس کسب نکنم)
2-فیزیک (با اینکه مبحث تحلیل مدار ها تا حدودی برام سخته،ولی ازش بدم نمیاد.)
3-آمار و احتمال
4-شیمی
5-هندسه
و درسهای عمومی:
1-زبان (این درس رو دوست دارم و معمولا نمره های خوبی درش کسب میکنم)
2-عربی
3-دینی
4-ادبیات
علایق کاری:
1-برنامه نویسی کامپیوتر
2-تدوین فیلم
3-شغلهایی که با محاسبات درگیر هستن (میزان علاقه م کمتر از دو مورد بالاست)*علایقی رو که مطرح کردم،ممکنه که خیلی درشون تخصص نداشته باشم،اما دوستشون دارم و برام جذابن،اما اینکه موفق بشم رو نمیدونم.
*داخل حل مسایل،مسایل جبری رو راحت تر از مسایل مدلسازی حل میکنم(منظور مسایلی هست که تا حدودی به دنیای واقعی مرتبطه،نه مسایلی که مدلسازی و جایگذاری شون راحته)
*جدای از علاقه،بازار کار و درآمد رشته و شغل آینده م خیلی برام مهم هستش و نمیخوام رشته ای برم که کار نتونم پیدا کنم و بیکار بمونم.
در صورت امکان،لطفا بعنوان نمونه چند رشته ی دانشگاهی بهمراه دانشگاه های خوب مربوطه رو با توجه به علایقم معرفی کنید.
اینم عکس کارنامه ی بنده در ترم اول:
در آخر ببخشید که طولانی شد،امیدوارم که اساتید و مشاوران عزیز بنده رو یاری کنن.با تشکر.Player-1
پیام بدید به من اگر ممکنه -
من یه توصیه به عنوان یه دوست بهتون دارم ، اینقدر درگیر بازار کار نباشید ،تقرییا اکثر رشته های مهندسی الان بازار کار خوبی ندارن ،و فقط پزشکا اینده شغلیشون تضمینه اونم نهایتا تا چن سال دیگه ،هیچ کس از اینده خبر نداره ، مهم ترین بخش اینه که در نظر بگیرید واقعا چیو بیشتر دوس دارید ،اینکه چه کاری میخواید سال ها انجام بدین و ازش خسته نشین ،زندگی کوتاه تر از اونیه که ازش لذت نبریم ،در زندگی همیشه جایی بایستید که از خودتون رضایت داشته باشین با بقیه کاری نداشته باشین عدم موفقیت بقیه دلیلی بر عدم موفقیت شما نیست ،من کسایی رو میشناسم که شریف درس خوندن تو بهترین رشته و با بهترین نمره ها ولی الان بیکارن و کسی رو میشناسم که یه دانشگاه معمولی و شاید خیلی پایین تر از شریف درس خونده ولی الان کلی ادم زیر دستش کار میکنن ، بازار کار به شخص ادم هم بستگی داره ،هرجا که هستین باید بهترین تونو نشون بدین و قابلیتی داشته باشین که همه بخوان شما رو انتخاب کنن ،موفقیت ،پول ،شغل خوب ،زندگی خوب هیچ کدوم اینارو تو سینی به کسی تقدیم نمی کنن ،
-
و هیچ کس بهتر از خودتون نمی تونه تصمیم بگیره همیشه تصمیمای مهمو خودتون بگیرین ،خوب یا بد خودتون با عقل خودتون تصمیم بگیرین،بهترین مشاور شما خودتون هستین ،ارزوی موفقیت دارم براتون
-
Player-1
منظورم پی وی بود خب،
ولی توضیحات کلی:
تو رشته های ریاضی اگر به امید درخواست های مکرر به چپ و راست برای شغل باشید، هیچ کاری نخواهید داشت.
ولی صنعت ایران در یک سری حیطه ها هنوز زنده ست.
برنامه نویسی و صنعت سایت و نرم افزار
اگر کسی گفته برنامه نویسی پول نداره خبر نداره از صنعت. با توجه به ویژگی هایی که کفتی، میتونی آی تی بخونی. ولی دقت کن دانشگاه ما به هیچ عنوان پاسخ گوی نیازهای صنعتی نیست و باید از ترم یک خودت شروع به مطالعه زبانهای برنامه نویسی و ساخت نرم افزارهای ساده کنی. اگر منتظر دانشگاه باشی سرت بی کلاه میمونه. مثلا ترم یک همزمان با واحد های برنامه نویسی که غالبا جاوا و سی پلاس یا سی شارپ و سی پلاس میگن، موازی با اینها میتونی پایتون رو بخونی و سواد واقعی برنامه نویسی رو گسترش بدی، از ترم دو با استفاده از جاوا شروع کنی به نرمافزار و یه نیم نگاهی هم به سوویفت داشته باشی. بازار نرمافزار هیچوقت سیر نمیشه.دومین پیشنهاد، اگر شیمی دوست داشته باشی، رشته مهندسی مواد هست. مهندسی مواد بر خلاف برنامه نویسی و آی تی، یک رشته کاملا صنعتی از نوع خشن هست. محیط کاری غالبا کارخونه های فولاد و صنایع مربوطه در شهرهای صنعتی یا جنوب هست. ولی با یادگیری یک سری توانایی های خاص از جمله بازرسی های جوش و یا روشهای آنالیز قطعه در آزمایشگاه میتونی کارهای پر درآمدی پیدا کنی. ولی خب شرایط کاری نسبت به آی تی سخته.
سومین پیشنهادی که از رشته های ریاضی بهت میتونم داشته باشم اینه که اگه میتونی از شریف قبول بشی، هر رشته ای، اصلا مهم نیست، قبول شو و اپلای کن به خارج. دنیا و آخرتت تامین میشه