-
سلام
کدوم قسمت ها الان وجود نداره از شیمی در تدری پارسال ؟
ما که کنکور 96 هستیم با دیدن این فیلما نتیجه میگیریم؟EHSAN.S
بله اینجا همه کنکورین از کلاسای پارسال و پریسالم میشه استفاده کرد -
EHSAN.S در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست خوبم اگه کسی یا الا جزوه رو داشت حتما میزاشت
اگر پستای قبلی رو بخونید کتاب ایشون الان چاپ شده و جزوه ها همون کتابشون هس که در اختیار دانشجو ها اول سال قرار گرفت بدلیل دیر چاپ شدن کتاب اقا اقاجانی
الامن میتونی زنگ بزنی بخری کتابو میارن دم در برات
شماره
02166410000
انتشارات بیست -
CHEMIST هم سال دوم هم سال سوم و هم پیش کتاباشون جدا از هم هستش
-
سلام من برا شیمی قبلا کتاب گرفتم برا دوم مبتکران،سوم خیلی سبز،میشه کتاب آقاجانی رو نخرم فقط نکاتشو تو دفتر بنویسم یا اینجور نمیشه؟
-
سلام من برا شیمی قبلا کتاب گرفتم برا دوم مبتکران،سوم خیلی سبز،میشه کتاب آقاجانی رو نخرم فقط نکاتشو تو دفتر بنویسم یا اینجور نمیشه؟
چرا نمیشه عزیز همون کارو کن
من کتاب اقای اقاجانی رو دیدم به نظرم اصلا خوب نیس برای کسی که سر کلاساش نمیره
در ضمن درسنامه هاشم همون خیلی سبز و مبتکران و ... بیشتر از تکنیکاری که میگه استفاده کن تا اینکه کتاب بخری
-
چرا نمیشه عزیز همون کارو کن
من کتاب اقای اقاجانی رو دیدم به نظرم اصلا خوب نیس برای کسی که سر کلاساش نمیره
در ضمن درسنامه هاشم همون خیلی سبز و مبتکران و ... بیشتر از تکنیکاری که میگه استفاده کن تا اینکه کتاب بخری
mohammadalizadh شما حرفایی میزنینا!
روی خود کتاب اقای اقاجانی عزیز نوشته کتاب کلاس و باید با فیلماشون پیش بیای حتما که نباس بری کلاس ! -
mohammadalizadh شما حرفایی میزنینا!
روی خود کتاب اقای اقاجانی عزیز نوشته کتاب کلاس و باید با فیلماشون پیش بیای حتما که نباس بری کلاس !@_Mr.Gentleman_
عذر خواهی میکنم
-
میشه یکی به من بگه دقیقا چیکار کنم؟؟؟؟کسی کتاب جامع شیمی گاجو دیده؟؟نظرتون درمورد درسنامه هاش چیه؟؟؟میشه من درسنامه های اونو بخونم و فیلمای اقای اقاجانیو ببینم و نکاتشو یادداشت کنم و از موج ازمون الگو تست بزنم؟؟؟برای درصد بالا
-
سلام،ببخشید فیلماشون کاملن؟!ینی همه ی مباحث شیمی رو تدریس کردن؟!
-
سلام،ببخشید فیلماشون کاملن؟!ینی همه ی مباحث شیمی رو تدریس کردن؟!
-
سلام مرسی بابت پاسخگویی..ولی منظورم همینه ینی کلاس کنکور۲استاد که پارسال ضبط شده کامله؟!میدونم که امسال کامل ضبط میشه خب
ولی من منظورم کلاس پارساله ایشونه
-
سلام مرسی بابت پاسخگویی..ولی منظورم همینه ینی کلاس کنکور۲استاد که پارسال ضبط شده کامله؟!میدونم که امسال کامل ضبط میشه خب
ولی من منظورم کلاس پارساله ایشونه
-
roz
آها،مرسی

-
من جزوه ی سینتیک رو پرینت گرفتم ، اما فقط آرم sanatishaif و آلاء در صفحات چاپ شده . خود شخصی که پرینت گرفت هم متوجه نشد مشکل از چیه . میشه راهنماییم کنید باید چه کار کنم؟
@راد در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
من جزوه ی سینتیک رو پرینت گرفتم ، اما فقط آرم sanatishaif و آلاء در صفحات چاپ شده . خود شخصی که پرینت گرفت هم متوجه نشد مشکل از چیه . میشه راهنماییم کنید باید چه کار کنم؟
سلام پارسال این جزوه رو پرینت کردم مشکلی نداشت !
میشه لینک دقیق بدید بررسی کنیم ؟
سلام بچه ها
به صورت خلاصه (نمیخواد مفصل بگین. چون وقت ندارین میدونم)
ممکنه بگین توی مقایسه های نقطه جوش و نیرو های بین مولکولی توی کل دسته بندی های موادی که میخونیم،
ترتیب مواد چجوریه؟
البته می دونم مثلا ترکیبات یونی یا جامد های کووالانسی نیروی بین مولکولی ندارن. اما لطفا جایگاهشون توی رده بندی نقطه جوش بگین. ممنون
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون