برنامه ریزی و نحوه مطالعه برای دهم
-
سلام به همه. من میخوام تو دوماه باقی مونده کتاب های دهم رو پیش خوانی کنم. به نظرتون چه درس هایی رو بخونم؟ برای هر کدوم چقدر وقت بزارم؟ تست بزنم؟ اگه ممکنه یه برنامه خوب به من معرفی کنید.
-
توصیه که من به شما دارم
یک پیش خوانی قبل تدریس
فعال بودن وخوب گوش کردن تو کلاس
خوندن درس همون روز وحل تعدادی تمرین براش
طبق تدریس اساتیدتون وامتحاناتون برنامه بریزید ودرسا رو طول هفته بخونید نزارید شب امتحان
من خودم دانش اموز حساس وزرنگی بودم برای همین سعی می کردم پنج شنبه جمعه درسای هفته رو مرور کنم
برای همین همیشه برای امتحان آماده بودم
بعد قبل شروع امتحانات ترم تو روزام با حذف تایم تفریح ومدرسه ودرسای اون زمان یه تایم خالی در حد یکی دو ساعت پیدا می کردم در روز وشروع به خوندن درسای اصلی میکردم تا موقع خود امتحان راحت تر باشم
اما درمورد کنکور تون که هنوز مونده بگم
شما سعی کنید از الان خوب مفهوم یاد بگیرید تابستون می تونید تست بزنید یا ایام عید به نطرم در طول سال هدفتون یادگیری کامل باشه اگه ازمون می رید یا تست حل کردید دید یادگیری بهش داشته باشید مثل مثال کتاب درسی
ذره ذره هم گام با مدرسه ار تدریس اساتید آلا استفاده کنید وجزوه بنویسید تابستون درسای دهمتون بخونید وسعی کنید روشون مسلط شید
در کل به نظرم ساعت مطالعه بالا یا خوندن به سبک کنکور برای شما زوده
به فکر یادگیری باشید ومطمئن باشید وقتی هدفتون یاد گیری باشه وبهش برسید سال کنکور کافیه برای تست وتسلط ومرور مشکل اکثر بچه ها تو سال کنکور اینه مباحث کامر یاد نگرفتن خیلی سرسری ازش گذشتن
شما سعی کن تا می تونی درس بفهمی یاد بگیری وقتی پیش خوانی داشته باشی دیدت بازه
همگام با معلم جلو برو بنویس حل کن اگه حین تدریس. سوال برات پیش اومد یادداشت کن بعد از معلم یا دوستات بپرس
رفتی خونه درس همون روز بخون نکات مهمش یادداشت کن خلاصه بنویس که هم به درد الانت می خوره هم سال کنکورت ومهم تر وقتی درس هر روز اون موقع بخونی متوجه نقطه ضفعت می شی وبعدن جلسه بعدی می پرسی
برای شما یادگیری با دیدن فیلم سر کلاس گوش دادن و.. بعد به نظرم تهیه جزوه وخلاصه از درسا واسه امتحان ترم وکنکورت هم به درد می خوره وتسلط رو متن ونکات کتابتون مهمه نمی دونم منظورم خوب رسوندم یانه
ولی کل مطلب اینه الان به فکر یادگیری باش و از یاد گرفتن لذت ببر -
میشه بیشتر توضیح بدید من چیکار بکنم؟چرا تست رو توصیه نمیکنید؟ چقدر در روز وقت بزارم برای دهم ؟ و چه درس های اولویتم باشه؟
@davaji81 در برنامه ریزی و نحوه مطالعه برای دهم گفته است:
میشه بیشتر توضیح بدید من چیکار بکنم؟چرا تست رو توصیه نمیکنید؟ چقدر در روز وقت بزارم برای دهم ؟ و چه درس های اولویتم باشه؟
شما الان واسه همه درسا وقت داری اما خب سعی کن ریاضی وفیزیک یاد بگیری حتما همین طور زیست وشیمی
اکثرا بچه های تجربی زیست وشیمی شون بد نیست وضعفشون تو سال کنکورشون میفته گردن ریاضی وفیزیک ووقت میبره
شما الان همگام با برنامه مدرسه درسا رو یادبگیر واز اساتید فیلم ببین -
ببین عزیز کلا ما هدف اصلی درس خواندن در تابستان اینهکه وقتی موقع مدرسه اون درس رو گوش میدیم راحت تر بفهمیم و بتونیم زودتر مسلط شده و بریم سراغ تست
شما باید درس های اختصاصیت(شیمی،فیزیک، ریاضی، اگه تجربی هستی زیست)رو تو تابستون بتونی مرور کنی خیلی عالی میشه
خودتم خسته نکن فعلا تازه امتحانات ورودیت تموم شده روزی 3الی4 ساعت شاید منطقی باشه
ولی بازم هر جور خودت صلاح میدونی -
@davaji81
منو فالو کن تو پیوی باهم بحرفیم
چیزی که میخوام بهت بگم شاید تبلیغ باشه