آقای جلال موقاری
-
سلام میشه اقای موقاری صفرتاصد کنکور رو تدریس کنن؟؟؟
-
سلام
ضمن عرض خسته نباشی به شما و کارگزاران آلا.
از شما تقاضا میکنم در سال تحصیلی ۹۷_۹۸ برای تدریس زیست یازدهم،از آقای جلال موقاری استفاده شود.
ایشون بسیار زیبا و مفهومی با تمام تلاش به تدریس میپردازند.
️
️متن پررنگ
با تشکر.
آقای موقاری فوق العاده هستند
-
با سلام به اقای موقاری عزیز خیلی ازتون ممنون میشم که تدریس سال یازدهم هم خوتون بدید شما خیلی فوقولاده هستید و به قول دوستمون تنها دبیری هستید که فیلمای تدریستون کامله
-
جالبه همه اینایی که گفتن اقای جلال موقاری رو بیارین تدریس کنن اکانت هاشون دو روز پیش ساخته شدن یعنی درواقع یه نفر هستن ://
-
جالبه همه اینایی که گفتن اقای جلال موقاری رو بیارین تدریس کنن اکانت هاشون دو روز پیش ساخته شدن یعنی درواقع یه نفر هستن ://
Omid Asia در آقای جلال موقاری گفته است:
نه انجمن ترکید تمام اکانت ها و پست ها تا ۲ ماه پیش پاک شد
بعد اطلاعیه زدیم تو کانال که می تونن بیان و نظراتشون رو بگن -
باسلام وعرض ادب خدمت دوستان ایجانب همین درخواست را از مجموعه آلا دارم وبسیار از شما وآقای موقاری سپاس گذارم
-
بعد اطلاعیه زدیم تو کانال که می تونن بیان و نظراتشون رو بگنsohrab ببخشيد من تازه اكانت ساختم
ولي تيكه هايي از تدريس اقاي موقاري رو ديدم.
دكتر طلوعي ديدم ناصح زاده ديدم اقاجاني ديدم
و بقيه.. هركدوم رو يه تيكه ديدم..
و اين حتما نياز نبوده كه من اكانت داشته باشم.
نميدونستم انجمن الايي هم وجود داره.
من فقط همين يك اكانت رو دارم
لطفا همديگه رو قضاوت نكنيم..
ممنون از سايت خوبتون -
بعد اطلاعیه زدیم تو کانال که می تونن بیان و نظراتشون رو بگن -
سلام نه این حرفا چیه اشکالی نداره ماقراره دوسال درکنار هم باکمک مجموعه آلا برای سولات مون جواب پیداکنیم ودونه دونه مشکلاتمون رو نابود کنیم ان شاالله دوسال دیگه هم ما باهم تودانشگاه های بزرگ کشور همدیگه رو به صورت فیزیکی ببینیم نه مجازی .مقدمه این راه اینه که سخت درس بخونیم وآینده مونو بسازیم
یاعلی -
پس کی اقای موقاری شروع میکنند یازدهم تابستون تموم شد
-
سلام من هم مدتی از تدریس اقای موقاری براپایه دهم استفاده کردم عالی بود خواهش میکنم براپایه یازده هم بزارید من ازشهرستان هستم وسطح تدریس درمدارس اینجا خیلی پایینه
-
استاد موقاری عالی هستن و از مجموعه ی آلا هم تقاضا دارم زیست یازدهم استاد موقاری رو لطف کنن و برای ما قرار بدن دوستی تو پستشون گفته بودن بهتره از هر تدریسی جزوه گذاشته بشه منم از مدیر عزیز آلا همین تقاضا رو دارم چون به خاطر وقت بالا و حجم زیاد دروس منم به تازگی ترجیح دادم فقط بخشی از تدریس استاد که خلاصه تو تخته نوشتنو یادداشت کنم فقط خواهشا خلاصه ای و یا جزوه ای قرارداده بشه با تشکر.
-
سلام منم می خواستم مثل همه از شما خواهش کنم اگه میشه از آقای موقاری برای تدریس زیست ۱۱ استفاده کنید چرا که ایشون یکی از بهترین دبیر هایی هستن که تو این ۱۱ سال دیدم. در ضمن واقعا سایت عالی و کارآمدی دارید و از شما و همه دست در کاران تشکر می کنم.
-
پس کی اقای موقاری شروع میکنند یازدهم تابستون تموم شد
-
من موندم چرا زیست دهم کتاب بچه های 96-97 رو بررسی کردن,ماها که میریم دوازدهم کتابمون یه سری فرقا با چاپ جدید داره و به قول خود ایشون تمام کلمات زیست مهمه ایکاش حداقل یازدهمو با کتاب خودمون پیش بره.
والا همینجور هر روز یه خبر میدن کار مارو سخت میکنن امیدمون فقط به شماست