اونایی که روزه میگیرن کمکککککک کنن
-
بچه هایی که روزه میگیرین چطور درسارو میخونین من خودم از ساعت 5 به بعد هیچ کاری نمیتونم بکنم چه ساعتایی رو میخونین و چطوری
-
بچه هایی که روزه میگیرین چطور درسارو میخونین من خودم از ساعت 5 به بعد هیچ کاری نمیتونم بکنم چه ساعتایی رو میخونین و چطوری
needdaa در اونایی که روزه میگیرن کمکککککک کنن گفته است:
من طبق این برنامه پیش میرم. در واقع 3 تاست می تونین با هر کدوم راحت ترین پیش برین.
امیدوارم مفید واقع بشه.
-
needdaa سلام .من کنکوری نیستم ولی خب امتحاناتمه برای همین بعد سحری معمولا میخوابم تا 7بعد از 7شروع میکنم تا حدودای1.چون تو این زمان نه زیاد احساس تشنگی میکنی نه گرسنگی و خب بیشترین نیروت تو صبحه تا بعد ظهر .هرچه به افطار خوب نزدیک میشی نیروتم تحلیل میره.خیلی هم میگن بعد افطار شروع کنید تا سحر ولی من تجربه نکردم این کارو چون واقعا بعدافطار اصلا حوصلم نمیاد درس بخونم.بعد هم تو ماه رمضون 6تا9ساعت بخونی هم خیلی خوبه تا اصلا نخونی برای تو که کنکوریی(البته نظر شخصیه).
-
بنظر من تو ایام امتحانات روزه واجب نیست
-
روزه قطعا واجبه ایام امتحان و غیر امتحان نداره...
ی امتحان و کنکور چیزی نیست ک ادم بخاطرش روزه نگیره
دوستم تو معدن (شرایط فوق العاده سخت کار میکنه) ولی روزه شونو میگیرین ...
بهتون توصیه میکنم حتما روزه تون رو بگیرید و یقین داشته باشید خدا کمکتون میکنهچه در ایام امتحانات و چه کنکور و چه هر شرایطی...
-
-
yaldashibani
همچین چیزی نیست
رتبه کشوری ۱۰ تجربی کنکور ۹۶ محمد صادق جعفر پوراگه درست بگم به تراز ۸۰۰۰ قلم چی هم رسیده بود با زبون روزه ... خیلی راحت میشه روزه گرفت و درسم خوند -
yaldashibani
همچین چیزی نیست
رتبه کشوری ۱۰ تجربی کنکور ۹۶ محمد صادق جعفر پوراگه درست بگم به تراز ۸۰۰۰ قلم چی هم رسیده بود با زبون روزه ... خیلی راحت میشه روزه گرفت و درسم خوندzeinab12 در اونایی که روزه میگیرن کمکککککک کنن گفته است:
yaldashibani
همچین چیزی نیست
رتبه کشوری ۱۰ تجربی کنکور ۹۶ محمد صادق جعفر پوراگه درست بگم به تراز ۸۰۰۰ قلم چی هم رسیده بود با زبون روزه ... خیلی راحت میشه روزه گرفت و درسم خوندرتبه یک کنکور 95 ریاضی هم روزه میگرفت
ولی هرکی باید شرایط خودشو در نظر بگیره
خدا مهربونه آتیش نمیزنتت ک چرا گشنگی نکشیدی
هرکی باید شرای خودشو بسنجه -
zeinab12 در اونایی که روزه میگیرن کمکککککک کنن گفته است:
yaldashibani
همچین چیزی نیست
رتبه کشوری ۱۰ تجربی کنکور ۹۶ محمد صادق جعفر پوراگه درست بگم به تراز ۸۰۰۰ قلم چی هم رسیده بود با زبون روزه ... خیلی راحت میشه روزه گرفت و درسم خوندرتبه یک کنکور 95 ریاضی هم روزه میگرفت
ولی هرکی باید شرایط خودشو در نظر بگیره
خدا مهربونه آتیش نمیزنتت ک چرا گشنگی نکشیدی
هرکی باید شرای خودشو بسنجه