دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
roz در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
MOSTAFA74
زیست سوم امسال با آقای امینی راد ضبط میشه
و کلاس های آقای پازوکی و رحیمی قراره ناقصی هاشون ضبط بشهاخ جون مرسیعشقین بخدا
-
انقباض مکانیکی بطن چه زمانی شروع می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
shaqa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
انقباض مکانیکی بطن چه زمانی شروع می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستول یا انقباض بطن از R شروع میشه تا بعد از t( شروع سیتوسل میترال و سینی بسته میشه و ایجاد صدای اول بعد سینی باز میشه خون به سرخرگ میره )
بعد از t سینی ها بسته میشه و صدای دوم فلب ایجاد میشه بعدش میترال و دو لختی باز میشه( دیاستول بطن )
و زمانی انقباض میکنه که دهلیز در حال استراحته -
سلام ممنون از همه ی دست اندر کاران آلا
من از همه ی کلاسها ی آلااستفاده میکنم واقعا عاااااااالی هست
ممنون میشم زیست امسال رو هم تو سایت قرار بدید، صفر تا صد -
zende bad alaa
سلام
برنامه های امسال آلا برا زیست
تکمیل ناقصی های کلاس های استاد پازوکی و آقای رحیمی
0تا 100 زیست سوم با تدریس آقای امینی راد -
بچه ها اینکه برای فیلم ها توضیحات بیشتری نمی نویسید به این معنیه که فیلم ها رو نگاه نمی کنید ؟ یا اینکه حوصله ندارید بنویسید ؟
اگر نگاه نمی کنید بگید این همه براش وقت نذاریم، اگر حوصله ندارید بگید که ما هم اول به کارهای مهم تر دیگه برسیم
-
زمین شناسی نداریم....
-
elinamoradi123 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
زمین شناسی نداریم....
نه نخواهیم داشت!
-
zahra1303 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab ن بابا اقا سهرابِ عزیز این چ حرفیه ... من ب شخصه هنوز تازه شروع کردم دارم زیست1 رو میخونم ... ب زیست2 نرسیدم ... بازم اگه هنوز کسی ننوشته من بنویسم ... همین چندتا جلسه ی جدیدی ک از اقای رحیمی گذاشتین رو میگین ؟
ممنون این بزرگی شما رو می رسونه، هم این جدیدا و هم اون قدیمیا، کلا هر فیلمی که می بینی اگه می تونی توضیحات بیشتر و کامل تری از توضیحاتی که رو سایت هست بنویسی، دریغ نکن!
ممنون -
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
zahra1303 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab ن بابا اقا سهرابِ عزیز این چ حرفیه ... من ب شخصه هنوز تازه شروع کردم دارم زیست1 رو میخونم ... ب زیست2 نرسیدم ... بازم اگه هنوز کسی ننوشته من بنویسم ... همین چندتا جلسه ی جدیدی ک از اقای رحیمی گذاشتین رو میگین ؟
ممنون این بزرگی شما رو می رسونه، هم این جدیدا و هم اون قدیمیا، کلا هر فیلمی که می بینی اگه می تونی توضیحات بیشتر و کامل تری از توضیحاتی که رو سایت هست بنویسی، دریغ نکن!
ممنونببخشید سهراب جان بخدا شرمندم نتونستم بنویسم اونارو اصلا برنامم پیش نمیره و وقتی برام نمیمونه که برم اون فیلمارو ببینم دوباره و بنویسم تیترشو ولی انشاالله زنده بودم هر جلسه جدید شیمی اومد همون روز که میبینم تیترشم یادداشت میکنم که شرمنده شما هم نشم
-
توضیحات جلسات دکتر رحیمی کامل بود ... غیر از جلسه ی 54 تا 58 ک توضیحی نداشت ...
جلسه ٥٤ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ١ :
- نحوه ی خوندن فصل 9و10و11
- تدریس مبحث ویروس ها :
تدریس ص204 تا 207 کتاب درسی ( جنس ، اندازه ، تولیدمثل ، آلوده کردن ، کپسید ، پوشش ، انواع کپسید ، وجود آنزیم در برخی ویروس ها ، همانندسازی )
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5169
-
جلسه ٥٥ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٢ :
ادامه ی تدریس مبحث ویروس ها :- روش های نفوذ ویروس ها به درون میزبان خود
- بررسی تفاوت آلوده کردن با ضرر رساندن
- کشف ویروس ها
- بررسی ویروس ها از نظر DNA یا RNA دار بودن
- ویروس تبخال
- ویروس HIV
- چرخه ویروس ها
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5170
-
جلسه ٥٦ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٣ :
ادامه ی تدریس مبحث ویروس ها :- بررسی چرخه ی لیزوژنی و لیتیک
- پریون ها
- ویروئید ها
- عوامل بیماری زایی در گیاهان
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5171
-
جلسه ٥٧ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٤ :
تدریس مبحث باکتری ها :- تفاوت باکتری ها با یوکاریوت ها
- بررسی باکتری ها از لحاظ شکل
- طبقه بندی باکتری ها بر اساس نوع دیواره ( باکتری های گرم مثبت و منفی )
- آندوسپور
- ویژگی های سلول های پروکاریوتی
- باکتری های تولیدکننده و مصرف کننده
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5172
-
جلسه ٥٨ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٥ :
ادامه ی تدریس مبحث باکتری ها :- باکتری های هتروتروف
- روش های بیماری زایی در باکتری ها :
١- استفاده از میزبان به عنوان منبع غذایی ( مایکوباکتریوم توبرکلوسیز ، پروپیونی باکتریوم آکنس )
٢- توکسین های باکتریایی ( کورینه باکتریوم دیفتریا ، استافیلوکوکوس اورئوس ، کلستریدیوم بوتولینم ) - مبارزه با بیماری های باکتریایی
- آنتی بیوتیک ها
- اهمیت باکتری ها
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5173