آزمون آزمايشی لازمه؟
-
سلام
شما وقتی آزمون میری برنامه داری و در واقع هدفدار میشه مطالعه هاتون و میدونید کی قراره چیکار کنید
در واقع برنامه آزمون ها جهت رو براتون مشخص میکنه
سر آزمون ها مهارت هایی رو یاد می گیرین
مانند مدیریت زمان
چگونگی جواب دادن به سوالات
تشخیص ارزشمندی هر سوال
و...
تشخیص ضرورت شرکت با خودتون -
سلام
شما وقتی آزمون میری برنامه داری و در واقع هدفدار میشه مطالعه هاتون و میدونید کی قراره چیکار کنید
در واقع برنامه آزمون ها جهت رو براتون مشخص میکنه
سر آزمون ها مهارت هایی رو یاد می گیرین
مانند مدیریت زمان
چگونگی جواب دادن به سوالات
تشخیص ارزشمندی هر سوال
و...
تشخیص ضرورت شرکت با خودتون -
roz
من پشت کنکوری ام اما از آزمون همش استرس دارم همش ميگم جامع ها روشرکت کنم بهتره کلن از ابتدا تا کتابی رو خوب تموم نکنم نميتونم آزمون بدم حالا چیکار کنم؟؟Šàřà
دوست خوب استرس میدونم خیلی بده
اما از اول ازمون بری بهتره
اینطوری دقیقا تو هر مبحث به ریز اشکال هات تو اون مبحث پی می بری
اشکال ما اینه میخوایم همه چی رو تموم کنیم بعد خودمون رو به چالش بکشیم
در صورتی که اگه جرات کنیم از اول این کار رو بکنیم خیلی بهتره
تو آزمون میری که تحلیل کنی
که متوجه بی دقتی هات بشی و رفته رفته اینا رو درست کنی
فکر می کنی اینا رو از اول بفهمی بهتره یا سر آزمون جامع ها؟! -
roz
من پشت کنکوری ام اما از آزمون همش استرس دارم همش ميگم جامع ها روشرکت کنم بهتره کلن از ابتدا تا کتابی رو خوب تموم نکنم نميتونم آزمون بدم حالا چیکار کنم؟؟Šàřà دقیقا منم همینطورم تا کتابی رو تموم نکنم نمیتونم برم سراغ یکی دیگه ی جورایی خیالم راحت نیس .. ولی دکتر افشار میگفت این مدل درس خوندن قطبی درس خوندنه اصلا خوب نیس منم دارم سعی میکنم عادتم رو عوض کنم .. من پایم خیلی ضعیفه گفتم فعلا پایم رو میخونم همه چی ک اوکی شد فقط آزمون ازمایشی ها رو شرکت میکنم ... ولی اینطوری در واقع دارم از واقعیت ها فرار میکنم اینکه من تمیتونم استرسم رو کنترل کنم و باید از همین اول شروع کنم و تو آزمون آزمایشی ک شرکت میکنم اونو درستش کنم ، اینکه من مدیریت زمانم اصلا خوب نیس باید اینم از همین حالا روش کار کنم و خیلی چیزای دیگه تا برای آزمون های جامع و البته کنکور خودمو آماده کنم ... سر آزمون های جامع دیگه وقت پیدا و درست کردن نقاط ضعف نیست .. ب نظرم از همین مهر شروع کن و با برنامه پیش برو در ثانی این ک تو ی جو رقابتی قرار بگیری خیلی خوبه مخصوصا واسه ما ک از درس و مدرسه و کلاس دوریم .. خودش میتونه ی محرک خوب باشه تا تو انگیزت رو از دست ندی ب علاوه خیالت راحته ک ی برنامه داری ک تا کنکور میتونی تمام مباحث رو خوب بخونی و مرور کنی... منم مثل توام و با این تفسیرات تصمیم گرفتم امسال از 23مهر قلمچی شرکت کنم