سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
منابع تحصیلی- کتاب های درسی- کدام نشریه ؟
-
YAZDAN 0 در منابع تحصیلی- کتاب های درسی- کدام نشریه ؟ گفته است:
سلام من می خواستم ببینم کدوم منابع برای درس هایی مثل فیزیک و ریاضی و ..... لازم است . کدوم منابع بهتر هستند مثلا منبع برای شیمی .
برای اموزش از فیلم ها استفاده کنید اما خب منابع نظام جدید فرق ممکنه داشته باشه اینکه کدوم انتشارات خوب باشه
مثلا فیزیک برای ما من خودم گاج نقره ی داشتم شیمی مبتکران ریاضی خیلی سبز
در اخرهم واسه هر سه تاشون موج ازمون گرفتم -
سلام
برای آموزش شیمی پیشنهاد میکنم حتما از تدریس اساتید آلا خصوصا استاد آقاجانی استفاده کنید
برای تست تفاوت چندانی بین کتاب ها وجود نداره و بستگی ب خودتون داره ک با کدوم کتاب کنار میایید
واقعیت اینه که هیچ انتشاراتی وجود نداره که کتاباش تو همه ی درس ها عالی باشند
و ی مساله ی خیلی مهم : همیشه پرفروش ترین کتاب بهترین کتاب نیست!
مثلا مدتی بود که کتاب آقای بهمن بازرگان (مبتکران) تو شیمی خیلی مشهور و پرفروش بعد و از هرکسی میپرسیدی کتاب شیمی چی بخرم قاطعانه میگفت : مبتکران! ولی وقتی من سراغ این کتاب رفتم اصلا از طرز نگارشش خوشم نیومد و حتی تست هاش کلافه ام میکرد (درحالی که بودن کسایی که با این کتاب ب درصد خوبی تو شیمی میرسیدند)
این که چه کتابی برای شما مناسبه فقط و فقط ب خودتون بستگی داره ، بهتره کتاب های مختلف رو ببنید ، حداقل یک مبحث مشترک از هر کدوم رو بررسی کنید و بعد تصمیم بگیرید(درضمن لازم نیست برای بررسی کتاب ها رو بخرید! از دوستانتون یا از کتابخونه میتونید برای چند روز قرض بگیرید)
براتون آرزوی موفقیت میکنم -
سلام .دوست من برای فیزیک کتاب گاج نقره ای به نظر من بهترینه و حتی برای منه نظام جدیدم میخوام تا سال دوازدهم فیزیکم گاج نقره ای باشه چون بیش از 90درصد تستاش مربوط به کنکورای سالا قبله و این خیلی عالیه دوم درسنامه خوب و مفهومیشه که تورو از هر جزوه ای بی نسیب میکنه ولی در کل منم تابع دوستان هستم نگاه کن ببین کدوم کتاب باهات جوره یعنی چی ببین با کدوم کتاب حال میکنی با کدوم کتاب راحتی کدومو دوست داری همون کتابو بخر و اینم بدون هیچ کتابی یک جزوه کامل نیست ولی سعی کن بهترینشو انتخاب کنی و خودت از اون کتاب لذت ببری که هیچ حتی خودت از داخلش نکته در بیاری.
-
YAZDAN 0 در منابع تحصیلی- کتاب های درسی- کدام نشریه ؟ گفته است:
سلام من می خواستم ببینم کدوم منابع برای درس هایی مثل فیزیک و ریاضی و ..... لازم است . کدوم منابع بهتر هستند مثلا منبع برای شیمی .
سلام برای من که نظام قدیم بودم فیزیک نشر الگو(درسنامه وتست)رضا خالو به نظر من عالی بود فقط یه کم سخته اگه میتونی از اون استفاده کن
-
به نظر من بهترین منبع برای خوندن همون چیزیه که خودتون بهتر باهاش یاد میگیرید و اینطوری نیست که برای همه یکسان باشه
برای مثال شما برای ریاضی شاید با جزوه دبیرتون خیلی بهتر یاد بگیرید تا کتاب خیلی سبز یا یه نفر دیگه مهر و ماه رو ترجیح میده
منظورم اینه که بهترین منبع ، همون منبعیه که خودتون باهاش بهتر و راحتتر یاد میگیرید و فرقی نمی کنه و مهم اینه که بعد از خوندنش بتونید به تستا پاسخ بدید یا حتی اگه نتونستید جواب بدید حداقل تستا و پاسخ نامه رو متوجه شید و درکش کنید (البته ممکنه چندتا تست خیلی سخت باشه بینشون که نشه متوجه راه حل شد، در اونصورت از بقیه توو تایم آزادشون میپرسیم)
بهترین منبع برای تست هم تستای کنکوره
این جمله به این معنی نیست که فقط تستای کنکور
معنیش اینه که اولویتتون با تستای کنکور باشه و بعد تستای دیگه -
کتاب تستایی که برمیدارید مطمئنا سطحشون با هم فرق میکنه و شما با توجه به وضعیت خودتون توو اون درس علاقتون یا وقتی که میخواید واسه اون درس بذارید انتخاب کنید.
یه سری منابع هستند که اکثر دانش آموزا باهاش بیشتر جواب گرفتن
برای شروع (برای یکی مثل خودم که هیچی تست نزده) برای شیمی مبتکران و برای ریاضی خیلی سبز رو پیشنهاد می کنم...اگه متوجه درسنامه شدید و تونستید تست بزنید که فیلم لازم نیست به جاش وقتتون رو بیشتر به تست اختصاص بدید
خب من خودم جزء این دسته افراد نبودم و وقتی درسنامه استوکیومتری مبتکران رو متوجه نشدم از فیلمای استاد آقاجانی استفاده کردم که عالی بود
برای زیست هم اگه برگردم نشرالگو رو استفاده می کنم
اگه سطح فیزیکم خوب بود از نشرالگو
ولیی شخصا چون فیزیکم ضعیف بود اول فیلمای استاد کازرانیان رو دیدم بعدش از گاج نقره ای و قلم چی آبی تست زدم بستگی به فصلش داشت
تعریف فیزیک خیلی سبز رو هم شنیدم ولی کتابشو استفاده نکردمبرای تستای سخت تر شیمی میتونید از موج آزمون یا آی کیو استفاده کنید
بهترین کار شاید بتونه این باشه که کتابای دوستاتون رو به نوبت به مدت چند روز یا چند ساعت قرض بگیرید ببینید کدوم بیشتر به دردتون میخوره از اون استفاده کنید
-
alireza.jet در منابع تحصیلی- کتاب های درسی- کدام نشریه ؟ گفته است:
romisa از نظر شما کتاب iq برای زیست خوبه؟منظورم اینه که از کتاب دور نشده باشه و دنبال نکته های بدرد نخور نباشه و واقعا از چیزی که تو کتاب هست تست داده باشه کتاب iq اینجوری هست؟اگر نیست میشه یه کتاب پیشنهاد بدین
ممنونبه نظرمن آی کیو خیلی ریز شده رو کتاب (بعضی وقتا واقعا شورشو درمیاره !)
گاهی وقتا دور شده از کتاب اما نکات به دردبخور هم کم نداره...تست های چالشی زیادی داره فقط اگه پشتکار داشته باشید و از اینکه ناموفق بودید در حل بعضی تستا ، ناامید نشید
اگه خریدیدش و متوجه تستها و پاسخنامه میشید کتاب خوبیه همینو ادامه بدید
ولی به نظرم نشرالگو متعادل تر و بهتر از آی کیو عمل کرده تازه اون درسنامه های خیلی خوبی هم داره که آی کیو نداره (آی کیو فقط یکم جدول جم بندی توو بعضی فصلا و یکم کادرای نکته بندی داره )
تستای آی کیو چالشی تر از نشرالگویه
ولی به شخصه بین نشرالگو و آی کیو ، نشرو انتخاب میکنم
درواقع اونچه که مهمه تسلط رو تستای اون کتاب تسته
در هر صورت شما با هرکدوم از اینا (نشر به تنهایی یا آی کیو به تنهایی ) با تسلط بر تستها و جواب هاشون میتونید درصد خیلی خوبی توو زیست به دست بیارید خودتون یه فصلو از هرکدوم تست بزنید ببینید با کدوم راحت تر و بهتر یاد می گیرید همونو انتخاب کنید و بخرید و بخونید
چون هر شخص با یه کتابی راحته و متفاوت از دیگریه -
YAZDAN 0
اساسا کتاب خوب و بد وجود نداره باید ببینید کدوم کتاب به شما بهتر آموزش می ده و باهاش بهتر ارتباط می گیرید
اصلا مهم نیست که دیگران چی می گن ... اونا بر اساس سلیقه خودشون نظر می دن
مثلا ممکنه همه همکلاسی هاتون بگن کتاب A مناسبه ولی وقتی شما با اون کتاب نمی تونید ارتباط برقرار کنید خب نباید از اون کتاب استفاده کنین!
موفق باشید -
romisa البته من نشر الگو هم داارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اما میخوام ببینم مثلا نشر الگو تو فصل1 مثلا رو یه نکاتی بیشتر تاکید داشته کتاب iq هم رو یه موضوع دیگه /نکاتی که این دوتا کتاب روشون تاکید داشتن کدوم کاربردی تره؟
-
romisa البته من نشر الگو هم داارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اما میخوام ببینم مثلا نشر الگو تو فصل1 مثلا رو یه نکاتی بیشتر تاکید داشته کتاب iq هم رو یه موضوع دیگه /نکاتی که این دوتا کتاب روشون تاکید داشتن کدوم کاربردی تره؟
به نظر من از هر دو کتاب همین فصل اولی رو که میگید تست بزنید
اینقد وسواس نداشته باشید و بدونید هیچ کتابی کامل نیست و زیست خیلی وسیعه
اگه رو یکیشون مسلط شید درصدتون عالی میشه مهم درک اون فصله
به نظرم نشر بهتره ای کیو گاهی به نکات کم اهمیت هم گیر میده البته فقط گاهی
ولی نشر به نظرم نکات پررنگ ترو -
romisa امتحان کردم نشرالگو بهتر بود ممنون از راهنمایی هاتون ببخشید اگه کلافتون کردم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نه کلافه نشدم
هرسوالی داشتید حتما بپرسید
خوشحال میشم کمکی از دستم بربیاد
به نظرم تاپیک بزنید همه رو تگ کنید تا سوالتون بیشتر دیده شه