آزمون ها
-
سلام خدمت آلایی ها. خواستم خدمتتون عرض کنم اگر میشه سوالات و آزمون های قلم چی و گاج رو همراه پاسخ هاشون به صورت جامع در سایت قرار بدید . ممنونتون میشیم:grinning_face: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
سلام خدمت آلایی ها. خواستم خدمتتون عرض کنم اگر میشه سوالات و آزمون های قلم چی و گاج رو همراه پاسخ هاشون به صورت جامع در سایت قرار بدید . ممنونتون میشیم:grinning_face: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
-
mahoor میشه اون سایتی رو که میگید به صورت کامل و جامع داره رو به من معرفی کنید؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
Omid Asia حروم اینه که شما (برگزار کننده آزمون) باعث میشید که سوالات لو میره.
و حروم اینه که شرکت تعاونی سنجش به خودش زحمت نمیده سوال جدا برای درس ریاضی تجربی طرح کنه و میاد سوالای ریاضیا رو کپی میکنه و میزاره و بعدشم میگه هرکی کپی کرد تحت پیگرد قرار میگیره!!! -
میشه یکی بگه سوالات آزمون قلم چی ( منظورم قبلی ها هست ) رو از کجا میتونم به همراه جوابشون پیدا کنم؟:smiling_face_with_smiling_eyes:
-
میشه یکی بگه سوالات آزمون قلم چی ( منظورم قبلی ها هست ) رو از کجا میتونم به همراه جوابشون پیدا کنم؟:smiling_face_with_smiling_eyes:
@azadeh-jamali سلام، بزنید سایت کنکور میاد براتون. اسم سایتش هم کنکوره.
-
@azadeh-jamali سلام، بزنید سایت کنکور میاد براتون. اسم سایتش هم کنکوره.
mohammadhassan مچکر واقعا:relieved_face: